הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות לסייקל שני

Tkhfd44

מושעה
93
0
נק' מוניטין:
-98
93
0
אני בסייקל ראשון אחרי שאני מסיים אותו ונותן למערכת להשתקם אני מעוניין להתחיל סייקל שני
דיאנבול וטסט מנקה כבד יש כבר
pct כדאי לקחת אותו דבר כמו הסייקל הראשון כלומיד וטמוקסיפן או דברים אחרים לpct
?

טסט ודיבול חובה ב מולטי ויטמין,Liver support ,omega 3
את הדיבול הייתי מחליף בטורינבול אבל אפשר גם דיבול שים לב לא לעבור 30 מג

עדיף אנדרול בעיניי
יותר כוח יותר מסה .
אני עוד שבועיים מתנסה לראשונה בסופר דרול מבטיח לעדכן.

למה דיבול למען השם ?
בעיניי החומר הכי גרוע ומיותר שיש .
ככה ההתנסות הראשונה שלי יש לי אפילו אשכול מוקדש בשבילו הפעם השניה נתתי לו צ'אנס נוסף וזה לא כזה גרוע עם אתה במינונים נורמלים אפילו בצעתי עליו בדיקות דם ושום חריגה לא הייתה רק כולסטרול הטוב נפגע ,תפקודי כבד מעט מעט עלו. ואפילו המוטוקריט וטרמבוצידים לא עלו והדיבול אכן עובד הרגשה עליו הייתה בסדר לחלוטין לעומת פעם ראשונה שהעמסתי ואחרי שבועים חשבתי שאני הולך למות לחצים מטורפים בחזה פעימות מוקדמות באמצע אימון וחוסר תאבון פלוס צרבות לא קשורות לכן פעם שניה אמרתי נעשה יותר בשכל ואכן 5 שבועות עברו חלק ,לגבי אנאפלון (אנדרול) הוא בהחלט סטראויד חזק ויעיל לצבירה, מאוד חזק אנשים מאוד מנפחים לגבי התופעות לוואי שלו שחלקם מהם אפילו לא קיימים אבל כמו כל אוראלי הוא רעיל והוא זבל לגוף לכן לעבוד איתו בשכל ,כמו עם רוב האוראלים יתכן לחץ דם גבוה ותופעות לוואי מורגשות לכן להתכונן אליהם ,נכון לעכשיו אין לי כלל ניסיון איתו אין לי מה להוסיף.

למה להתעסק עם דיאנבול 🤦‍♂️ הוא היה אמור לצאת מהעולם הזה ..
אבל בגלל משתמשים מתחילים ודילר שמכניסים להם את המילה הזאת לראש דיאנבול .. זה נשאר בלקסיקון 🤦‍♂️
אין בו יותר צורך, יש לו כבר תיקון טורינבול . 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית