הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קורס מאמני הרמת משקולות

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
קיבלתי מכתב מוינגייט על פתיחת קורס מאמני הרמת משקולות בחודש אפריל, אני תוהה אם הם שלחו את זה לכל מי שעשה באיזשהו שלב קורס מדריכים או שהם ידעו איכשהו שיש לי אוריינטציה למשקולות.

בכל אופן, זה מעניין מישהו? מישהו שמע, ידע, מתכוון לעשות את הקורס?

נערך לאחרונה:
ממה שראיתי בסילבוס ומדיווחים של חבר'ה שעשו קורסים דומים (אם כי כנראה בפורמט די שונה) קשה למצוא הצדקה כלכלית לעשות את הקורס אם אין איזו סיבה מיוחדת (למשל אם לא הבטיחו לך להיות המאמן של נבחרת בלרוס אבל מתעקשים שתביא תעודת מאמן).

האמת היא שחשבתי ברצינות לעשות, זה אפילו מסתדר לי באופן סביר עם הלימודים, אבל לאור העלות אפילו אחרי ההנחה שהם נותנים לחברי איגוד, החלטתי לוותר. כסף מהתעודה הרי לא נראה וידע בסופו של דבר מקבלים מהאימונים ומספרים.

אני חושב שמשהו כמו 6. האמת שהסתכלתי על המחיר שכולל גם את הקורס מדריכים הרגיל היות וזה מה שרלבנטי לי ולא 100% סגור על המחיר בנפרד. לא זוכר כמה זמן הוא, נראה לי משהו כמו 280 שעות אבל לא זוכר איך זה מתחלק. יש לנו פלייר באולם, אני אבדוק ביום שלישי את הפרטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית