עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי הזה של קוואסט, על איזה טעם מבין השלושה היית ממליצה?ממליצה על קומבט קראץ'
קווסט
ו-אול אין
לגבי הזה של קוואסט, על איזה טעם מבין השלושה היית ממליצה?
וואלה בול הזמנתי את האוכמניות ידעתי שזה הכי טוב. 🤣מבין איזה שלושה? חחחחח
בקווסט אני הכי ממליצה על מאפין אוכמניות! (זה אחד מבין השניים היחידים שטעמתי חחחח)
קומבט אני ממליצה על : קרם עוגיות, ממתק קרמל, קוקי-דואו-כפול
או אין - כל הטעמים טובים!! אבל הכי אהבתי את בננה טופי
יש מצב תגיד לי או תשלח לי תמונה של איך שזה נראה?< אני מנסה לחפש ואני לא ככ מוצא... ושמעתי עליהם דווקא כן דברים טובים.החטיפים של myprotein ממש טעימים(קארב קראשר ו6 השכבות), הציפס חלבון של קווסט זה הדבר הכי טוב בעולם לדעתי
בקווסט אני הכי ממליצה על מאפין אוכמניות!
מהה): בדרכ אוכמניות זה טעיםאני בהלם שמישהו באמת אוהב את המאפין אוכמניות הזה, זה היה כל כך גרוע שמתוך ה-12 שקניתי אכלתי 1 ואת השאר הבאתי לעבודה שאנשים אחרים יאכלו.
של החטיפי חלבון פתוחים אין לי אבל תיכנס לאינסטגרם של myprotein תוכל לראות שם הכליש מצב תגיד לי או תשלח לי תמונה של איך שזה נראה?< אני מנסה לחפש ואני לא ככ מוצא... ושמעתי עליהם דווקא כן דברים טובים.
מהה): בדרכ אוכמניות זה טעים
וואי איך הת'יפס הזה שלהם? שמעתי שהוא דוחה ויבשושי חחחשל החטיפי חלבון פתוחים אין לי אבל תיכנס לאינסטגרם של myprotein תוכל לראות שם הכל
אני בהלם שמישהו באמת אוהב את המאפין אוכמניות הזה, זה היה כל כך גרוע שמתוך ה-12 שקניתי אכלתי 1 ואת השאר הבאתי לעבודה שאנשים אחרים יאכלו.
הציפס של myprotein על הפנים, יש לי גם אותו, המרקם והריח סבבה אבל הטעם לא טוב(גם הצילי וגם הברביקיו) לעומת זאת של קווסט ממש ממש טעימים(ורק 4 גרם פחמימה בחטיף)וואי איך הת'יפס הזה שלהם? שמעתי שהוא דוחה ויבשושי חחח
מהההה הוא מושלםםם!!!
מטורף, העיקר פה כל החטיפי פירכיות כמעט 30 פחמימה. חרא על הדבר הזה, פשוט מזעזעהציפס של myprotein על הפנים, יש לי גם אותו, המרקם והריח סבבה אבל הטעם לא טוב(גם הצילי וגם הברביקיו) לעומת זאת של קווסט ממש ממש טעימים(ורק 4 גרם פחמימה בחטיף)