איי דיאבלו.. זוכר שהייתי משחק דיאבלו 2... עכשיו אם אני לא טועה יש 3 ואפילו 4
אני עד שנה שניה באוניברסיטה הייתי עוד משחק פה ושם, בעיקר דיאבלו, אבל עכשיו אין לי ממש זמן לזה חוץ מהלימודים והאימונים, אז עברתי לצפיה באנימה מתי שיש לי זמן
אני הייתי רואה את אחי @MOONLight משחק כשהייתי קטן דיאבלו 1 ואחרי זה התקדמנו ושחקתי איתו דיאבלו 2 ולפני שנה קניתי דיאבלו 3 יחד עם ההרחבה של הנקרומנסר (קניתי את זה בזול, היה בלאק פרדיי או משהו). דיאבלו 2 היה אחד המשחקים הכי טובים ששחקתי. אחחחחחח איזה זמנים !
רציתי להנתדב כאן בב"ש, אבל הרכזת לא חזרה אליי פעמיים אז כבר הרמתי ידיים.מתנדבת בכלביות וכל מיני צער בעלי חיים. מאלפת שם כלבים כדי שהסיכוי שימצאו בית יגדל.(למדתי אילוף 5 שנים) לפני הצבא הייתי בקרקס בעיקר על חד אופן.
אבל אם מדברים על התנדבויות, אני משתדל ללכת לתרום דם כל 3~4 חודשים, שזה המינימום זמן בין התרמה להתרמה.
גם סימס שיחקתי, סימס 2. וקניתי לאקסית שלי סימס 3 יחד עם כל ה-20 הרחבות ! בתכלס זו הייתה טעות כי כל פעם שהיא הגיעה אליי, היא רק רצתה לשחק את זה. 🫤המליצו לי מלאנטלאפים על דיאבלו, אבל אף פעם לא יצא לי...
בעיקר אהבתי אסיינס קריד, טומב ריידר. חטאתי גם כמה שנים טובות עם התמכרות קשה לסימס חחח (אבל מותר לי, הייתי ביסודי/חטיבה. ואני בת חחחח)
גם סקיירים אחלה. עולם ענקקק. אני מתה על זה 😃
רציתי ממש לנסות את דה וויטשר, אבל גם לזה לא הצלחתי להגיע... :/