הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיפי חלבון

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
לאחרונה אני ממש בקטע של חטיפי חלבון. זה סוגר לי פינה כשאני מחוץ לבית. וגם החשק למשהו טעים..
אלו אתם הכי אוהבים?
ואלו הכי מומלצים מבחינת ערכים - קלוריות לטובת הנפח

אני ניסיתי את הקומבט פטל ושוקולד לבן ואהבתי ממש.
ואת החטיפים של אולין בטעם חמאת בוטנים
ובטעם פירות יער. והם מומלצים מבחינת ערכים.
(לא אוהבת שוקולד רגיל בשום צורה שהיא)
ועכשיו הזמנתי קווסט גם בטעם שוקולד לבן ופטל ונראה לי שהוא מומלץ מבחינת ערכים

אשמח גם המלצות לחטיפים שהם בלי שוקולד רגיל,לבן מתקבל בשמחה:blush:

נערך לאחרונה:
הם מייבאים את זה מאיפשהו, לא?
כמו ששופרסל מייבאים כלמני מוצרים מחול...
סוגשל יבואו רשמי...
מייצרת את זה נאנופוד בע"מ. על פי האתר של אול-אין:
חברת נאנופוד, הנה חברה ישראלית המובילה בתחומה והמתמחה בפיתוח ושיווק מוצרים מעולם תזונת הספורט.
מודה, הייתה תקופה שהייתי צורך חטיפי אול-אין, בעיקר לפני שראיתי את האור (הסינוור מהאריזה המבריקה של הקומבט).
זה פשוט יקר מדי. למרות הקרם עוגיות, הבננה טופי והקרמל מלוח המדהימים שאהבתי במיוחד, הפסקתי לאכול אותם.
כי כמו כל מוצר ישראלי, הם יקרים באופן לא פרופורציונלי לאיכות.

חברת נאנופוד, הנה חברה ישראלית המובילה בתחומה והמתמחה בפיתוח ושיווק מוצרים מעולם תזונת הספורט.
מודה, הייתה תקופה שהייתי צורך חטיפי אול-אין, בעיקר לפני שראיתי את האור (הסינוור מהאריזה המבריקה של הקומבט).
זה פשוט יקר מדי. למרות הקרם עוגיות, הבננה טופי והקרמל מלוח המדהימים שאהבתי במיוחד, הפסקתי לאכול אותם.
החמאת בוטנים שלהם והבננה טופי הם הכי טעימים שטעמתי עד עכשיו מכל החטיפי חלבון. אני רק מחכה להתקע מחוץ לבית או לעצור בדרך מתחנות דלק כדי לקנות. אבל זה אכן יקר מידי. הייתה תקופה שקניתי כמות (פירסמתי פה תמונה פעם אחת) אבל זה באמת לא משתלם.....ודי אני לפעמים מבזבזת את הכסף שלי יותר מידי ואני גרה לבד!!!

חחחח אין על קומבטטט.
אבל הבננה טופי זה משו פסיכי.
אגב, יש באתר של הסופרפארם מסצעים מדי פעם... יוצא בערך 9 שח לחטיף, ואם יש על החטיפים הגדולים אז זה גם יוצא יחסית משתלם.
השוקולד פאדג' הגדול ממממששש טעיםםם :0

חחחח אין על קומבטטט.
אבל הבננה טופי זה משו פסיכי.
אגב, יש באתר של הסופרפארם מסצעים מדי פעם... יוצא בערך 9 שח לחטיף, ואם יש על החטיפים הגדולים אז זה גם יוצא יחסית משתלם.
השוקולד פאדג' הגדול ממממששש טעיםםם :0
כן ראיתי לא מזמן מבצע של 5 ב-60 ש"ח. הבעיה היא שיש רק 2 טעמים בחטיפים של ה-100 גרם, ועם חטיפים של 50\60 זה הרבה פחות רווחי. 😭

כן ראיתי לא מזמן מבצע של 5 ב-60 ש"ח. הבעיה היא שיש רק 2 טעמים בחטיפים של ה-100 גרם, ועם חטיפים של 50\60 זה הרבה פחות רווחי. 😭

כןן נכוןןן עשיתי את הטעות הזו בפעם הקודמת.... לא שמתי לב...🤦‍♂️
אבל שני הטעמים הענקיים דווקא אחלה!
אני אישית אהבתי יותר את השוקולד, באופן די גורף חח...

כןן נכוןןן עשיתי את הטעות הזו בפעם הקודמת.... לא שמתי לב...🤦‍♂️
אבל שני הטעמים הענקיים דווקא אחלה!
אני אישית אהבתי יותר את השוקולד, באופן די גורף חח...

בעיניי קרמל (בעיקר מלוח) ובוטנים זה השילוב המושלם. בגלל זה אני גם כל כך אוהב את הקרמל קנדי בר של קומבט...
לא סתם בגלידות של בן & ג'ריס 2 מתוך הטעמים הכי אהובים עליי זה קרמל סוטרא ופינט באטר קאפ (מומלצים בחום).

יצא טעם חדש! ראיתם? נשמע דווקא טוב....
881193CE-9E9E-4660-9412-01F1745CA4AD.png

חברים אני מחפש אתר אמין בישראל להזמין כמות של חטיפי חלבון תחליף לארוחה בבוקר בעבודה, אשמח לקישור
IHERB.
https://il.iherb.com

MyProtein.
https://www.myprotein.co.il

היבואנית של מייפרוטאין (תראה איזה הבדל מחיר)
https://www.dreamnutrition.co.il/החנות-שלנו/קנייה-לפי-מותג/myprotein-מיי-פרוטאין

כן מכיר תאתרים אלה אבל אני מדבר על מארזים שיש קומבט ו allin ערבובים כזה וגם פרוטאין
אול אין = ישראלי.
קומבט = אמריקאי.
מיי פרוטאין = בריטי.
אני לא צופה שילוב ביניהם בקרוב.

בכל מקרה, למיי פרוטאין יש סלקשיין בוקס שאתה מקבל 10 סוגי חטיפים בקופסה ועם כל ההנחות זה יוצא זול ממש. ממליץ בחום.

אול אין = ישראלי.
קומבט = אמריקאי.
מיי פרוטאין = בריטי.
אני לא צופה שילוב ביניהם בקרוב.

בכל מקרה, למיי פרוטאין יש סלקשיין בוקס שאתה מקבל 10 סוגי חטיפים בקופסה ועם כל ההנחות זה יוצא זול ממש. ממליץ בחום.
אני עוקב אחרייOneBody והם עושים מארז של 10 חטיפים
קומבט והכל

מצאתי אתרים ישראלים אבל קצת יקרנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית