הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
יצא לי לאחרונה לקרוא בנושא ואני לא מצליח להביו למה אדם שלא מתחרה או לא מתעסק בבאדי בילדינג משתמש בחומרים.
יש השפעות ונזקים מצבי רוח וכאלה שהגוף סופג מזה שאני לא מצליח להבין למה אדם פרטי יעשה את זה לעצמו?

להברה אני לא בא לתקוף או משהו אני מנסה להבין את ההגיון מאחורי העניין

יצא לי לאחרונה לקרוא בנושא ואני לא מצליח להביו למה אדם שלא מתחרה או לא מתעסק בבאדי בילדינג משתמש בחומרים.
יש השפעות ונזקים מצבי רוח וכאלה שהגוף סופג מזה שאני לא מצליח להבין למה אדם פרטי יעשה את זה לעצמו?

להברה אני לא בא לתקוף או משהו אני מנסה להבין את ההגיון מאחורי העניין

אני טוען אחרת, למה לקחת חומרים ולספוג נזק רק בשביל תחרות טיפשית שבסופה אתה מקבל במקרה הטוב מדליה שווה שקל תשעים?
אם עושים משהו עושים בשביל עצמך נטו.

• פותח/ת השרשור
אני טוען אחרת, למה לקחת חומרים ולספוג נזק רק בשביל תחרות טיפשית שבסופה אתה מקבל במקרה הטוב מדליה שווה שקל תשעים?
אם עושים משהו עושים בשביל עצמך נטו.
אני עוד איכשהו יכול להבין אנשים שמתחרים ברמה המקצועית שזה החיים שלהם וברמה גבוהה שווה גם לא מעט כסף אבל מי שלא שזה הרוב שמשתמש השאלה הייתה מופנת אליו

כן גם אני לא מבין למה שבן אדם יזריק חוץ מלעמוד על במה בתחתונים....זה הרי הדבר המשתלם היחיד. וגם אם הוא יחסית טוב הוא אולי יקבל גביע וחטיף חלבון, ותמיד רציתי חטיף חלבון. ובנימה רצינית, זה למטרות אסתטיות / מנטליות אישיות וזה בסדר. אתה נמצא עם הגוף שלך 24/7 לכן יש אנשים שמעוניינים לעצב אותו קצת אחרת, דווקא אני פחות מתחבר לרעיון של להתעלל בעצמך תזונתית בשביל כמה ימים בשנה / יום בהם אתה מתחרה ועומד על במה בתחתונים לקבל פרס שעלה לך פחות מההכנה ואז חודש ומשהו אחרי אתה לא דומה לאותו שייפ.
זה עובד אותו דבר עם פאוורליפטינג, למה להזריק ולהסתכן בשביל שכמה פעמים / פעם בשנה אתה תרים כמה ברזלים והשופט יתן לך פקודה שההזרקות השתלמו.

עכשיו אל תבין אותי לא נכון, ניסיתי להסביר לך למה להזריק למטרות האלו זה אפילו יותר שטותיי בעיניי מאשר להזריק למטרות כמו שיפור איכות חיים על ידי (כבוד?) אממ (אם אתה נראה אתלטי יותר זה יעזור עם בחורות?) לא בהכרח מפלצת מסה (תחושה עצמית יותר טובה?) אבל אם בן אדם באמת ובתמים אוהב להתחרות בבילדינג / פאוורליפטינג והוא באמת מקבל מזה סיפוק, אז גם זה בסדר! אני פשוט רוצה להראות לך שזה שהחלטת להתאמן כדי להופיע בתחתונים / להתחרות עם צבע על הגוף פעם בשנה לא מצדיק את זה איכשהו, אלא אם כן אתה מאוהב בתחום ואז אתה גם עלול להגיע רחוק ואיכשהו להרוויח מזה משהו.

קח את דני קגנוביץ' בתור דוגמה, הוא בן אדם שאני מסתכל ואומר - מה הוא היה בלי הבודיבילדינג? כל החיים שלו זה בודיבילדינג והוא מאוהב בתחום וזה נראה שמביא לו סיפוק עצום. לבן אדם כזה אני כן חושב שהיה ''כדאי'' לקחת את המסלול שלו כי הוא גם חי מזה. אבל זו דוגמה לטופ בארץ, מה לגבי האחרים שמתחרים? אתה חושב שהם מרוויחים משהו? יש להם יותר הפסדים מרווחים.

שורה תחתונה:

אם כבר יותר סביר לגעת בזה למטרות אישיות מאשר ל''ספורט'' לא מפותח כמו בודיבילדינג / פאוורליפטינג (אלא אם כן זה מביא לך סיפוק עצום ואז אתה אולי..אולי..תעשה מזה גם כסף)

• פותח/ת השרשור
זו בדיוק מטרת הדיון השאלה אם ה"סיפוק העצמי" הזה שווה את הנזק שיגרם לגוף שלך כי בסופו של דבר הסיפוק הזה מגיע מ"אני גדול / אני חטוב/אהי חזק" שזה אותה טפיחה על השכם של לנצח בתחרות רק שלנצח יכול בשלב מסויים להיות משתלם כלכלית.

זו בדיוק מטרת הדיון השאלה אם ה"סיפוק העצמי" הזה שווה את הנזק שיגרם לגוף שלך

שאלה אישית לגמרי. יש לי עכשיו כאבים ביד ואני מתלבט אם לקחת אקמול (גם לו יש תופעות לוואי פוטנציאליות) לוקח או לא לוקח?
אם הכאב הוא קטן, אני אשתדל לא לקחת. אם הכאב הוא גדול, סביר להניח שאני אתייאש ואקח כי אני עושה בראש שלי הערכה מה עדיף לי. וכנראה שעדיף לי לקחת את האקמול למרות התופעות לוואי הפוטנציאליות בכדי להעביר את הכאב ביד.

נדמה לי זה עובד גם פה, ככל שהרצון גדול יותר ככה ההתקזזות עם הנזקים ''משתלמת'' יותר. כל אחד קורא קצת לפני (אני מקווה) והוא בודק על תופעות פוטנציאליות, הוא עושה עם עצמו חושבים ומחליט אם מתאים לו. וכמו בכל דבר בחיים יש אנשים שלא מקבלים את ההחלטות הכי נכונות, אבל מדברים על העיקרון.

• פותח/ת השרשור
שאלה אישית לגמרי. יש לי עכשיו כאבים ביד ואני מתלבט אם לקחת אקמול (גם לו יש תופעות לוואי פוטנציאליות) לוקח או לא לוקח?
אם הכאב הוא קטן, אני אשתדל לא לקחת. אם הכאב הוא גדול, סביר להניח שאני אתייאש ואקח כי אני עושה בראש שלי הערכה מה עדיף לי. וכנראה שעדיף לי לקחת את האקמול למרות התופעות לוואי הפוטנציאליות בכדי להעביר את הכאב ביד.

נדמה לי זה עובד גם פה, ככל שהרצון גדול יותר ככה ההתקזזות עם הנזקים ''משתלמת'' יותר. כל אחד קורא קצת לפני (אני מקווה) והוא בודק על תופעות פוטנציאליות, הוא עושה עם עצמו חושבים ומחליט אם מתאים לו. וכמו בכל דבר בחיים יש אנשים שלא מקבלים את ההחלטות הכי נכונות, אבל מדברים על העיקרון.
לדעתי הקבלה שגויה לחלוטין אקמול נלקח במקרים מסויימים לא על בסיס יום יומי ובטח שלא גורם לך נזקי פוריות נזקים ביצור הורמונים מצבי רוח קיצוניים ועוד נפלאות.
אקמול אתה לוקח כי אתה צריך לא כי אתה רוצה.

זו בדיוק מטרת הדיון השאלה אם ה"סיפוק העצמי" הזה שווה את הנזק שיגרם לגוף שלך
מה לגבי אנשים שמעשנים/שותים לעתים קרובות/עושים סמים כאלה ואחרים? אנשים עם בעיות בריאותיות שאוכלים מה שאסור (סוכרתיים שעפים על מתוק למשל)
ניסית לשאול אותם האם זה שווה להם את הנזק?

זו בדיוק מטרת הדיון השאלה אם ה"סיפוק העצמי" הזה שווה את הנזק שיגרם לגוף שלך כי בסופו של דבר הסיפוק הזה מגיע מ"אני גדול / אני חטוב/אהי חזק" שזה אותה טפיחה על השכם של לנצח בתחרות רק שלנצח יכול בשלב מסויים להיות משתלם כלכלית.

יש דרכים יותר טובות להצליח כלכלית אתה יודע. זה עניין של להיות מאוהב בספורט. ואם אתה מאוהב בספורט ומצליח אתה תתן לעצמך טפיחה על השכם בכל מקרה, אני חטוב, אני גדול, יש לי רגליים של שור. אתה יוצא מנקודת הנחה שאין לגוף גדול וחזק יתרונות ביום יום, תחשוב על זה...תחשוב באמת כמה יש.

לדעתי הקבלה שגויה לחלוטין אקמול נלקח במקרים מסויימים לא על בסיס יום יומי ובטח שלא גורם לך נזקי פוריות נזקים ביצור הורמונים מצבי רוח קיצוניים ועוד נפלאות.
אקמול אתה לוקח כי אתה צריך לא כי אתה רוצה.

מבין. אבל יש אנשים שמרגישים שהם צריכים את זה, זה מה שהם רוצים בחיים. אגב נדמה לי התופעות לוואי שאתה מתאר זה כבר לאנשים שמתעסקים בדברים רציניים / אנשים לא יציבים מלכתחילה. הקטע זה גם לעשות את זה כמו שצריך, לא מדברים על כל טמבל שהחליט להזריק.

לחיות מהר, למות צעיר.

לחיות 30 שנה פחות אבל להרגיש יותר טוב, להיראות יותר טוב ולזרגג יותר טוב עדיף על להגיע לגיל מתקדם חלש, קטן ורופף.

• פותח/ת השרשור
לגבי עישון והסוכר עם סוכרתיי אני ממש נגד ופה נכנסת ההקבלה לתחום גם ספורט אמור להיות בריא ולחזק את הגוף וברגע שזה נהיה לא בריא ומשלב חומרים שפוגעים בגוף אז זה מאבד מהמטרה העיקרית.
ולגבי התופעות לוואי יש גם מחומרים לא רציניים כי בסופו של דבר אתה מתעסק עם המאזן ההורמונלי וביצור חומרים בגוף מה שגורם לך להפסיק לייצר אותם באופו טבעי כי הגוף מקבל אותם חיצונית.
אז נראה לי אישית שלא שווה קשיים בריאותיים או אפילו להביא ילדים בשביל רגליים של שור.

לגבי עישון והסוכר עם סוכרתיי אני ממש נגד ופה נכנסת ההקבלה לתחום גם ספורט אמור להיות בריא ולחזק את הגוף וברגע שזה נהיה לא בריא ומשלב חומרים שפוגעים בגוף אז זה מאבד מהמטרה העיקרית.
ולגבי התופעות לוואי יש גם מחומרים לא רציניים כי בסופו של דבר אתה מתעסק עם המאזן ההורמונלי וביצור חומרים בגוף מה שגורם לך להפסיק לייצר אותם באופו טבעי כי הגוף מקבל אותם חיצונית.
אז נראה לי אישית שלא שווה קשיים בריאותיים או אפילו להביא ילדים בשביל רגליים של שור.

מחזיר אותנו לעניין של נזק מול רווח, יש אנשים שמרגישים שהם צריכים את זה וזה מה שעושה להם טוב בעולם הזה. להגיד שהם לא יכלו למצוא משהו אחר? מי יודע. בסופו של דבר גם בחדר כושר שלך אני בטוח שיש אנשים שמזריקים ונראה שהם חיים, כן נוצר להם עוד כאב ראש בחיים אבל בגלל שהרצון חזק מהתופעות לוואי הם ממשיכים.

אני לא חושב שאתה צודק או טועה בהכרח, סתם נקודות מבט שונות.

לחיות 30 שנה פחות אבל להרגיש יותר טוב, להיראות יותר טוב ולזרגג יותר טוב עדיף על להגיע לגיל מתקדם חלש, קטן ורופף.
תיארת פה קיצוניות משני צדדים, או להתאמן ולקחת חומרים או לא להתאמן בכלל, אבל יש גם הרבה באמצע.
ספורט אמור להיות בריא ולחזק את הגוף וברגע שזה נהיה לא בריא ומשלב חומרים שפוגעים בגוף אז זה מאבד מהמטרה העיקרית.
לא כולם מסכימים על מה ספורט אמור להיות כנראה
אני אישית מסכים עם זה, אבל כל אחד ואיך שראש שלו חושב.
בדיוק באותה מידה שנגיד מעולם לא לקחתי LSD/אקסטות או דברים בסגנון וכמה חברים שלי כן (בכוונה אני נותן דוגמה של סם שאנשים לא התמכרו אליו פיזית), כי תמיד היה נראה לי לא שווה את הנזק הפוטנציאלי.

• פותח/ת השרשור
לחיות מהר, למות צעיר.

לא מסכים עם הגישה הזו 30 שנה מהחיים בש
תיארת פה קיצוניות משני צדדים, או להתאמן ולקחת חומרים או לא להתאמן בכלל, אבל יש גם הרבה באמצע.

