הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר להזמנה מiherb

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
עשיתי הזמנה מiherb ובחרתי להתחבר דרך חשבון הפייסבוק שלי... סיימצי את ההזמנה וכתוב שמייל לאישור ההזמנה יישלח לאימייל. (Conformation email)

האימייל הוא האימייל של חשבון הפייסבוק שלי... מדובר במייל ממש ישן שלדעתי בכלל נמחק עקב אי שימוש מהמערכת של וואלה.

האם מדובר במייל שחייב ללחוץ בו על קישור כלשהו כדי לאשר את ההזמנה? או סתם מייל שמפרט את ההזמנה ?

פתח משתמש חדש עם מייל תקין

זה פשוט מייל שמפרט מה יש בהזמנה ושולחים לך עדכונים על מצב ההזמנה

עשיתי הזמנה מiherb ובחרתי להתחבר דרך חשבון הפייסבוק שלי... סיימצי את ההזמנה וכתוב שמייל לאישור ההזמנה יישלח לאימייל. (Conformation email)

האימייל הוא האימייל של חשבון הפייסבוק שלי... מדובר במייל ממש ישן שלדעתי בכלל נמחק עקב אי שימוש מהמערכת של וואלה.

האם מדובר במייל שחייב ללחוץ בו על קישור כלשהו כדי לאשר את ההזמנה? או סתם מייל שמפרט את ההזמנה ?

אם הזנת כרטיס, תסתכל באשראי אם ירד הסכום.

יכול להיות אישור הזמנה, לא יצא לי להזמין מהם לעולם..
בדרך כלל כמו שאמרו מדובר על מצב המשלוח ופירוט ההזמנה, ולעיתים גם חשבונית..

נערך לאחרונה:
אין חשיבות למייל בעת הזמנה, מה שכן עדיף שיהיה מייל מעודכן ותקין שאם ההזמנה לא תגיע (קרה לי כבר פעם אחת) אז תוכל להתנהל מולם.

אבל כשההזמנה מגיעה צריך לבחור מקום לאיסוף דרך קישור ששולחים למייל, לא? 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית