הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Optimum nutrition

Alex_Evelson

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי , לא מזמן התחלתי לשתות את אבקה הזו , והאמת ? לא אהבתי . דאבל ריצ׳ שוקולד מרגיש לי כמו איזה שוקו חלש עם מים , עם חלב זה סיפור אחר ... טעים מאוד .
עכשיו מאז שהתחלתי לשתות אותה אני מרגיש שנהיו לי גזים ... אבל ממש , בטן נפוחה מאוד . לא שאנשים מתים מזה כן , אבל די לא נוח לפעמים בעבודה , אני עובד בעבודה פיזית . עכשיו יש מצב שזה מאבקה ?או שזה אולי מהחלב שאני שותה ? ביום יוצא שני סקופים , חצי ליטר חלב.

אני השתמשתי בקפה (מוקה קפוצ'ינו נראה לי) אבקה שבאמת ממש מוצלחת עם חלב ונופלת עם מים לעומת אלטרנטיבות אחרות שההבדלים היו פחות גדולים, אבל אני לא באמת מוצא סיבה לשתות אבקה עם מים... כל אבקה עם חלב יותר טעימה והערכים יותר טובים, אז לי אישית זה לא רלוונטי הטעם עם מים.

האבקה כן הייתה עושה קצת יותר פעילות בבטן מאבקות אחרות והייתי צריך לשתות את השייק יותר לאט לעומת חלופות.

אבקת חלבון יכולה לגרום לנפיחות ולגזים לאנשים מסויימים. תנסה לשלב את האבקה עם ארוחות, או עם חלב, ותראה מה קורה

היי , לא מזמן התחלתי לשתות את אבקה הזו , והאמת ? לא אהבתי . דאבל ריצ׳ שוקולד מרגיש לי כמו איזה שוקו חלש עם מים , עם חלב זה סיפור אחר ... טעים מאוד .
עכשיו מאז שהתחלתי לשתות אותה אני מרגיש שנהיו לי גזים ... אבל ממש , בטן נפוחה מאוד . לא שאנשים מתים מזה כן , אבל די לא נוח לפעמים בעבודה , אני עובד בעבודה פיזית . עכשיו יש מצב שזה מאבקה ?או שזה אולי מהחלב שאני שותה ? ביום יוצא שני סקופים , חצי ליטר חלב.
אחת האבקות המגעילות שטעמתי, תפל כל כך.
עם חלב זה באמת היה סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית