הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחמימה

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, לאחר שניסיתי את כל סוגי הפחמימות המוכרות בתפריט שלי והגעתי למצב שאני פשוט לא מסוגל לראות אורז, פסטה, תפוח אדמה וכ'ו אשמח להמלצות על סוגי פחמימה שאולי עוד לא ניסיתי שקל לאכול הרבה מהם בלי שימאס מזה מהר, תודה לכל העוזרים

שלום לכל חברי הפורום, לאחר שניסיתי את כל סוגי הפחמימות המוכרות בתפריט שלי והגעתי למצב שאני פשוט לא מסוגל לראות אורז, פסטה, תפוח אדמה וכ'ו אשמח להמלצות על סוגי פחמימה שאולי עוד לא ניסיתי שקל לאכול הרבה מהם בלי שימאס מזה מהר, תודה לכל העוזרים

בטטה לאפות כל המתוקים... לא חסר

• פותח/ת השרשור
חחחח גם אני רעב רוב הזמן, בכל זאת שאתה אוכל שש ארוחות ביום מה הסיכויים שלא תהפוך לבן אדם רעב?
אבל יש דברים מסויימים שפשוט סוגרים לי את התיאבון כי נמאס לי לאכול אותם וזה ממש מדכא כי אני במסה אז לא טוב לי כל העניין הזה, אני צריך לאכול הרבה!

חחחח גם אני רעב רוב הזמן, בכל זאת שאתה אוכל שש ארוחות ביום מה הסיכויים שלא תהפוך לבן אדם רעב?
אבל יש דברים מסויימים שפשוט סוגרים לי את התיאבון כי נמאס לי לאכול אותם וזה ממש מדכא כי אני במסה אז לא טוב לי כל העניין הזה, אני צריך לאכול הרבה!

ד"א אני במסה.. ועדיין כל הזמן רעב, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הייתי "ממש שבע.."

Screenshot_2019-07-12-12-17-43-683_com.android.chrome.jpg

שאני אבין, אתה מסתכל על התמונה ולא בא לך לטרוף?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-07-12-12-17-43-683_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-07-12-12-17-43-683_com.android.chrome.jpg
    KB 75.6 · צפיות: 42
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית