הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיפי חלבון

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
לאחרונה אני ממש בקטע של חטיפי חלבון. זה סוגר לי פינה כשאני מחוץ לבית. וגם החשק למשהו טעים..
אלו אתם הכי אוהבים?
ואלו הכי מומלצים מבחינת ערכים - קלוריות לטובת הנפח

אני ניסיתי את הקומבט פטל ושוקולד לבן ואהבתי ממש.
ואת החטיפים של אולין בטעם חמאת בוטנים
ובטעם פירות יער. והם מומלצים מבחינת ערכים.
(לא אוהבת שוקולד רגיל בשום צורה שהיא)
ועכשיו הזמנתי קווסט גם בטעם שוקולד לבן ופטל ונראה לי שהוא מומלץ מבחינת ערכים

אשמח גם המלצות לחטיפים שהם בלי שוקולד רגיל,לבן מתקבל בשמחה:blush:

נערך לאחרונה:
האמת שגם הקומבט לא מזיזים לי את הקיבה למרות שהם מפוצצים בסיבים.. חוץ מלעשות גזים זה לא עושה כלום לשובע
בכללי חטיפי חלבון זה יותר לקונספט של להשלים חלבון בדבר שיהיה זמין ולא אמור להשביע כזה לדעתי
זה יותר קטע של פינוק טעים, BSN עונים על הקטגוריה בצורה יוצאת מן הכלל:P

האמת שגם הקומבט לא מזיזים לי את הקיבה למרות שהם מפוצצים בסיבים.. חוץ מלעשות גזים זה לא עושה כלום לשובע
בכללי חטיפי חלבון זה יותר לקונספט של להשלים חלבון בדבר שיהיה זמין ולא אמור להשביע כזה לדעתי
זה יותר קטע של פינוק טעים, BSN עונים על הקטגוריה בצורה יוצאת מן הכלל:P:

נכון. הבעיה היא שהם די יקרים. אם מישהו מכיר המלצות על משהו טעים במחיר סבבה שיכתוב

• פותח/ת השרשור
5566981A-E2EE-450B-847C-2D1CC37CF798.jpeg
הזמנתי את אלו עכשיו

ודווקא את הטעם החדש לא הזמנת?

הטעם החדש זה בוטנים קרמל ויש בו שוקולד רגיל - היא לא אוהבת שוקולד. רק שוקולד לבן 😃

והוא אכן טעם מעווולהה!!! רך בטירוףףףף ומפנקק!!!
אבל מתוק מדי לטעמי , אז אני אוכלת אותו רק עם הקפה חח....

אחלה הזמנה!!! מחיר פצצה! כמה יצא לך המשלוח?
מחכה לחוות דעת על העוגת יומולדת,אני ממש מתלבטת אם לקנות אותו. (מפחדת שיהיה לו את הטעם שהיה לפטל, שלא ממש אהבתי....)

• פותח/ת השרשור
ודווקא את הטעם החדש לא הזמנת?
הטעם החדש זה בוטנים קרמל ויש בו שוקולד רגיל - היא לא אוהבת שוקולד. רק שוקולד לבן 😃

והוא אכן טעם מעווולהה!!! רך בטירוףףףף ומפנקק!!!
אבל מתוק מדי לטעמי , אז אני אוכלת אותו רק עם הקפה חח....

אחלה הזמנה!!! מחיר פצצה! כמה יצא לך המשלוח?
מחכה לחוות דעת על העוגת יומולדת,אני ממש מתלבטת אם לקנות אותו. (מפחדת שיהיה לו את הטעם שהיה לפטל, שלא ממש אהבתי....)
היי היי היי מה זה הטעם החדש?
אוף אני ממש מוגבלת באופציות בגלל שלא אוהבת שוקולד. איך בהמה כמוני שאוכלת כל דבר. בחיי אפילו קרטון אני מסוגלת לאכול לא אוהבת שוקולד:🤦‍♂️:

אוף אני ממש מוגבלת באופציות בגלל שלא אוהבת שוקולד. איך בהמה כמוני שאוכלת כל דבר. בחיי אפילו קרטון אני מסוגלת לאכול לא אוהבת שוקולד:🤦‍♂️:

חחחחחח את מממש מצחיקה... אומרת שאת אוכלת מלא אבל בפועל נראית כמו מי שאוכלת רק חסה וחזה עוף XD
וזה בסדר גמור לא לאהוב שוקולד.... 😃
אני מכירה אנשים שלא אוהבים ירקות, שזה כבר עניין לדאגה :0

• פותח/ת השרשור
חחחחחח את מממש מצחיקה... אומרת שאת אוכלת מלא אבל בפועל נראית כמו מי שאוכלת רק חסה וחזה עוף XD
וזה בסדר גמור לא לאהוב שוקולד.... 😃
אני מכירה אנשים שלא אוהבים ירקות, שזה כבר עניין לדאגה :0
יכולה להבטיח לך שאני אוכלת יותר מחצי מהאנשים כאן!😄 יש לי קיבה.......
בדיוק טעמתי את הקווסט שוקולד לבן ופטל ולדעתי הקומבט הרבה יותר טעים.

בדיוק אתמול מייק העלה את זה לסטורי שלו אחרי שהוא טעם ורשם שזה טעים - טעם כרמל - מזכיר את השוקלד "טוויקס"

• פותח/ת השרשור
בדיוק אתמול מייק העלה את זה לסטורי שלו אחרי שהוא טעם ורשם שזה טעים - טעם כרמל - מזכיר את השוקלד "טוויקס"
אה ראיתי את זה. ניסיתי טוויקס כמה פעמים ולא אהבתי. כנל לקינדר בואנו..שוקולד על כל צורותיו... רק שוקולד לבן שיש טוענים שזה לא שוקלד....

מהפתאום!! לא טוויקס! סניקרס!!
בטוויקס אין בוטנים! למה להרוס אותו? חחחח
יכולה להבטיח לך שאני אוכלת יותר מחצי מהאנשים כאן!😄 יש לי קיבה.......
בדיוק טעמתי את הקווסט שוקולד לבן ופטל ולדעתי הקומבט הרבה יותר טעים.

חחחחחח
איזה קטעים בדיוק אתמול הזמנתי פטל שוקולד לבן של קווסטת אבל לדעתי אני אוהב אותו ממש! התעלפתי על המאפין אוכמניות שלהםםםם!!

• פותח/ת השרשור
מהפתאום!! לא טוויקס! סניקרס!!

בטוויקס אין בוטנים! למה להרוס אותו? חחחח

חחחחחח
איזה קטעים בדיוק אתמול הזמנתי פטל שוקולד לבן של קווסטת אבל לדעתי אני אוהב אותו ממש! התעלפתי על המאפין אוכמניות שלהםםםם!!
אולי כי המרקם של קומבט יותר דחוס ואז משביע אותי יותר? כמו הטופי בננה של אולין. אהבתי אותו ממש. הקווסט קליל כזה. זה לא שלא אהבתי, ויש בו חתיכות של שוקולד לבן מטורפות.
איזה כיף לאכול שוקולד לבן ולא להרגיש אשם...תמיד הייתי משלבת בלונדי בתפריט אבל מרגישה כיאילו אכלתי זבל טהור. פה לפחות יש חלבון:sweatingbullets:

אכן התמכרות קשה החטיפי חלבון
אין כמו לפתוח את הבוקר על נס קפה ענקי עם חטיף חלבון
דרך אגב, מי שרוצה להכניס לתפריט שלו עוד משהו טעים ובריא - אני אוכל בקבוע 3-4 פירכיות אורז עם חמאת בוטנים טבעית.
משאיר את זה בדרך כלל כקינוח אחרי ארוחת ערב

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, מי שרוצה להכניס לתפריט שלו עוד משהו טעים ובריא - אני אוכל בקבוע 3-4 פירכיות אורז עם חמאת בוטנים טבעית.
אני גם אוכלת עם נס קפה או בבוקר או אחר הצהריים. מחכה לזה כל יום.😃

וגם אני הייתי אוכלת אבל הבנתי שזה רק פותח לי את התיאבון אז הפסקתי:🤦‍♂️:

וגם אני הייתי אוכלת אבל הבנתי שזה רק פותח לי את התיאבון אז הפסקתי:🤦‍♂️:

חופשי גם אני.. לפעמים כשאני נשאר בבית יום שישי ורואה סרט אני יכול ליפול על 7-8 כאלה, פשוט ממכר

• פותח/ת השרשור
חופשי גם אני.. לפעמים כשאני נשאר בבית יום שישי ורואה סרט אני יכול ליפול על 7-8 כאלה, פשוט ממכר
זה מבאס ככה. מעטים מאוד הדברים שגורמים לי לשבוע. כל השאר רק פותחים לי את התיאבון לרמות מטורפות

אשכול של שמל"ש?
זה מבאס ככה. מעטים מאוד הדברים שגורמים לי לשבוע. כל השאר רק פותחים לי את התיאבון לרמות מטורפות

זה כמו לפתוח שקית במבה קטנה.. זה בחיים לא נגמר בזה 😃

אולי כי המרקם של קומבט יותר דחוס ואז משביע אותי יותר? כמו הטופי בננה של אולין. אהבתי אותו ממש. הקווסט קליל כזה. זה לא שלא אהבתי, ויש בו חתיכות של שוקולד לבן מטורפות.
איזה כיף לאכול שוקולד לבן ולא להרגיש אשם...תמיד הייתי משלבת בלונדי בתפריט אבל מרגישה כיאילו אכלתי זבל טהור. פה לפחות יש חלבון:sweatingbullets:

וואיייייי מתתתההה על הבננה טופי של אול אין!
ו-מה? קווסט הרבה יותר דחוס חחח הוא כמו יציקה חחחחח אבל עדיין טעים. הקומבט יותר גדולים , אבל מבחינת משקל שניהם אותו הדבר...
ובהחלטט השוקולד בחטיפים שלהם ממש טוב! עד כדי מחשיד חחח

לחלוטין ממכר :0

ואתה מתכוון לחמאת בוטנים של b&d? היא מושלמתתת. אני לפעמים מנשנשת חצי כפית
כי זה מלא קלוריות :(
אבל עכשיו אני אנסה לעבור לניטרלי, אז הגיע הזמן לחסל את הקופסה...
אגב, טיפ לגבי פריכיות אורז - תנסה לחמם אותן 30 שניות במיקרו - זה פגזזזזז!!! (תיזהר שלא יישרפו חח)

מכורים אנונימיים שלום XD

• פותח/ת השרשור
כמו לפתוח שקית במבה קטנה
בדיוק בגלל זה אני לא פותחת מהתחלה. או אף פעם לא אכניס חצי חבילה לתפריט/חצי חבילת שוקולד. אין מצב שזה יסתיים שם...זה או הכל או כלום. אחרת קשה לי נפשית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית