עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצא לי לקרוא טיפה והרב ממליצים לעשות העמסה בשביל למלא את המאגרים בגלל שלא צורכים הרבה פחמימה בחיטוב וביום הזה להכניס ארוחה של המבורגר/פיצה/כל דבר אחר, מה דעתך על זה? והאם זה באמת קריטי בשביל המשך החיטוב או שאפשר להמשיך בלי העמסה ופעם ב לאכול ארוחה שחורגת מהתפריט ופשוט לאכול פחות באותו יוםאין שום צורך בצ'יט או בהעמסה.
אם אתה עושה צ'יט כדי לאכול ארוחה "מושחתת", אז זה יהיה בגלל האספקט הפסיכולוגי, ובמקרה כזה עדיף לא לחרוג מכמות הקלוריות היומיות הרגילות שלך, או מקסימום להגיע לנייטרלי או לעבור במעט, כמה שיותר לצמצם נזקים. אתה לא רוצה לבטל גרעון של כמה ימים בארוחה אחת
לחיטוב זה בטוח לא קריטי, אתה לא צריך למלא מאגרים בשביל לשמור על שריר או בשביל להמשיך לרדת במשקל. זה יכול לעזור בבחינה המנטלית כדי שתוכל להתמיד בקלות יותר, אבל זה נטו עניין אישייצא לי לקרוא טיפה והרב ממליצים לעשות העמסה בשביל למלא את המאגרים בגלל שלא צורכים הרבה פחמימה בחיטוב וביום הזה להכניס ארוחה של המבורגר/פיצה/כל דבר אחר, מה דעתך על זה? והאם זה באמת קריטי בשביל המשך החיטוב או שאפשר להמשיך בלי העמסה ופעם ב לאכול ארוחה שחורגת מהתפריט ופשוט לאכול פחות באותו יום
הבנתי אותך, אז במקרה שאני רוצה לבצע ארוחה שחורגת מהתפריט נגיד פעם בשבועיים, אני יכול פחות להוריד פחמימות באותו יום בשביל לפצות על הארוחה?לחיטוב זה בטוח לא קריטי, אתה לא צריך למלא מאגרים בשביל לשמור על שריר או בשביל להמשיך לרדת במשקל. זה יכול לעזור בבחינה המנטלית כדי שתוכל להתמיד בקלות יותר, אבל זה נטו עניין אישי
אתה לא חייב להוריד את הפחמימות, אתה יכול להוריד כל מאקרו שאתה הולך לאכול הרבה ממנוהבנתי אותך, אז במקרה שאני רוצה לבצע ארוחה שחורגת מהתפריט נגיד פעם בשבועיים, אני יכול פחות להוריד פחמימות באותו יום בשביל לפצות על הארוחה?