הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום, אני רוצה בבקשה שתמליצו לי על אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
אני הייתי שמח להמלצה של אבקת חלבון שיש בה יחסית הרבה חלבון. לא משהו עם 24. זה גם חמוד אבל יש יותר... אם אפשרי אני מאוד אשמח. תודה רבה ועל הדרך מאיפה אתם מזמינים והייתם ממליצים? כי הייתי תמיד קונה בארץ ואמרו לי שזה לא שווה את זה.

בכל אבקה יש הרבה חלבון, הכל תלוי בכמות האבקה שתשים.
אם ממש חשוב לך שאחוז החלבון יהיה הכי גבוה שיש ביחס לכמות האבקה אז אתה צריך אבקת חלבון מסוג איזולייט.
אני אישית ממליץ על חברת מיי פרוטאין, גם המחיר הכי נמוך וגם האבקה הכי איכותית.

אני הייתי שמח להמלצה של אבקת חלבון שיש בה יחסית הרבה חלבון. לא משהו עם 24. זה גם חמוד אבל יש יותר... אם אפשרי אני מאוד אשמח. תודה רבה ועל הדרך מאיפה אתם מזמינים והייתם ממליצים? כי הייתי תמיד קונה בארץ ואמרו לי שזה לא שווה את זה.
בדרך כלל אבקות עם יותר חלבון (30 גרם למשל) משתמשות באמינו ספייקינג ועל הדרך גוזרים עלייך קופה. מה רע ב 20-25 גרם חלבון? שתה פשוט עם חלב ויצא לך יותר..

כנס לחתימה שלי יש שמה אתר שאפשר להזמין ממנו בזול פלוס 30 שח מתנה.
יחסית הרבה חלבון ? מה הבעיה אז לקחת שתי סקופים ולא אחד ?

הקטע עם היותר חלבון מצחיק אותי. זה שהחברה מגדירה לך כמות X חלבון לסקופ זה דבר שרירותי, הם יכולים לעשות גם 60 גרם חלבון מנה אם בא להם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית