למה

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
יצא לי לאחרונה לקרוא בנושא ואני לא מצליח להביו למה אדם שלא מתחרה או לא מתעסק בבאדי בילדינג משתמש בחומרים.
יש השפעות ונזקים מצבי רוח וכאלה שהגוף סופג מזה שאני לא מצליח להבין למה אדם פרטי יעשה את זה לעצמו?

להברה אני לא בא לתקוף או משהו אני מנסה להבין את ההגיון מאחורי העניין

כן טסט חיצוני הרי נועד כי הגוף לא מייצר כמיות כאלה ואז אתה צריך את זה מבחוץ דבר שיכול לגרום להפסקה של ייצור בגוף

אני צחקתי, ברור שהוא מדבר על טסט חיצוני. איך משווים את זה לויטמין D במינונים הנכונים?

איך משווים את זה לויטמין D במינונים הנכונים?
שזה לא מסוכן בשום צורה
מה שכוס בשבועיים לא תעשה.
אתה לא יכול לשחק עם ההשוואות כל הזמן.
אתה לקחת קיצון של "לחיות על סטרואידים" אז אני נותן לך קיצון של אלכוהוליזם.
אל תשווה לי עכשיו "כוס פעם בשבועיים" כי זה מה שנוח לך כרגע
דבר שיכול לגרום להפסקה של ייצור בגוף
ואיך זה מסוכן? איך זה יהרוג אותי?

• פותח/ת השרשור
שזה לא מסוכן בשום צורה

אתה לא יכול לשחק עם ההשוואות כל הזמן.
אתה לקחת קיצון של "לחיות על סטרואידים" אז אני נותן לך קיצון של אלכוהוליזם.
אל תשווה לי עכשיו "כוס פעם בשבועיים" כי זה מה שנוח לך כרגע

ואיך זה מסוכן? איך זה יהרוג אותי?
א. לא כל דבר שמסוכן חייה להרוג לחיות בגלי רגליים עקב תאונה זה באסה אבל לא יהרוג אותך אותו הדבר בעיות בשיער או פוריות וושאר ירקות מטסט לא יהרוג אותך אבל זה חרא. או קח סמים יש מצב שלא יהרוג אותך אבל יש מצב גדול שתכנס למצב פסיכוטי ותתאשפז לשארית חייך במוסד לבריאות הנפש.יהרוג אותך? לא,אבל אני בטוח שאתה לא רוצה לחיות את חייך במוסד כזה במחשבה שאתה סקווידויד
והנקודה שהבאתי לך זה שבבירה אחת לשבועיים אתה בוחר מתי לשתות לא כמו סייקל שאתה סוג של מחוייב לתהליך מסויים שאני בטוח שלא קורה אחת לשבועיים או פעם ב...
ככה שהתשובה שלך מאוד מיתממם כי אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר.
הכבד יספוג כוס בירה אחת לשבועיים הגוף לא בהרכח יגיב טוב לשינויים הורמונליים עקב צריכת טסט בסייקל.

לא כל דבר שמסוכן חייה להרוג לחיות בגלי רגליים עקב תאונה זה באסה אבל לא יהרוג אותך אותו הדבר בעיות בשיער או פוריות וושאר ירקות מטסט לא יהרוג אותך אבל זה חרא.
לא נתת פה דוגמה לשום דבר מסוכן
אני מדבר על סכנות,שקיימות בעישון,בשתייה ובמשככי כאבים. ובאופן חד משמעי וגורף אין את הסכנות האלה בטסט.
לחיות בלי רגליים זה לא מסוכו ולהיות קירח זה לא מסוכן.
סרטן ומחלות כבד זה כן מסוכן.

• פותח/ת השרשור
לא נתת פה דוגמה לשום דבר מסוכן
אני מדבר על סכנות,שקיימות בעישון,בשתייה ובמשככי כאבים. ובאופן חד משמעי וגורף אין את הסכנות האלה בטסט.
לחיות בלי רגליים זה לא מסוכו ולהיות קירח זה לא מסוכן.
סרטן ומחלות כבד זה כן מסוכן.
ערכתי תקרא שנית את טיעון הסמים ואת המינונים.
שוב אתה לא נוגע בדבר העיקרי שטסט זה לא ריטלין אתה לא לוקח זה משפיע ל4 שעות ואם לא בא לך אתה לא לוקח 5 שנים.
אלא זה תהליך שאתה מחוייב אליו לתקופה בשונה מבירה אחת לשבועיים ככה שאלכוהליזם לא בר השוואה.

שאלכוהליזם לא בר השוואה.
אלכוהוליזם בר השוואה כי זה התמכרות/מחלה ואנשים שקועים בזה שנים.
רוב האנשים שתשאל יעדיפו להיות שנה על טסט ולא שנה על אלכוהול.
שוב אתה לא נוגע בדבר העיקרי שטסט זה לא ריטלין
נכון,זה הרבה פחות מזיק ריטלין.

אני לא מבין מאיפה כל הטענות שלך שטסט זה איזה משהו רע,זה גורם לאורח חיים בריא יותר ואיכות חיים טובה יותר,מי שמזריק ,מתאמן יותר,אוכל יותר בריא וטוב,נח כמו שצריך וכו'
אני באופן אישי גם מוותר ב100אחוז על אלכוהול ובילויים בלילה בשביל לישון טוב שאני בסייקל.

אז אני אשמח ממך לדוגמה והסבר למה מסוכן בטסט במינון סביר

• פותח/ת השרשור
אלכוהוליזם בר השוואה כי זה התמכרות/מחלה ואנשים שקועים בזה שנים.
רוב האנשים שתשאל יעדיפו להיות שנה על טסט ולא שנה על אלכוהול.

נכון,זה הרבה פחות מזיק ריטלין.

אני לא מבין מאיפה כל הטענות שלך שטסט זה איזה משהו רע,זה גורם לאורח חיים בריא יותר ואיכות חיים טובה יותר,מי שמזריק ,מתאמן יותר,אוכל יותר בריא וטוב,נח כמו שצריך וכו'
אני באופן אישי גם מוותר ב100אחוז על אלכוהול ובילויים בלילה בשביל לישון טוב שאני בסייקל.

אז אני אשמח ממך לדוגמה והסבר למה מסוכן בטסט במינון סביר
כי שוב אתה משחק בדברים שמשנים לך דברים במערכת ההורמונלית שזה שונה מהכוס בירה הזו ואם אתה מעיד על עצמך כמכור כי ההשואה שנתת היא אלכוהליזם אז יגיע היום שזה לא יהיה מינון סביר ואז הנזקים יהיו בהתאם אני לא מבין למה אתה מנסה להצדיק את זה ולהראות כאילו זה לאכול בננה פעם ביום.

כי שוב אתה משחק בדברים שמשנים לך דברים במערכת ההורמונלית שזה שונה מהכוס בירה
למה למען השם אתה שוב משווה חיים על סטרואידים לכוס אחת של בירה? בראש שלך זה נשמע השוואה נכונה?
ההשואה שנתת היא אלכוהליזם
כי אנחנו מדברים על שימוש כרוני ולא חד פעמי,לכן לא אתן לך השוואה של כוס בירה אחת

• פותח/ת השרשור
למה למען השם אתה שוב משווה חיים על סטרואידים לכוס אחת של בירה? בראש שלך זה נשמע השוואה נכונה?

כי אנחנו מדברים על שימוש כרוני ולא חד פעמי,לכן לא אתן לך השוואה של כוס בירה אחת
זו בדיוק המטרה שאני בא להציג פה שהשימוש חייב להיות כרוני ובנוסף לתופעות שמתלוות אליו הוא מזיק.
בשונה מאלכוהול שאתה לא חייב לצרוך על בסיס קבוע אלא מתי שאתה רוצה.
ולא ענית לי על השאלה אתה מכור?
כי אם כן נוכל להשוות את המקרה לנרקומן או אלכוהליסט במקרה של אלכוהול.
זו בדיוק המטרה שאני בא להציג פה שהשימוש חייב להיות כרוני ובנוסף לתופעות שמתלוות אליו הוא מזיק.
בשונה מאלכוהול שאתה לא חייב לצרוך על בסיס קבוע אלא מתי שאתה רוצה.
ולא ענית לי על השאלה אתה מכור?
כי אם כן נוכל להשוות את המקרה לנרקומן או אלכוהליסט במקרה של אלכוהול.
שפה יש שימוש רב שיגרום לסכנת חיים.
אתה בורח מהתשבות שלי בתשובות זולות במקום לענות על מה שאני שואל לאחר שהצגת טענות

אתה בורח מהתשבות שלי בתשובות זולות במקום לענות על מה שאני שואל לאחר שהצגת טענות
אני בורח? אתה עוד לא הצגת לי עובדה אחת ללמה טסט מסוכן
דיברתי על טסט לא על אלכוהול
חחח זה לא משהו שמתמכרים אליו נשמה,תעשה קצת שיעורי בית וננהל מאוחר יותר דיון פורה יותר

• פותח/ת השרשור
אני בורח? אתה עוד לא הצגת לי עובדה אחת ללמה טסט מסוכן

חחח זה לא משהו שמתמכרים אליו נשמה,תעשה קצת שיעורי בית וננהל מאוחר יותר דיון פורה יותר
גבר בוא אני ארחיב לך אופקים התמכרות לא חייבת להיות פזיולוגית כמו עם ניקוטין ושאר סמים אלא נפשית ביצרת תלות נפשית במשהו מסויים במקרה הזה בטסט שגורם לך להגיע לתוצאות טובות יותר.
אז לפני שאתה מתנשא תחשוב קצת

גבר בוא אני ארחיב לך אופקים
קראתי את התגובות שלך אחי,אתה לא בעמדה להרחיב אופקים לאף אחד.
משתמשים בטסט כשיש יעדים,תאריכים וזמנים ידועים מראש. הכל במסגרת מאוד קפדנית ומתוכננת לכן אין שום אלמנט של תלות או התמכרות.

גבר בוא אני ארחיב לך אופקים התמכרות לא חייבת להיות פזיולוגית כמו עם ניקוטין ושאר סמים אלא נפשית ביצרת תלות נפשית במשהו מסויים במקרה הזה בטסט שגורם לך להגיע לתוצאות טובות יותר.
אז לפני שאתה מתנשא תחשוב קצת
אם אתה בא בגישה כזאת - למעשה כל דבר שמספק לך הנאה מסוימת הוא ממכר. אז מה עשינו פה?

• פותח/ת השרשור
קראתי את התגובות שלך אחי,אתה לא בעמדה להרחיב אופקים לאף אחד.
משתמשים בטסט כשיש יעדים,תאריכים וזמנים ידועים מראש. הכל במסגרת מאוד קפדנית ומתוכננת לכן אין שום אלמנט של תלות או התמכרות.
א. אתה לא מכיר אותי אז אל תגיד לי באיזו עמדה אני דבר שני התמכרות יכולה להתחיל תמיד לא משנה מי אתה או מה אתה.
אם אתה בא בגישה כזאת - למעשה כל דבר שמספק לך הנאה מסוימת הוא ממכר. אז מה עשינו פה?
צודק לגמרי אבל יש הבדל בין התמכרות למסטיקים לבין התמכרות לקריסטל מת אלכוהול או טסט.

אומנם לא משתמש בסטרואידים אבל אתה מנסה לצייר את זה כמשהו מאוד מזיק וזה פשוט לא נכון. היום יש מספיק מחקר בכל הנושא הזה ויש אנשים שמחפשים לדחוף את עצמם מעבר וכל עוד הם מבצעים את זה לפי הפרוטוקולים ולא רצים לעשות overdose, לא רואה בעיה ככ בשימוש שלהם.

אני אפילו חושב שהם צריכים להיות חוקיים ברמה שללכת לרופא, לבקש והוא פשוט יתן יחד עם לתת הסברים על איך ומה הסיכוניים מאוחריהם.

נ.ב. אם אני אראה לך את התפועות לוואי של ויטמין C, טסט ייראה כמו תרופה לתינוקות.

כי זה החיים שלי,זה מה שאני אוהב.
זה תמיד יהיה חלק מהחיים שלי,תמיד יהיה לי סייקל של כמה חודשים בשנה. זה הספורט שלי.
יש מי שבוחר לעשן ומי שבוחר לצאת לפאבים לשתות. אני בחרתי להזריק,שדרך אגב זה משמעותית פחות מזיק מאלכוהול,עישון ומשככי כאבים.
אז למה שלא תפתח פוסט על "למה אנשים מעשנים?"
כי זה באמת נושא שאני לא מצליח להבין.

לפחות אפשר להרוויח מזה משהו..
מה אתה מרוויח ממתוקים,סיגריות ווויסקי?
מאיפה כל האנטי הזה נגד טסט,זה אחד הדברים היותר "בריאים" שאתה יכול להכניס לגוף שלך.
ויטמין d יזיק לך הרבה לפני שטסט יעשה נזק(במינונים נכונים)
כל מילה בסלע

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח?
שאם נשווה אובר דוס עם טסט ואובר דוס עם ויטמין c זה יראה תרופה לתינוקות?
חאלס חברה לחשוב שזה לגיטימי אני לא אשתכנע ועובדה שהחברה הפסיקו לענות שקיבלו תשובות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית