הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שראיתי לגבי אימונים בחיטוב

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם:

ממה שאני מכיר לגבי חיטוב, וממה שקראתי כאן בפורום, הבנתי שצריך לשמור בעיקר על משקלי העבודה שהיו לי בתקופת המסה.. כמה שאפשר(ברור שבאיזשהו שלב המשקלים יירדו). אבל לגבי תוכנית אימונים, כל התוכניות הם כרגיל, 8-12 חזרות, 3-4 סטים וכו'.

ראיתי השבוע סרטון של Elliot(מהיוטיוב למי שמכיר), שאכן הוא אומר שבחיטוב צריך להרים משקלים כבדים ככל הניתן, אבל גם האימונים עצמם צריכים להיות 3-5 סטים, ו3-5 חזרות.

זה קצת שונה ממה שאני מכיר לגבי חיטוב, מה זה אומר שאני יכול לעשות גם תוכנית SS בחיטוב?

מה אתם אומרים?

מצורף קישור לסרטון:

אכן צריך לשמור על כמה שיותר משקלי עבודה
אבל 3-5 חזרות? לא... לא למטרת היפרטרופיה לפחות.

תוריד נפח שמר משקלי עבודה.
ככה אני עשיתי והמסה שלי נשמרה בצורה טובה בתקופת החיטוב, ברוך השם

תוריד נפח שמר משקלי עבודה.
ככה אני עשיתי והמסה שלי נשמרה בצורה טובה בתקופת החיטוב, ברוך השם
כנראה יהיה צורך בשינוי קל של הנפח, אבל בגדול כדאי שהוא ישאר כמה שיותר זהה כדי לשמור על המסה

נכון.. יש לך הסבר? אני לא מנסה להגיד שאתה טועה או להוריד אותך חלילה. אני שואל ברצינות אחי
יכול להיות שהחיטוב לא היה ארוך ממש? או שלא היה כמות שריר עצומה לשמור? או שכמות הסטים הקשים נשארה שווה?

יכול להיות שהחיטוב לא היה ארוך ממש? או שלא היה כמות שריר עצומה לשמור? או שכמות הסטים הקשים נשארה שווה?
3 חודשים (חלק מהזמן הייתי לא רציני בכלל והייתי במאזן חיובי בכוונה..)
היתה מסה, אבל לא מאד גבוהה.
הסטים הקשים ירדו בערך ב2/3

נשמע לי מיותר מאוד, אני בדר״כ נותן בלוק של חזרות יותר גבוהות ומשקלים משמעותית נמוכים שאני מתחיל גרעון קלורי. על הדרך עובד על אלמנטים שמקבלים פחות דגש בזמנים אחרים כמו סופר סטים, מנוחות קצרות יותר (יחסית) ודגש מאוד חזק על טכניקה.

כשאתה עושה 300 קילו סקוואט במסה - אתה פשוט נכנס ומרים בלי התחשבות רצינית בטכניקה??
השאלה במקום כי כנראה לא התנסחתי בצורה ברור.

שאתה עובד עם משקלים קלים יותר (לא נוצה כמובן) זה מאפשר לך להטמיע שינויים טכניים שלא ניתן להטמיע במשקלים גבוהים בגלל העצימות הגבוהה.

השאלה במקום כי כנראה לא התנסחתי בצורה ברור.

שאתה עובד עם משקלים קלים יותר (לא נוצה כמובן) זה מאפשר לך להטמיע שינויים טכניים שלא ניתן להטמיע במשקלים גבוהים בגלל העצימות הגבוהה.
אההה.. סבבה..
אגב לא התכוונתי לפגוע מקווה שאנחנו בסדר אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית