הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון syntha6

ים יודקביץ

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
מה קורה
האבקת חלבון Syntha 6 היא אבקה שנספגו לאט בגוף עד 7 שעות
בדרך כלל לוקחים אותה לפני השינה
עכשיו יש לי שאלה
לפני שאני הולך לישון נגיד לקחתי את האבקה עכשיו, בגלל שהיא נספגת איטי אז שאני לוקח אותה לפני השינה היא נחשבת לי לערכים יענו מוסיף לי לחלבון שאני צריך להגיע אליו באותו יום לפני השינה או ביום אחרי
בקיצר נכנס לי לערכים התזונתיים באותו יום שלקחתי ( לפני השינה ) או שזה כבר נחשב שזה נכנס ביום שאחרי

בדרך כלל לוקחים אותה לפני השינה
אין שום צורך לקחת את האבקה לפני השינה אלא אם אתה רעב לפני השינה או שלא הגעת במהלך היום לכמות החלבון שאתה צריך.

לפני שאני הולך לישון נגיד לקחתי את האבקה עכשיו, בגלל שהיא נספגת איטי אז שאני לוקח אותה לפני השינה היא נחשבת לי לערכים יענו מוסיף לי לחלבון שאני צריך להגיע אליו באותו יום לפני השינה או ביום אחרי
תחשיב את זה בצריכהת החלבון של אותו היום שלקחת.
בסופו של דבר הספירה היומית היא לענייני נוחות, לא כדי לשבור את הראש

• פותח/ת השרשור
אין שום צורך לקחת את האבקה לפני השינה אלא אם אתה רעב לפני השינה או שלא הגעת במהלך היום לכמות החלבון שאתה צריך.

תחשיב את זה בצריכהת החלבון של אותו היום שלקחת.
בסופו של דבר הספירה היומית היא לענייני נוחות, לא כדי לשבור את הראש

אז מה ההבדל בין אבקה שנספגו בגוף מיידי לבין 3 שעות או 7 שעות
ממה שהבנתי ה 7 שעות לוקחים את זה לפני השינה כי בלילה הגוף שלך נכנס לתהליכים של בניית שריר יותר מהר או משהו כזה ואז האבקה של ה 7 דואג לזה שכל השינה יהיה מספיק חלבון לגוף לבנות את השריר

אז מה ההבדל בין אבקה שנספגו בגוף מיידי לבין 3 שעות או 7 שעות
אבקת חלבון מסוג whey או whey hydrolase הן אבקות מפורקות יחסית ונספגות מהר יחסית בגוף, שזה סבבה לגמרי. זה נוח בעיקר כשאתה צריך חלבון מהיר יחסית, כמו לפני אימון בוקר, או אם אתה רוצה לצרוך יותר חלבון בלי שזה יפגע לך ברעב במהלך היום, אבל גם בלי קשר החלבון הוא סבבה.
חלבון מסוג תשלובת יש לו חלבונים מפורקים יחסית כמו ה-whey ביחד עם חלבונים מפורקים פחות וממקורות שונים, ככה יש ספיגה לאורך יותר זמן, שזה גם סבבה, אולי עדיפות קטנה בשבילם, כל עוד זה לא פוגע בתיאבון שלך במהלך היום.
חלבון שמגיע מאוכל כמו בשר, ביצים, וגבינות, תמיד יהיה חלבון שמתפרק לאט, בכל זאת החלבונים שיש באבקת תשלובת מגיעים משם.
ודרך אגב, זה פירוק של עד 7 שעות, אבל הרובה מוחלט יתפרק ויספג כבר ב-2-4 שעות הראשונות.

ממה שהבנתי ה 7 שעות לוקחים את זה לפני השינה כי בלילה הגוף שלך נכנס לתהליכים של בניית שריר יותר מהר או משהו כזה ואז האבקה של ה 7 דואג לזה שכל השינה יהיה מספיק חלבון לגוף לבנות את השריר
סתם קטנוניות חסרת משמעות. אם אתה צורך מספיק חלבון במהלך היום זהבהחלט מספיק.
נגיד ככה, אם התזונה שלך מושלמת, האימונים מושלמים, ואורח החיים שלך דורש כמה שיותר דיוק במובן הזה, נגיד אם היית מפתח גוף מקצועי ברמה עולמית, אז הייתי אומר שזה יכול לתת לך יתרון קל, אבל אם זה לא המצב שלך, ואני מנחש שזה לא, זה לא ישנה אפילו מעט למצב שלך

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון מסוג whey או whey hydrolase הן אבקות מפורקות יחסית ונספגות מהר יחסית בגוף, שזה סבבה לגמרי. זה נוח בעיקר כשאתה צריך חלבון מהיר יחסית, כמו לפני אימון בוקר, או אם אתה רוצה לצרוך יותר חלבון בלי שזה יפגע לך ברעב במהלך היום, אבל גם בלי קשר החלבון הוא סבבה.
חלבון מסוג תשלובת יש לו חלבונים מפורקים יחסית כמו ה-whey ביחד עם חלבונים מפורקים פחות וממקורות שונים, ככה יש ספיגה לאורך יותר זמן, שזה גם סבבה, אולי עדיפות קטנה בשבילם, כל עוד זה לא פוגע בתיאבון שלך במהלך היום.
חלבון שמגיע מאוכל כמו בשר, ביצים, וגבינות, תמיד יהיה חלבון שמתפרק לאט, בכל זאת החלבונים שיש באבקת תשלובת מגיעים משם.
ודרך אגב, זה פירוק של עד 7 שעות, אבל הרובה מוחלט יתפרק ויספג כבר ב-2-4 שעות הראשונות.

סתם קטנוניות חסרת משמעות. אם אתה צורך מספיק חלבון במהלך היום זהבהחלט מספיק.
נגיד ככה, אם התזונה שלך מושלמת, האימונים מושלמים, ואורח החיים שלך דורש כמה שיותר דיוק במובן הזה, נגיד אם היית מפתח גוף מקצועי ברמה עולמית, אז הייתי אומר שזה יכול לתת לך יתרון קל, אבל אם זה לא המצב שלך, ואני מנחש שזה לא, זה לא ישנה אפילו מעט למצב שלך
סינטה 6 האבקה הכי טעימה שיצא לי להשתמש, מומלצת מאוד.

אני ישאל אותכם אם כבר כי אני רואה שאתם מבינים
ראיתי שבאבקת חלבון Syntha6 יש ערכים מאוד גבוהים של כולסטרול נתרן פחמימות שומן ועוד
הרי אני שותה אני השייק הזה פעם ביום
אתם חושבים שהערכים הגבוהים האלה יפגעו לי בגוף?
אני מדבר במיוחד על הכולסטרול והנתרן

ראיתי שבאבקת חלבון Syntha6 יש ערכים מאוד גבוהים של כולסטרול נתרן פחמימות שומן ועוד
אין שום בעיה עם הערכים שם שיפגעו לך בגוף.

זה עולה בין השורות פה בשרשור שהידע שלך קצת לוקה בחסר בקטע של התזונה. תתחיל מלקרוא על הנושא ולבנות תפריט כמו שצריך. נתרן כולסטרול וכו' מה שהכי משנה זה ערכים יומיים ולא ערכים נקודתיים.

יחסית לאבקת חלבון הם גבוהים, אבל יחסית למזון לא.
אתה לא צריך לפחד לא מפחמימות, לא מכולסטרול, לא משומן, ולא מנתרן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית