הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיפי חלבון

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
לאחרונה אני ממש בקטע של חטיפי חלבון. זה סוגר לי פינה כשאני מחוץ לבית. וגם החשק למשהו טעים..
אלו אתם הכי אוהבים?
ואלו הכי מומלצים מבחינת ערכים - קלוריות לטובת הנפח

אני ניסיתי את הקומבט פטל ושוקולד לבן ואהבתי ממש.
ואת החטיפים של אולין בטעם חמאת בוטנים
ובטעם פירות יער. והם מומלצים מבחינת ערכים.
(לא אוהבת שוקולד רגיל בשום צורה שהיא)
ועכשיו הזמנתי קווסט גם בטעם שוקולד לבן ופטל ונראה לי שהוא מומלץ מבחינת ערכים

אשמח גם המלצות לחטיפים שהם בלי שוקולד רגיל,לבן מתקבל בשמחה:blush:

נערך לאחרונה:
הו, אתה בהחלט זקוק לגמילה ._.
אני אוכלת בערך חצי חטיף ליום חחח.. אולי אחד שלם , אבל בחלקים...
ויש ימים שבכלל לא חחח

אבל למה להיגמל? סתם כאתגר?

גם אתגר
גם כלכלי
גם כי כבר קצת נמאס לי
גם תזונה קצת יותר "בריאה"

יותר טעם של סניקרס. מאוד טעים ובעל שילוב מתקתק במיוחד של קרמל, בוטנים ושוקולד חלב מענג.
אם את נתפסת רק על זה שיש שם שוקולד "רגיל" ולא קונה אותו, את מפספסת.
הבעיה היא שאני לא אוהבת בכלל שוקולד רגיל. ולא בא לי סתם להזמין ולא לאאהוב. נניח יש את השוקולד קוקוס שהוא בכלל לא עם טעם של שוקולד. והוא מדהים.
השאלה אם כדאי לקחת את הסיכון ולהזמין או להישאר עם החמאת בוטנים האדירה שלהם.
הו, אתה בהחלט זקוק לגמילה ._.
אני אוכלת בערך חצי חטיף ליום חחח.. אולי אחד שלם , אבל בחלקים...
ויש ימים שבכלל לא חחח

אבל למה להיגמל? סתם כאתגר?
את משהו מיוחד את. בחיים לא אבין אנשים שמסיימים רק חצי או שליש. אני צריכה להגיד תודה שאני לא פותחת עוד אחד:🤦‍♂️:
זה הקטע, בפעם האחרונה קניתי 3 חבילות - 36 חטיפי, אני אוכל קבוע כל בוקר עם הנס קפה ולפעמים גם בלילה שיש לי מאנץ
אני מסיים חבילה ב שבוע!
ככה גם אני הייתי. הייתי אוכלת אפילו 3 או 4 באותו יום ובכיף מוותרת על ארוחות רק בשביל זה. עכשיו ממש ירד לי מזה ואני אוכלת רק שאני הרבה זמן מחוץ לבית. או מורעבת ומחפשת משהו זמני. או כפינוק עם הקפה. בגלל זה אני רוצה להזמין שוב. אז כדאי ללכת על החמאת בוטנים שלהם וזהו?

איך ירוק מסתדר עם ספורט?

מסתדר יפה מאוד, כל עוד אתה לא מגזים
לא רואה איך כמה שכטות בסוף יום לחוץ מבחינה נפשית ופיזית יכולים לעשות רע.
הבעיה היא שאני לא אוהבת בכלל שוקולד רגיל. ולא בא לי סתם להזמין ולא לאאהוב. נניח יש את השוקולד קוקוס שהוא בכלל לא עם טעם של שוקולד. והוא מדהים.
השאלה אם כדאי לקחת את הסיכון ולהזמין או להישאר עם החמאת בוטנים האדירה שלהם.

את משהו מיוחד את. בחיים לא אבין אנשים שמסיימים רק חצי או שליש. אני צריכה להגיד תודה שאני לא פותחת עוד אחד:🤦‍♂️:

ככה גם אני הייתי. הייתי אוכלת אפילו 3 או 4 באותו יום ובכיף מוותרת על ארוחות רק בשביל זה. עכשיו ממש ירד לי מזה ואני אוכלת רק שאני הרבה זמן מחוץ לבית. או מורעבת ומחפשת משהו זמני. או כפינוק עם הקפה. בגלל זה אני רוצה להזמין שוב. אז כדאי ללכת על החמאת בוטנים שלהם וזהו?

ב MP אכן הכי טעים החמאת בוטנים, אבל תגבילי את עצמך עד חטיף ביום

מסתדר יפה מאוד, כל עוד אתה לא מגזים
לא רואה איך כמה שכטות בסוף יום לחוץ מבחינה נפשית ופיזית יכולים לעשות רע.

ב MP אכן הכי טעים החמאת בוטנים, אבל תגבילי את עצמך עד חטיף ביום
כן המפקד! סתם. זה מה שאני עושה עכשיו. גם כשאתה מגביל את עצמך לאחד הוא הרבה יותר טעים. בכללי שמתי לב שבחיטוב הכל פי אלף יותר טעים,ממש הייתי מחכה לארוחות שלי

נראלי ברגע שאוכלים אותו הדבר על בסיס יומיומי, הטעם נמאס באיזשהו שלב....
זה כמו שכדי לגרום לילדים להפסיק לאכול גלידה, מביאים להם גלידה לארוחת בוקר-צהריים-ערב. ואז כבר נמאס להם והם מפסיקים חחח (או שהם מתלהבים ומפתחים התמכרות כרונית לגלידה ולא מסוגלים לאכול שום דבר אחר, ואז הם משמינים לממדים עצומים תוך שהם לוקים בחוסר תזונתי חמור, ומפתחים תלות שדורשת טיפול מאסיבי מלווה בתרפיה נפשית ו/או פסיכיאטרית, ולעתים אף אישפוז בכפייה 🙄)

זה כמו שכדי לגרום לילדים להפסיק לאכול גלידה, מביאים להם גלידה לארוחת בוקר-צהריים-ערב. ואז כבר נמאס להם והם מפסיקים חחח (או שהם מתלהבים ומפתחים התמכרות כרונית לגלידה ולא מסוגלים לאכול שום דבר אחר, ואז הם משמינים לממדים עצומים תוך שהם לוקים בחוסר תזונתי חמור, ומפתחים תלות שדורשת טיפול מאסיבי מלווה בתרפיה נפשית ו/או פסיכיאטרית, ולעתים אף אישפוז בכפייה 🙄)

גאלז'ה

זה לא שאני מתלוננת על הקלוריות. כמה שיותר עבורי יותר טוב. אבל זה מצחיק שככל שיש פחות ככה אתה מעריך יותר. היום אני מתלהבת שאני מכניסה מאכלים דחוסים ומתפרעת עם ממתקים ושטויות ולא פוגעת בתהליך

מילה במרוקאית לאנשים נחמדים וחיננים שנוטים לדבר הרבה, בקטע טוב:sarcastic:
אצלנו אומרים לאסקה אבל בקטע מעיק וחופר:s29:
אוף אז תעזרו לי! לנסות את הקרמל?

הכרמל גם טעים, אם עוד לא ניסית אז תנסי, מה יש להפסיד

אממ כסף חחח

לדעתי הקרמל יותר שוקולדי בטעם. לא בטוחה אם היא תאהב אותו.... :S
אני נגיד ממש אהבתי את הסמורס, אבל גם הוא שוקולדי.
אם את רוצה, יש להם את סדרת ה"קריספ" - לוקח חטיף וחצי להתרגל למרקם, אבל הטעם מעולה!!!!!
יש לי את המרשמלו. מבין כל החטיפים אני שמה לב שהוא מתחסל לי הכי מהר. אני ממש בולעת אותו. הוא מתוק ומעולה!!!
וזה שוקולד לבן, אז ממליצה לך בחום!
אצלנו אומרים לאסקה אבל בקטע מעיק וחופר:s29:
אוף אז תעזרו לי! לנסות את הקרמל?

הו לא. מקווה שאני לא ככה :>

צתגידו זו רק אני או שהייתה עכשיו רעידת אדמה ? .________-.

אממ כסף חחח

לדעתי הקרמל יותר שוקולדי בטעם. לא בטוחה אם היא תאהב אותו.... :S
אני נגיד ממש אהבתי את הסמורס, אבל גם הוא שוקולדי.
אם את רוצה, יש להם את סדרת ה"קריספ" - לוקח חטיף וחצי להתרגל למרקם, אבל הטעם מעולה!!!!!
יש לי את המרשמלו. מבין כל החטיפים אני שמה לב שהוא מתחסל לי הכי מהר. אני ממש בולעת אותו. הוא מתוק ומעולה!!!
וזה שוקולד לבן, אז ממליצה לך בחום!
יש משהו בדחיסות של קומבט שגורמת לי להיות שבעה יותר(עד כמה שאני יכולה להיות שבעה) בדיוק בגלל זה אני לא מזמינה את הbsn. מרגיש לי שזה כמו החטיף שוגי שלא מזיז לי את הקיבה ורק נשארת רעבה אחריו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית