חטיפי חלבון

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
לאחרונה אני ממש בקטע של חטיפי חלבון. זה סוגר לי פינה כשאני מחוץ לבית. וגם החשק למשהו טעים..
אלו אתם הכי אוהבים?
ואלו הכי מומלצים מבחינת ערכים - קלוריות לטובת הנפח

אני ניסיתי את הקומבט פטל ושוקולד לבן ואהבתי ממש.
ואת החטיפים של אולין בטעם חמאת בוטנים
ובטעם פירות יער. והם מומלצים מבחינת ערכים.
(לא אוהבת שוקולד רגיל בשום צורה שהיא)
ועכשיו הזמנתי קווסט גם בטעם שוקולד לבן ופטל ונראה לי שהוא מומלץ מבחינת ערכים

אשמח גם המלצות לחטיפים שהם בלי שוקולד רגיל,לבן מתקבל בשמחה:blush:

נערך לאחרונה:
טילון אקסטרים וחצי חבילת בלונדי זה הארוחת ערב שלי כבר שבוע:🤦‍♂️:
צפה בקובץ המצורף 50792
אני דואגת לשמור על מספיק חלבון, אבל כל השאר ממש שטויות.....אבל לפחות אין ממש שינוי בגוף

אמממאאאא בא לי גםם 🤤
אבל לא נראלי אהיה מסוגלת ללעוס את זה כרגע 😭

וואו
אחד הטובים והמשביעים

קבצים מצורפים

• IMG-20191007-WA0018.jpeg
    IMG-20191007-WA0018.jpeg
    KB 52.5 · צפיות: 61
וואי איתי לאחרונה אני אוכלת מה זה גרוע. רוב היום שלי מוותרת על ארוחות ואוכלת שטויות(אבל עדיין סופרת קלוריות ככה שזה לא שאני לא בבקרה)
רוב היום שלי זה טילונים או חטיפים או שוקולד לבן:cray:
גם אני ככה כבר חודשים...
משום מה כשאתה מגלה שאתה יכול לאכול בן&ג'ריס לארוחת בוקר וגם לשמור על ערכי חלבון ומיקרוס גבוהים אתה פשוט לא יכול בלי זה.

גם אני ככה כבר חודשים...
משום מה כשאתה מגלה שאתה יכול לאכול בן&ג'ריס לארוחת בוקר וגם לשמור על ערכי חלבון ומיקרוס גבוהים אתה פשוט לא יכול בלי זה.
האמת...בדיוק. וזה לא שאני אוכלת ללא שליטה ועכשיו אני באיזו השמנה חסרת מעצורים. אני פשוט בוחרת בשטויות במקום אוכל וממשיכה לספור קלוריות כיאילו כלום. ואז הכל תקין. המשקל נשאר אותו משקל ופחות או יותר גם הניראות החיצונית.(אפשר לומר שדי נהנית מזה בשלב הזה)

האמת...בדיוק. וזה לא שאני אוכלת ללא שליטה ועכשיו אני באיזו השמנה חסרת מעצורים. אני פשוט בוחרת בשטויות במקום אוכל וממשיכה לספור קלוריות כיאילו כלום. ואז הכל תקין. המשקל נשאר אותו משקל ופחות או יותר גם הניראות החיצונית.(אפשר לומר שדי נהנית מזה בשלב הזה)

הבעיה היא שזה באמת נמאס בשלב מסויים. אני כבר בשלב של "גמילה" משוקולד וקשה לי לאכול בריא כבר (מבחינת העובדה שיותר קל לי להיות שבע מזה מאשר מתוקים). העניין גם, שזה לא משפיע לי על האימונים, מתפקד כמו שצריך ביום-יום (להפך, אני מרגיש יתר אנרגטי) ואני גם דואג לאכול ירקות ומספיק חלבון, סידן וברזל.
השאלה היחידה שאני מהרהר בה היא האם זה אורח חיים תקין. כאילו, אני משיג את כל הערכים התזונתיים כך שאין לי חוסרים כלשהם. השאלה היא האם באמת יש נזק מסוים מבחינת ערכי הסוכר והשומן-התעשייתי הגבוהים.
איך זה משפיע לטווח הארוך?
ברור לי שזה משהו חולף ואני הולך להפסיק את האכילה הלא-בריאה הזאת בקרוב.
אבל האם הנזק נעשה כבר? יש בכלל נזק כלשהו מאכילה כזו?
שאלות קצת מטרידות אבל מפחידה אותי המחשבה שאולי אחטוף סוכרת או איזה אירוע לבבי.

הבעיה היא שזה באמת נמאס בשלב מסויים. אני כבר בשלב של "גמילה" משוקולד וקשה לי לאכול בריא כבר (מבחינת העובדה שיותר קל לי להיות שבע מזה מאשר מתוקים). העניין גם, שזה לא משפיע לי על האימונים, מתפקד כמו שצריך ביום-יום (להפך, אני מרגיש יתר אנרגטי) ואני גם דואג לאכול ירקות ומספיק חלבון, סידן וברזל.
השאלה היחידה שאני מהרהר בה היא האם זה אורח חיים תקין. כאילו, אני משיג את כל הערכים התזונתיים כך שאין לי חוסרים כלשהם. השאלה היא האם באמת יש נזק מסוים מבחינת ערכי הסוכר והשומן-התעשייתי הגבוהים.
איך זה משפיע לטווח הארוך?
ברור לי שזה משהו חולף ואני הולך להפסיק את האכילה הלא-בריאה הזאת בקרוב.
אבל האם הנזק נעשה כבר? יש בכלל נזק כלשהו מאכילה כזו?
שאלות קצת מטרידות אבל מפחידה אותי המחשבה שאולי אחטוף סוכרת או איזה אירוע לבבי.

אני מניחה שכשיש אפשרות לאכול כמות קלוריות גבוהה, זה אפשרי בקלות להכניס אתת כל הערכים התזונתיים וגם להתפנק על 'שטויות'... אבל ברור שזה לא האידיאל חחח
אני אישית עושה את זה גם על 1,400 קל' (פשוט מקדישה 100 קל' לכפית גלידה וקובית שוקולד אומשו) והייתי עושה גם כשהייתי על 1,000 (פשוט במינון נמוך... 3 עדשי שוקולד וגלידת גודיז סיפקו אותי חח)
תמיד יש את ההמלצה של כמות סוכר ביום שעדיף לא לעבור מחשש להשמנה... אבל אם אתם מנווטים את האנרגיה מהסוכר לצורך פעילות, אז זה סתם דלק-מאוד-זמין-לגוף, לא?

אני מניחה שכשיש אפשרות לאכול כמות קלוריות גבוהה, זה אפשרי בקלות להכניס אתת כל הערכים התזונתיים וגם להתפנק על 'שטויות'... אבל ברור שזה לא האידיאל חחח
אני אישית עושה את זה גם על 1,400 קל' (פשוט מקדישה 100 קל' לכפית גלידה וקובית שוקולד אומשו) והייתי עושה גם כשהייתי על 1,000 (פשוט במינון נמוך... 3 עדשי שוקולד וגלידת גודיז סיפקו אותי חח)
תמיד יש את ההמלצה של כמות סוכר ביום שעדיף לא לעבור מחשש להשמנה... אבל אם אתם מנווטים את האנרגיה מהסוכר לצורך פעילות, אז זה סתם דלק-מאוד-זמין-לגוף, לא?

טוב בדקתי קצת. ויש לצריכת סוכר גבוהה הרבה השפעות שליליות ומסוכנות. אבל בגלל שרובן קשורות באופן ישיר להשמנה, אני לא חושב שזה תקף עליי. במיוחד שאני כן מקפיד על צריכת קלוריות מוגבלת ולא דופק 5,000 ביום לדוגמא.
תמיד יש את הסיכון של סרטן, אבל לא משנה כמה מנסים לייחס את זה לסוכר, זה יכול לנבוע מהמון גורמים, וסוכר בצריכה מוגברת הוא רק אחד מהם. זוכרים שכולם נבהלו מזה ש"קפה חם מסרטן(!)"?
אז בדיוק ככה.
בנוגע למה שאמרת, יש דלקים יותר טובים לגוף מאשר הסוכר, אבל הוא כן נהפך לאנרגיה זמינה מאוד מהר. שזה יתרון, או חיסרון, תלוי איך מסתכלים על זה.

יש המלצה ממשרד הבריאות שסך הקלוריות שבאות מסוכר לא יהיה יותר מעשרה אחוזים מסך הקלוריות היומי שלך, ויש שסבורים שההמלצה בקרוב תרד ל 5 אחוזים.

יש המלצה ממשרד הבריאות שסך הקלוריות שבאות מסוכר לא יהיה יותר מעשרה אחוזים מסך הקלוריות היומי שלך, ויש שסבורים שההמלצה בקרוב תרד ל 5 אחוזים.

אם המלצה כזו תמומש על ידי רוב האוכלוסיה היא תפחית את ההשמנה בארץ. אך לא ניתן באמת לאכוף המלצות כאלה. מה גם שאין כמעט תעמולה סביב הנושא הזה והאנשים היחידים שמודעים להמלצות משרד הבריאות הם בדרך כלל אנשים שגם ככה שומרים על אורח חיים בריא.

האם כדאי להזמין את הקרמל של קומבט? יש לו טעם שוקולדי?
מזמינה את החמאת בוטנים ומחפשת עוד טעם שלא טעמתי

החמאת בוטנים(peanut butter lovers) והקרמל הם הכי טעימים בליין
הקרמל זה מזכיר מאוד טוויקס אחד הטעימים

האם כדאי להזמין את הקרמל של קומבט? יש לו טעם שוקולדי?
מזמינה את החמאת בוטנים ומחפשת עוד טעם שלא טעמתי

יותר טעם של סניקרס. מאוד טעים ובעל שילוב מתקתק במיוחד של קרמל, בוטנים ושוקולד חלב מענג.
אם את נתפסת רק על זה שיש שם שוקולד "רגיל" ולא קונה אותו, את מפספסת.

כמה שנים זה יקח? :0

זה הקטע, בפעם האחרונה קניתי 3 חבילות - 36 חטיפי, אני אוכל קבוע כל בוקר עם הנס קפה ולפעמים גם בלילה שיש לי מאנץ
אני מסיים חבילה ב שבוע!

זה הקטע, בפעם האחרונה קניתי 3 חבילות - 36 חטיפי, אני אוכל קבוע כל בוקר עם הנס קפה ולפעמים גם בלילה שיש לי מאנץ
אני מסיים חבילה ב שבוע!

הו, אתה בהחלט זקוק לגמילה ._.
אני אוכלת בערך חצי חטיף ליום חחח.. אולי אחד שלם , אבל בחלקים...
ויש ימים שבכלל לא חחח

אבל למה להיגמל? סתם כאתגר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית