הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסות בחיטוב.

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
ממצב?
תקשיבו כל כמה זמן לעשות העמסות אם התפריט בחיטוב שלי עומד על משהו כמו 150 גרם פחמימה בים בלי אימונים בכלל ו-250 גרם פחמימה עם שני אימונים שהם של טניס וחדר כושר?בשאר הימים שיש לי רק אימון טניס או חדר כושר זה 200 בערך.
אז כל כמה זמן אני אמור לעשות וכמה גרם פחמימות לצרוך כל העמסה?אני אמור משהו כמו 1000 מעל הRMR נכון?
לגבי השומן והחלבון בהעמסה אני יודע.

נערך לאחרונה:
דווקא לפי מה שזכור לי בכל מקרה מומלץ לעשות העמסות גם אם הוא לא כל כך דל פחמימה.
זה תלוי באחוז השומן שלך אבל אם אתה מתחת ל15% שומן לדעתי כדאי לעשות העמסה כל שבועיים עם 500-700 קלוריות מעל התחזוקה.

ע"פ המדריך בפורטל אתה צריך בכל מקרה, ע"מ למלא מאגרי גליקוגן.
אני על 150 פחמימה ביום ואני עושה פעם בשבועיים.

וכל כמה זמן מותר צ'יט משה?
או שלא כדאי בגלל כמויות הפחמימה?

כשאתה בחיטוב אל תחפש את הצ'יט. לפי השאלות שלך אתה כאילו מחפש איפה לדחוף עוד יום של צ'יט, של אקסטרה פחמימה וכו'.
פשוט תעשי סוויץ' בחשיבה ותחשוב שהארוחות שאתה אוכל בחיטוב מספיקות וטובות לך.
שתוציא מהראש את המחשבה על "מתי אפשר לעשות עוד צ'יט", כי אז תיפול מהר, לדעתי.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי אני לא אשבר.
אני אעבור מאת החיטוב גם בלי הצ'יט המסכן הזה.

נערך לאחרונה:
גם אם תחשוב שמה שאתה אוכל מספיק וטוב לך בחיטוב אתה תיפול מהר, זו לא דרך.

למה ?
טפו טפו טפו, עד כה, אני עושה דיאטה מתונה עם העמסה של 48 שעות כל שבועיים. מעבר לעובדה שאני ממש נהנה מהאוכל, אני לא מרגיש רעב, למרות שבתת מודע ברור לי שאני מעדיף אנטריקוט שומני או המבורגר על חזה עוף, אבל אני לא מוצא את עצמי מתעסק ב"אולי נמצא מאמר שיגיד שאפשר פעמיים בשבוע לעשות צ'יט דיי".

אני חושב שמבחינה פסיכולוגית, ברגע שאתה כל הזמן חושב על הצ'ט דיי הבא, או על למצוא סיבה לבצע את זה, אתה מהר מאוד "תגנוב" קלוריות מיותרות.

שוב, רק היבט פסיכולוגי, שהוכיח את עצמו בהמון תחומים שלא קשורים לתזונה.

לא יודע מה איתך אני בחיטוב אוכל המבורגר עם חמאה וגבינה צהובה ונהנה לי מהחיים, פשוט לא אוכל פחמימות.
הכל עניין של כמות, ברגע שיש מספיק חלבון ושומן בתזונה כל השאר לא חשוב.(כמובן קלוריות)

לא יודע מה איתך אני בחיטוב אוכל המבורגר עם חמאה וגבינה צהובה ונהנה לי מהחיים, פשוט לא אוכל פחמימות.
הכל עניין של כמות, ברגע שיש מספיק חלבון ושומן בתזונה כל השאר לא חשוב.(כמובן קלוריות)

אני לא דברתי על זה. דברתי על העובדה שהוא מחפש את הצ'יט דיי ומחפש שיגידו לו שאפשר גם מחר ומחרתיים לעשות צ'יט דיי ושזה חלק מחיטוב.

אז אמרתי שגם אני מעדיף להתפרע ולאכול כמה שבא לי ממה שבא לי, אבל אני לא חושב על זה ונהנה מהתפריט חיטוב, וברגע שאתה מחפש את האנשים שיגידו לך שאפשר פעמיים שלוש בשבוע להתפרע, אתה מהר מאוד תפזול לצדדים האסורים.

ובקשר למה שכתבת- תפריט דל פחמימה שמבוסס על המבורגר \ אנטריקוט \ בשר כבש וירקות, יהיה יעיל בדיוק כמו תפריט דל פחמימה שמבוסס על חזה עוף וגבינה לבנה 0.5% ?

• פותח/ת השרשור
אחי כולה שאלתי ישר להגיד שאני לא אעמוד בתפריט הזה ואני אשבר בגלל צ'יט מסריח?
אינלי בעיה לשרוד גם בלי הצ'יט המסכן הזה.

אני לא מדבר עלייך ספציפית. לא מכיר אותך ואולי יש לך כוח רצון פי כמה וכמה ממה שיש לאחרים.
מדבר בכללי על ההיבט הפסיכולוגי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית