עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא איפשהו הפך ל״מה הטעם של ליאם בגברים״
הממ רק בחצי שעה האחרונה. חחח
לפני כן זה היה יותר מה באמת גורם לנו לאהוב מישהו, אם זה מראה חיצוני או משהו אחר?
ומה ההגדה של "יפה"
ההגדרה של יפה ברור לכולם, לא? 😳
נשיות בעיניי גברים זה דבר יפה
גבריות בעיניי נשים זה דבר יפה
בשילוב עם אסתטיקה / פרופורציה בלה בלה.
כמו שאמרתי, זה ברור לכולם...
אלא אם כן אתה גיי 😆
למה לא תיקנת אותי עכשיו? ''יפה או מוערך'' יפה ומוערך לא בהכרח תואמים (מוערך נכנס גם אופי בלה בלה)
ודרך אגב גם גבר סטרייט יכול לומר על גבר אחד שהוא ''נראה טוב'' בלי להימשך אליו, כנל אישה לגבי אישה! כן כן! זה אובייקטיבי מידי.
נכון, וואלה צודק!
וגם אישה "גברית" יכולה להיראות מושכת בעיני גברים סטרייטים למהדרין....(מכירה מקרה כזה, על חברה שהיא קצת "טוםבויי" ונשואה באושר)
וגם בחור "נשי" יכול למשוך נשים (גם מכירה, הם נשואים שנים ושניהם, טרייטים לחלוטין. והוא ממש נשי ועדין חחח)
טוב פה מגיע החלק האסתטי, אולי היא נראית פחות נשית ממישהי אחרת אבל היא יותר ''אסתטית'' (עיניים יותר יפות? שיער? וכו')
כנל לגבי גברים יש בחורים שנראים ''נשיים'' יותר אבל הם פשוט וויזואלית נראים טוב. קחי לדוגמה את ג'סטין ביבר, יותר כשהוא היה צעיר 19-20?
לא סמל הגבריות אבל עדיין בחורות יעדיפו אותו באופן כללי על אחד שנראה גבר וזה..אבל וויזואלית לא אסתטי כ''כ בעין. גבריות לגבר זה יפה
אבל יש עוד משתנים כמובן.
בכל מקרה היה דיון נחמד, אני חושב שעמוד 7 בשבילנו זה מכובד, ובמקרה....אני זז להכין לאפה עם 3 שיפודי פרגית
(תקנאי).
אני תמיד מתבלבל בינך לבין ליאם, הוורוד הזה בפרופיל...(ליאם זו הטורפת מזון שאמורה לקנא כביכול)
למרות שהמסה שלי זה בטח חיטוב של גברים או משהו כזהחחחחחחחחח אני לגמרי טורפת מזון. אוהבת אוכל מושבעת עם קיבה שלא תבייש אף בחור.
אבל אני גם במסה.אז אני נהנית גם בנתיים:P: