עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות יעיל אם יש לך מספיק ניסיון, הטכניקה טובה מאוד, אתה יודע מה אתה עושה, אם זה מתאים לך, ואם זה שינוי לא דרסטי מאיך שהתאמנת עד עכשיו, כי אחרת זה מתכון לפציעה.האם זה יכול להיות יעיל לשיפור הסקוואט?
אל תתקרב אפילו לתוכנית בסגנון אם אתה הולך להיות בחיטובהאם הורדה במשקל (חיטוב) יכול להשפיע על הטכניקה?
The Bulgarian Method for Powerliftingש לך אולי קישור לתוכנית לדוגמא?
יש 2 דרכים שחיטוב יכול לפגוע בטכניקה, אבל זה לא מחייב שהטכניקה תיפגע:שואל באופן כללי. אם הורדה במשקל יכולה לפגוע בטכניקה שהייתה?
עשיתי אותה יחסית הרבה זמן.
באופן כללי - ממליץ להתרחק. היא טובה לזמן קצר, אבל כל בנאדם כמעט יטעה ביישום שלה (כולל אני כמובן).
מנגד, אני לא מסכים עם הקביעה שצריך להיות מתאמן ותיק כדי לבצע אותה. דווקא מתאמנים ותיקים וחזקים - הסיכויים לשרוד אותה לא קיימים. אני לא רוצה לחשוב בכלל מה זה לצורך העניין בשבילי לשפוף 300~ כל יום. אין מצב שאני מחזיק שבוע אחד.
עשיתי אותה יחסית הרבה זמן.
באופן כללי - ממליץ להתרחק. היא טובה לזמן קצר, אבל כל בנאדם כמעט יטעה ביישום שלה (כולל אני כמובן).
מנגד, אני לא מסכים עם הקביעה שצריך להיות מתאמן ותיק כדי לבצע אותה. דווקא מתאמנים ותיקים וחזקים - הסיכויים לשרוד אותה לא קיימים. אני לא רוצה לחשוב בכלל מה זה לצורך העניין בשבילי לשפוף 300~ כל יום. אין מצב שאני מחזיק שבוע אחד.[/QUOTE
תודה. היא שיפרה לך את הסקוואט במשקלי עבודה?
עשיתי, לא הייתי בחיטוב וזה פצע אותי.שלום לכולם.
מישו ניסע לבצע תוכנית של סקוואט כל יום?
אפשר קישור לתוכנית?
האם זה יכול להיות יעיל לשיפור הסקוואט?
האם הורדה במשקל (חיטוב) יכול להשפיע על הטכניקה?
תודה לכולם
לא לגמרי מדויק, זה נועד במקור לייצר ספציפיות למקסימום.הבעיה בתכנית שהיא מתעלמת מהעקרונות הבסיסיים של אימונים כוח, הכל בשם בעקרון הכי חשוב - ספציפיות.
שאתה עובד בעצימות מאוד גבוהה (1-3 חזרות, קרוב לכשל) אתה לא מתחזק בפועל. אתה לא מוסיף שריר ואתה לא בונה נפח עבודה. מה שאתה עושה, זה מתמקצע בצורה מאוד יסודית בביצוע סטים מאוד כבדים, מערכת עצבים, מנטלית וכו׳ וכו׳. ככה שהשיפור שלעיתים רואים בין ההתחלה לרוב יהיה בגלל שהשיא הקודם שלך לא נבנה על ידי פיקינג אידיאלי.
אני מדבר נטו על היישום של השיטה הבולגרית לשיפור הסקוואט, כחלק מאימוני כוח / פאוורליפטינג.לא לגמרי מדויק, זה נועד במקור לייצר ספציפיות למקסימום.
את הנפח צוברים בזכות תדירות, אנשים נוטים לשכוח שהשיטה הבולגרית באה לצד עומס מצטבר של סנאצ' וקלין.