לא כולם מסכימים על מה ספורט אמור להיות כנראה

אני אישית מסכים עם זה, אבל כל אחד ואיך שראש שלו חושב.
בדיוק באותה מידה שנגיד מעולם לא לקחתי LSD/אקסטות או דברים בסגנון וכמה חברים שלי כן (בכוונה אני נותן דוגמה של סם שאנשים לא התמכרו אליו פיזית), כי תמיד היה נראה לי לא שווה את הנזק הפוטנציאלי.
אני אישית גם לא נגעתי בחיים מאותם סיבות עוד פעם המטרה של הפוסט היא דיון כי לי אישית קשה להבין את הנקודת מבט של להזיק לעצמך בשביל גוף מפותח יותר

אגב יש תופעת לוואי שהיא קורצת לי יותר מהכול וזו התקרחות. התקרחות! מה זה שיער? זה כמו שאתה סוחב גוף גדול וחזק ביום יום כי אתה מרגיש טוב יותר עם עצמך. ככה עם השיער...הוא לא באמת ''נחוץ'' יש המון אנשים בריאים וקירחים. למרות זאת התקרחות זה הדבר בעיניי לפחות הכי מפחיד / בין המפחידים (אם אתה רגיש לDHT וכו' וכו' כן)

אשאל אותך שאלה כזו:

כמה אנשים לוקחים פרופסיה? מציע לך לקרוא את התופעות לוואי, ולמרות זאת אנשים פשוט מוכנים לקחת את התופעות בכדי לעצור התקרחות / לגדל שיער על הראש. למה? הרי הם לא צריכים את זה בשביל לשרוד / מבחינה בריאותית. הם פשוט מרגישים שהם צריכים את זה, הם צריכים את השיער שלהם בכדי להרגיש טוב עם עצמם וכו' וכו'. זה עניין דומה עם פיתוח הגוף.

או ילד נמוך משמעותית שההורים שלו הולכים לרופא גדילה והוא מקבל הורמון גדילה, זה לא יכול להשתבש? אין לזה תופעות? הרי הילד הזה ישרוד גם אם הוא יהיה 1.55 נכון? זה פשוט קוסמטי! לוקחים סיכונים על כמה סמ מעל הראש, למה? אותו עיקרון. בני אדם אוהבים להרגיש טוב עם עצמם...זה טבעי.

דרך אגב. אתה מדבר על אנשים שמזריקים נון סטופ ודופקים לעצמם לאלתר את כל הייצור הטבעי? או כאלו שעושים פה ושם סייקל ואחרי זה עושים PCT ''לאתחל'' את הגוף. האמת שזה די שונה כי מאחד מהם אי אפשר ממש לברוח.

• פותח/ת השרשור
אגב יש תופעת לוואי שהיא קורצת לי יותר מהכול וזו התקרחות. התקרחות! מה זה שיער? זה כמו שאתה סוחב גוף גדול וחזק ביום יום כי אתה מרגיש טוב יותר עם עצמך. ככה עם השיער...הוא לא באמת ''נחוץ'' יש המון אנשים בריאים וקירחים. למרות זאת התקרחות זה הדבר בעיניי לפחות הכי מפחיד / בין המפחידים (אם אתה רגיש לDHT וכו' וכו' כן)

אשאל אותך שאלה כזו:

כמה אנשים לוקחים פרופסיה? מציע לך לקרוא את התופעות לוואי, ולמרות זאת אנשים פשוט מוכנים לקחת את התופעות בכדי לעצור התקרחות / לגדל שיער על הראש. למה? הרי הם לא צריכים את זה בשביל לשרוד / מבחינה בריאותית. הם פשוט מרגישים שהם צריכים את זה, הם צריכים את השיער שלהם בכדי להרגיש טוב עם עצמם וכו' וכו'. זה עניין דומה עם פיתוח הגוף.

או ילד נמוך משמעותית שההורים שלו הולכים לרופא גדילה והוא מקבל הורמון גדילה, זה לא יכול להשתבש? אין לזה תופעות? הרי הילד הזה ישרוד גם אם הוא יהיה 1.55 נכון? זה פשוט קוסמטי! לוקחים סיכונים על כמה סמ מעל הראש, למה? אותו עיקרון. בני אדם אוהבים להרגיש טוב עם עצמם...זה טבעי.

דרך אגב. אתה מדבר על אנשים שמזריקים נון סטופ ודופקים לעצמם לאלתר את כל הייצור הטבעי? או כאלו שעושים פה ושם סייקל ואחרי זה עושים PCT ''לאתחל'' את הגוף. האמת שזה די שונה כי מאחד מהם אי אפשר ממש לברוח.
מה שאתה מסביר היה מובן לי מההתחלה זה תופס אגב לניתוחים פלסטים למינהם וכו לא תומך בתופעה אלא אם זה בן אדם שעבר תאונה/פציעה קשה שדורשת שיקום אבל כל אופנת הפגיעה בגוף באמצעות דברים לא טבעיים בשביל יופי פשוט לא מובנת לי זו דעתי אבל מקבל שיש אנשים שחושבים אחרת ומוכנים להתמודד עם ההשלכות

מה שאתה מסביר היה מובן לי מההתחלה זה תופס אגב לניתוחים פלסטים למינהם וכו לא תומך בתופעה אלא אם זה בן אדם שעבר תאונה/פציעה קשה שדורשת שיקום אבל כל אופנת הפגיעה בגוף באמצעות דברים לא טבעיים בשביל יופי פשוט לא מובנת לי זו דעתי אבל מקבל שיש אנשים שחושבים אחרת ומוכנים להתמודד עם ההשלכות

ניסיתי להביא עוד דוגמאות בכדי לפשט את זה יותר ולא רק ''חומרים וספורט'' אלא את הרעיון הכללי מאחורי זה. יש אנשים שזה משדרג להם מאוד את איכות החיים (ניתוחים פלסטים או....גם טסט) זה מה שזה. אם אתה ספציפית לא מעוניין זה מובן לגמרי. אבל לא להבין למה אחרים בוחרים לעשות את זה, פחות. גם אם אתה לא מסכים עם זה, אבל להבין. אנשים רוצים לשפר את עצמם, לקרוא ספר זו לא האופציה היחידה. ניתוח קוסמטי (גם אם אתה לא מעוות) יכול לשנות לבן אדם את החיים. יש לי חבר טוב שעשה ניתוח אף והוא מבסוט עד היום, אני אף פעם לא שאלתי אותו ''אתה מתחרט שעשית?'' כי הוא יצחק לי בפנים. לפני הניתוח אמרתי לו עזוב אחי..עזוב אתה בסדר ככה, אבל אחרי? אמרתי לו שעדיף את האחרי ולא בתור שקר לבן. הוא לקח סיכון (זה ניתוח...) והשתלם לו. שכל אחד יעשה נזקים מול רווחים, שוב. אם אתה לא מסכים עם זה, כמו שאמרתי מובן לחלוטין, אבל קשה לי לראות איך מישהו לא מבין.

שזה החיים שלהם
כי זה החיים שלי,זה מה שאני אוהב.
זה תמיד יהיה חלק מהחיים שלי,תמיד יהיה לי סייקל של כמה חודשים בשנה. זה הספורט שלי.
יש מי שבוחר לעשן ומי שבוחר לצאת לפאבים לשתות. אני בחרתי להזריק,שדרך אגב זה משמעותית פחות מזיק מאלכוהול,עישון ומשככי כאבים.
אז למה שלא תפתח פוסט על "למה אנשים מעשנים?"
כי זה באמת נושא שאני לא מצליח להבין.
כי לי אישית קשה להבין את הנקודת מבט של להזיק לעצמך בשביל גוף מפותח יותר
לפחות אפשר להרוויח מזה משהו..
מה אתה מרוויח ממתוקים,סיגריות ווויסקי?
מאיפה כל האנטי הזה נגד טסט,זה אחד הדברים היותר "בריאים" שאתה יכול להכניס לגוף שלך.
ויטמין d יזיק לך הרבה לפני שטסט יעשה נזק(במינונים נכונים)

• פותח/ת השרשור
זה תמיד יהיה חלק מהחיים שלי,תמיד יהיה לי סייקל של כמה חודשים בשנה. זה הספורט שלי.
יש מי שבוחר לעשן ומי שבוחר לצאת לפאבים לשתות. אני בחרתי להזריק,שדרך אגב זה משמעותית פחות מזיק מאלכוהול,עישון ומשככי כאבים.

מאיפה כל האנטי הזה נגד טסט,זה אחד הדברים היותר "בריאים" שאתה יכול להכניס לגוף שלך.

אני לא אמרתי מעולם שאני בעד סיגריות סמים או אלכוהול ואני לא צורך אף אחד מהם בגלל הפן הבריאותי ותאיר את עיניי איך טסט פחות מזיק מלשתות כוס בירה אחת לשבועיים.
כי כוס אחת לשבועיים לא שקולה לסייקל של טסט שיכולה לגרום לך להפסקת הייצור הטבעי בגוף ולדפוק לך מאזנים. מה שכוס בשבועיים לא תעשה.

בוא נגזים, אנחנו מדברים על טסט חיצוני כן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית