הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסת פחמימות וציט מיל בחיטוב

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אהלן, אני חודש וחצי בחיטוב, ירדתי כמעט 3 קילו.
אני עושה פעם בשבועיים/ שבוע וחצי ציט מיל( אוכל רגיל כמו בתפריט ומוסיף ארוחה מושחתת) , השאלה שלי אם חובה לעשות העמסת פחמימות או פשוט להמשיך פעם בשבוע וחצי עם ציט מיל?
ואני על 100 גרם פחמימה ביום

אין שום צורך בצ'יט או בהעמסה.
אם אתה עושה צ'יט כדי לאכול ארוחה "מושחתת", אז זה יהיה בגלל האספקט הפסיכולוגי, ובמקרה כזה עדיף לא לחרוג מכמות הקלוריות היומיות הרגילות שלך, או מקסימום להגיע לנייטרלי או לעבור במעט, כמה שיותר לצמצם נזקים. אתה לא רוצה לבטל גרעון של כמה ימים בארוחה אחת

• פותח/ת השרשור
אין שום צורך בצ'יט או בהעמסה.
אם אתה עושה צ'יט כדי לאכול ארוחה "מושחתת", אז זה יהיה בגלל האספקט הפסיכולוגי, ובמקרה כזה עדיף לא לחרוג מכמות הקלוריות היומיות הרגילות שלך, או מקסימום להגיע לנייטרלי או לעבור במעט, כמה שיותר לצמצם נזקים. אתה לא רוצה לבטל גרעון של כמה ימים בארוחה אחת
יצא לי לקרוא טיפה והרב ממליצים לעשות העמסה בשביל למלא את המאגרים בגלל שלא צורכים הרבה פחמימה בחיטוב וביום הזה להכניס ארוחה של המבורגר/פיצה/כל דבר אחר, מה דעתך על זה? והאם זה באמת קריטי בשביל המשך החיטוב או שאפשר להמשיך בלי העמסה ופעם ב לאכול ארוחה שחורגת מהתפריט ופשוט לאכול פחות באותו יום

יצא לי לקרוא טיפה והרב ממליצים לעשות העמסה בשביל למלא את המאגרים בגלל שלא צורכים הרבה פחמימה בחיטוב וביום הזה להכניס ארוחה של המבורגר/פיצה/כל דבר אחר, מה דעתך על זה? והאם זה באמת קריטי בשביל המשך החיטוב או שאפשר להמשיך בלי העמסה ופעם ב לאכול ארוחה שחורגת מהתפריט ופשוט לאכול פחות באותו יום
לחיטוב זה בטוח לא קריטי, אתה לא צריך למלא מאגרים בשביל לשמור על שריר או בשביל להמשיך לרדת במשקל. זה יכול לעזור בבחינה המנטלית כדי שתוכל להתמיד בקלות יותר, אבל זה נטו עניין אישי

• פותח/ת השרשור
לחיטוב זה בטוח לא קריטי, אתה לא צריך למלא מאגרים בשביל לשמור על שריר או בשביל להמשיך לרדת במשקל. זה יכול לעזור בבחינה המנטלית כדי שתוכל להתמיד בקלות יותר, אבל זה נטו עניין אישי
הבנתי אותך, אז במקרה שאני רוצה לבצע ארוחה שחורגת מהתפריט נגיד פעם בשבועיים, אני יכול פחות להוריד פחמימות באותו יום בשביל לפצות על הארוחה?

הבנתי אותך, אז במקרה שאני רוצה לבצע ארוחה שחורגת מהתפריט נגיד פעם בשבועיים, אני יכול פחות להוריד פחמימות באותו יום בשביל לפצות על הארוחה?
אתה לא חייב להוריד את הפחמימות, אתה יכול להוריד כל מאקרו שאתה הולך לאכול הרבה ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית