הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיפי חלבון

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
לאחרונה אני ממש בקטע של חטיפי חלבון. זה סוגר לי פינה כשאני מחוץ לבית. וגם החשק למשהו טעים..
אלו אתם הכי אוהבים?
ואלו הכי מומלצים מבחינת ערכים - קלוריות לטובת הנפח

אני ניסיתי את הקומבט פטל ושוקולד לבן ואהבתי ממש.
ואת החטיפים של אולין בטעם חמאת בוטנים
ובטעם פירות יער. והם מומלצים מבחינת ערכים.
(לא אוהבת שוקולד רגיל בשום צורה שהיא)
ועכשיו הזמנתי קווסט גם בטעם שוקולד לבן ופטל ונראה לי שהוא מומלץ מבחינת ערכים

אשמח גם המלצות לחטיפים שהם בלי שוקולד רגיל,לבן מתקבל בשמחה:blush:

נערך לאחרונה:
בשבילי הם די סוגרים את הפינה, הם כולם בטעמי פירות ומתוקים כמו כלך יוגורט פירות רגיל של MULER ודומיהם
כל אחד ומה שסוגר לו את הפינה למתוק. אם אני רוצה לסגור פינה עם שוקולד לבן אני אוכל חטיף חלבון עם שוקלד לבן ולא מעדן בטעם פירות. לא חושב? חח חוץ מזה שאני אוהבת לשתות קפה אז זה כמו אקסטרה פינוק לצד הקפה

כל אחד ומה שסוגר לו את הפינה למתוק. אם אני רוצה לסגור פינה עם שוקולד לבן אני אוכל חטיף חלבון עם שוקלד לבן ולא מעדן בטעם פירות. לא חושב? חח חוץ מזה שאני אוהבת לשתות קפה אז זה כמו אקסטרה פינוק לצד הקפה
איך הם אבל בתכלס? הם באמת כולם לעיסים וקשים לאכילה עם טעם די תפל או שנפלתי על כאלה לא טובים?

איך הם אבל בתכלס? הם באמת כולם לעיסים וקשים לאכילה עם טעם די תפל או שנפלתי על כאלה לא טובים?

המלצה שלי - תבקש לטעום מחבר / שתקנה חטיף בודד כדי לראות אם זה סבבה לך.
אני אישית ממממש אוהבת! אבל טעם, זה עניין של טעם חח. כשמו כן הוא.

המלצה שלי - תבקש לטעום מחבר / שתקנה חטיף בודד כדי לראות אם זה סבבה לך.
אני אישית ממממש אוהבת! אבל טעם, זה עניין של טעם חח. כשמו כן הוא.
חברים אין לי שאוכלים חטיפי חלבון, בגלל זה רציתי מיקס שאני יכול לטעום את כל הטעמים אבל מצאתי רק מיקס של 3 חטיפי קארב קרשר ולא יותר מחטיפים אחרים

מישהו ניסה?
image.jpg

וואלה אני רוצה לנסות, איפה קנית וכמה עלה? סופר פארם?
בסופר פארם באיזור שלי המבחר לא משהו. בטוחה שבמקומות אחרים המבחר גדול יותר. כן קניתי בסופר פארם. ואם אני לא טועה עלה 13 שקל.
(וזה לא שחסרים לי חטיפי חלבון,סתם הוא קרץ לי ורציתי לנסות)

מתעכב לי המשלוח באיי הרב ונשאר לי חטיף אחד
זה הזמן לביקור בסופר פארם
יקר בטירוף. חטיף אולין עולה 15 שקל ומסתבר שהוואן שקניתי עולה 17! אבל אני מתה על אולין אז קניתי 7 ועוד 4 של הוואן:🤦‍♂️: דיייייי אני גרה לבד שמישהו יתן לי ספונסר לאולין

יקר בטירוף. חטיף אולין עולה 15 שקל ומסתבר שהוואן שקניתי עולה 17! אבל אני מתה על אולין אז קניתי 7 ועוד 4 של הוואן:🤦‍♂️: דיייייי אני גרה לבד שמישהו יתן לי ספונסר לאולין

וואלקם טו מיי וורלד

אבל אני אקנה 4-5 עד שתגיע לי ההזמנה, משום מה היא מתעכבת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית