הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
יצא לי לאחרונה לקרוא בנושא ואני לא מצליח להביו למה אדם שלא מתחרה או לא מתעסק בבאדי בילדינג משתמש בחומרים.
יש השפעות ונזקים מצבי רוח וכאלה שהגוף סופג מזה שאני לא מצליח להבין למה אדם פרטי יעשה את זה לעצמו?

להברה אני לא בא לתקוף או משהו אני מנסה להבין את ההגיון מאחורי העניין

כי אני כרגע לא בים ועניין אותי להתמקד בנושא הזה פשוט קשה לי לראות אנשים שמשקרים לעצמם ולא מוכנים להבין ולקבל את האמת אבל בסדר חיין בהכחשה הם גם חיים
קעקועים, עגילים גם זה לא סבבה? בכל זאת זה גם נזק לגוף רק בשביל מראה טוב יותר

• פותח/ת השרשור
מה עם אנשים שעושים ניתוחים פלסטיים ומזריקים בוטוקס ועוד כל מיני גם יש להם בעיות לדעתך?
כל דבר שיכול לגרום לך לנזקים כבדים בזרע בלב להתקפי לב ולבעיות של אגרסביות אלימות וכאלה כן יש בעיה בזה ולא אני לא חושב שזה נכון לתת לזה לגטימציה לא אכפת לי גם אם אתה מזריק שוקולד לוריד רק אל תיתן למשהו כל כך לא בריא והרסני לגיטימציה תהיה גבר ותבוא תגיד אני מודע להשלכות ומוכן לשאת בהן ולא לתרץ עם תירוצים ריקים מתוכן.
כי בסופו של יום שינינו יודעים שזה לא בריא פשוט צד אחד מוכן להודות והשני לא וחבל שזה מדרדר לשיח מגעיל.

כי בסופו של יום שינינו יודעים שזה לא בריא
נכון,מישהו פה חלק עליך?
אני רק אמרתי שזה לא מסוכן.
מסוכן = סכנת חיים.
מסוכן = אפשרות למנת יתר

טסטוסטרון חד משמעי לא מסוכן.
קפאין לעומת זאת,יכול להיות מסוכן

כל דבר שיכול לגרום לך לנזקים כבדים בזרע בלב להתקפי לב ולבעיות של אגרסביות אלימות וכאלה כן יש בעיה בזה ולא אני לא חושב שזה נכון לתת לזה לגטימציה לא אכפת לי גם אם אתה מזריק שוקולד לוריד רק אל תיתן למשהו כל כך לא בריא והרסני לגיטימציה תהיה גבר ותבוא תגיד אני מודע להשלכות ומוכן לשאת בהן ולא לתרץ עם תירוצים ריקים מתוכן.
כי בסופו של יום שינינו יודעים שזה לא בריא פשוט צד אחד מוכן להודות והשני לא וחבל שזה מדרדר לשיח מגעיל.
זה יכול לגרום, אז? יש אפשרות להימנע מרוב הדברים האלו משימוש נכון בתרופות האלו. כמו שאנשים ציינו כאן: קפאין יכול לגרום למוות, משמע כל מי שיצרוך קפאין בתקופה כזו או אחרת ימות בגללה? כנראה שלא. סוכר יכול לגרום לסכרת משמע כל מי שצורך סוכר בשלב כזה או אחר בחיים יקבל סכרת? כנראה שלא. למה? (כשמו של הפוסט)

אז חלאס עם הדמגוגיה בשקל הזו.

• פותח/ת השרשור
חברס יש לי הרבה עוד דוגמאות אבל כנראה שהתחלתי לגעת פה בנקודות רגישות אצל חלק מהחברה וכמו שאמרתי לגיטימי בעיני זה לא בריא זה בהחלט לא ומסוכן תלוי במינונים כמו הרבה דברים אחרים אפשר לסגור כי זה נגרר לשטיות.

בעיניך זה לא בריא, העיינים שלך וכנראה גם המוח שלך בלי ידע/תואר/הבנה

עכשיו לשאלה שלי, למה אין לך משהו יותר טוב לעשות חוץ מלחשוב על זה ועוד לעלות פוסט?

לא מבין למה נכנסת לפורום סטרואידים ותרופות, ופתחת אשכול כדי להטיף לכולם פה, במיוחד שנראה שהידע שלך שואף לאפס.(אני בעצמי לא משתמש וגם לא מתיימר כמוך "להבין" בזה). אנחנו ב2019 שכל בן אדם יעשה מה שטוב לו. יש אנשים שמכורים לסמים או לקזינו או סתם לספורט אקסטרים מסוכן, הזרקת הורמונים בצורה מושכלת זה הרע במיעוטו.

היה מאמר שקראתי שרופאים בארה"ב קבעו שבן אדם מתאמן אחריי סייקל מושכל 1 הוא בן אדם הרבה יותר בריא משאר האנושות (גם אמרו מאילו בחינות , היה הרבה) .
ולא זוכר בדיוק את המילים אבל משהו כזה : "עם כל הכאב באמירה, זה המצב." 😆

״למה מזריקים?״ - אצל כל אחד התשובה היא אחרת. אני לא חושב שיש כאן נכון ולא נכון, כל אחד מכמת אחרת את היתרונות והחסרונות של חומרים. יש אנשים שהחלום שלהם להיות גדולים עם ריבועים, מי אני שאגיד להם ״זה לא שווה את זה״?
99% מהמשתמשים לא עושים מזה שום רווח כספי, אז למה בכל זאת הם עושים את זה? הגשמה עצמית (ספורט), בטחון עצמי (הרבה חבר׳ה היו עם בטחון ברצפה לפני), מטרות מסויימות וכו׳ וכו׳ וכו׳... יש אנשים שמזניחים את הבריאות בשביל שיזוף, מזניחים את המשפחה בשביל עבודה, מזניחים את הבריאות בשביל אוכל, מזניחים את הכל בשביל סמים וכו׳ וכו׳ וכו׳. לכל אחד יש את הסדרי עדיפויות שלו.

התמכרות - אומנם זה לא ניקוטין, קפאין, אלכוהול וכו׳, אבל בהחלט יש פן ״התמכרותי״ , בעיקר פסיכולוגי. יש גם פן פיזיולוגי שרוב האנשים מרגישים זוועה אחרי שיורדים מסייקל (לא תמיד) עד שמתאזנים לרמה הנורמלית. בהקשר של ההתמכרות הפסיכולוגית - מישהו שמתאמן עבור מראה חיצוני, תמיד יהיה ״שמח ומבסוט״ על סייקל כי כמובן נראים הכי טוב יחסית, בתקופות ללא סייקל הוא יהיה בבאסה ורק יחכה לסייקל הבא. אם תתאר מצב למישהו שמזריק ״איך תרגיש אם תפסיק עכשיו לתמיד?״ כולם יגידו שירגישו רע מאוד כי הם איבדו ״את זה״. מעבר, המון המון משתמשים מעלים כמויות כל פעם כי הם חושבים שמה שלקחו אתמול הם לא ירגישו מחר, כי הם ״מתקדמים״, כי הם ״מוכנים לעוד״ וכו׳ וכו׳ וכו׳. זו המציאות העצובה של הרבה משתמשים.

נזקים - אי אפשר להתווכח שיש נזקים. אני לא מדבר על דברים אסטטיים, אלא בריאותיים. עליה בכולסטרול, לחץ דם, תפקודי כבד, סוכר (אצלי היה לפחות), דופק במנוחה וכו׳ וכו׳. בנוסף אם מוסיפים על זה משקל גוף גבוה (לא תקף לכולם כמובן) - הסכנה רק גדלה. לגבי נזקים פסיכולוגיים - לי ללא ספק הייתה תקופה מאוד שחורה בשימוש עם חומר שלא בא לי בטוב (מסטרון) למרות שהיה על מינון נמוך. זה היה מאוד מאוד קרוב לסיים את המערכת יחסים שהייתה לי.

מנגד, אומנם הייתי יכול להמשיך בספורט שלי ללא חומרים, אבל לא יכולתי באמת לחיות בשלום עם זה שיש לי אופציה לעשות משהו שיקדם אותי ואני בוחר שלא.

תקופה מאוד שחורה בשימוש עם חומר שלא בא לי בטוב (מסטרון) למרות שהיה על מינון נמוך. זה היה מאוד מאוד קרוב לסיים את המערכת יחסים שהייתה לי.

אתה מדבר על סף עצבים נמוך?
מחזק, אני עוד מאלה שהסייקלים שלהם לרוב היו טסט סולו או טסט עם ויני ועדיין הייתי מאבד את הצפון מכל דבר קטן, כשאני משחזר ארועים מהעבר הייתי מוציא את העצבים על האקסית ועד היום אני מצר על זה. מה שגם אני בטבעי בחור רגזן וחולה עצבים.
ממליץ לכולם לקחת את זה בחשבון.

אני בנאדם סופר-רגוע ברגיל, אז חומרים שבאים לי ברע לא ממש עושים אותי עצבני, אלא משהו קצת שונה.

אצלי זה היה יותר עניין של חוסר מנוחה, כל הזמן הייתי ״על קוצים״, לא יצאתי על אף אחד אבל לא הייתי חברותי לאנשים בעבודה נגיד, העדפתי לשבת לבד, היו לי מחשבות תמיד שליליות (כל דבר כנראה יגמר ברע), שינה גרועה מאוד שרק מעצימה את כל זה, כל הזמן לחץ וכו׳ וכו׳...

מה שאתה מסביר היה מובן לי מההתחלה זה תופס אגב לניתוחים פלסטים למינהם וכו לא תומך בתופעה אלא אם זה בן אדם שעבר תאונה/פציעה קשה שדורשת שיקום אבל כל אופנת הפגיעה בגוף באמצעות דברים לא טבעיים בשביל יופי פשוט לא מובנת לי זו דעתי אבל מקבל שיש אנשים שחושבים אחרת ומוכנים להתמודד עם ההשלכות
״למה מזריקים?״ - אצל כל אחד התשובה היא אחרת. אני לא חושב שיש כאן נכון ולא נכון, כל אחד מכמת אחרת את היתרונות והחסרונות של חומרים. יש אנשים שהחלום שלהם להיות גדולים עם ריבועים, מי אני שאגיד להם ״זה לא שווה את זה״?
99% מהמשתמשים לא עושים מזה שום רווח כספי, אז למה בכל זאת הם עושים את זה? הגשמה עצמית (ספורט), בטחון עצמי (הרבה חבר׳ה היו עם בטחון ברצפה לפני), מטרות מסויימות וכו׳ וכו׳ וכו׳... יש אנשים שמזניחים את הבריאות בשביל שיזוף, מזניחים את המשפחה בשביל עבודה, מזניחים את הבריאות בשביל אוכל, מזניחים את הכל בשביל סמים וכו׳ וכו׳ וכו׳. לכל אחד יש את הסדרי עדיפויות שלו.

התמכרות - אומנם זה לא ניקוטין, קפאין, אלכוהול וכו׳, אבל בהחלט יש פן ״התמכרותי״ , בעיקר פסיכולוגי. יש גם פן פיזיולוגי שרוב האנשים מרגישים זוועה אחרי שיורדים מסייקל (לא תמיד) עד שמתאזנים לרמה הנורמלית. בהקשר של ההתמכרות הפסיכולוגית - מישהו שמתאמן עבור מראה חיצוני, תמיד יהיה ״שמח ומבסוט״ על סייקל כי כמובן נראים הכי טוב יחסית, בתקופות ללא סייקל הוא יהיה בבאסה ורק יחכה לסייקל הבא. אם תתאר מצב למישהו שמזריק ״איך תרגיש אם תפסיק עכשיו לתמיד?״ כולם יגידו שירגישו רע מאוד כי הם איבדו ״את זה״. מעבר, המון המון משתמשים מעלים כמויות כל פעם כי הם חושבים שמה שלקחו אתמול הם לא ירגישו מחר, כי הם ״מתקדמים״, כי הם ״מוכנים לעוד״ וכו׳ וכו׳ וכו׳. זו המציאות העצובה של הרבה משתמשים.

נזקים - אי אפשר להתווכח שיש נזקים. אני לא מדבר על דברים אסטטיים, אלא בריאותיים. עליה בכולסטרול, לחץ דם, תפקודי כבד, סוכר (אצלי היה לפחות), דופק במנוחה וכו׳ וכו׳. בנוסף אם מוסיפים על זה משקל גוף גבוה (לא תקף לכולם כמובן) - הסכנה רק גדלה. לגבי נזקים פסיכולוגיים - לי ללא ספק הייתה תקופה מאוד שחורה בשימוש עם חומר שלא בא לי בטוב (מסטרון) למרות שהיה על מינון נמוך. זה היה מאוד מאוד קרוב לסיים את המערכת יחסים שהייתה לי.

מנגד, אומנם הייתי יכול להמשיך בספורט שלי ללא חומרים, אבל לא יכולתי באמת לחיות בשלום עם זה שיש לי אופציה לעשות משהו שיקדם אותי ואני בוחר שלא.
מתחבר למה שאמרת לגמרי , כשאני בסייקל אני אחר מבחינה חיובית אני יותר אנרגטי יש לי יותר חשק לעשות דברים מבחינה שלילית אני עצבני יותר ולחוץ יותר , דעתי האישית שהאידיאל הוא טיארטי:) , מימון נמוך ולא מינון של סייקלים , לגבי פותח הפוסט ששואל למה אנחנו עושים את זה אני אישית כבר כמה שנים נזק ממשי לא היה לי הגוף השתקם מעצמו באופן עצמאי כמעט תמיד מכל סייקל שעשיתי , כמו שכתבו כאן ההתמכרות היא בעיקר נפשית אתה מרגיש סוג של סופרמן למרות כל מה שהזכרתי לעיל , בנוסף האימונים ומי שמכור לאימונים הם עצימים מאוד התאוששות מהירה מאוד הרגשה מצויינת באימון שאין לה תחליף ומן הסתם תוצאות מטורפות , לי אישית אין עניין בפיתוח גוף מקצועי בגלל העובדה שאין כסף בתחום נראה לי מיותר כדי להיראות טוב מספיק סייקל אחד בשינה , שוב ההתמכרות היא משולבת בגלל זה אני תמיד אומר לאנשים שמשתמשים בפעם הראשונה נגעת נסעת , לעולם אין לדעת מה הנזקים לטווח ארוך אבל גם לאכול זבל כל היום יכול להסב נזקים וחוסר פעילות גופנית , עישון בטוח לא יותר טוב , חיים ללא פעילות גופנית וכולי , האידיאל הוא לעשות כושר גופני בצורה מתונה לאכול בריא וזה הכל , אבל אנחנו חבורה של פרפקציוניסטים וזו הסיבה העיקרית לדעתי, בכל מקרה איש הטוב בעיניו יעשה חביבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית