עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מן הסתם שעשיתי שקילה מחדש אחי...אם תלך לפי היבש תאכל יותר אחי מכיוון שהאוכל סופג נוזלים
בעיקרון לך על פי מה שיותר נוח לך ופשוט תישאר על זה ותתמידמן הסתם שעשיתי שקילה מחדש אחי...
עשיתי 200 גרם פסטה שהפכה ל425 עם המים
200 לפני בישול= 700, 425 אחרי בישול =600
????בעיקרון לך על פי מה שיותר נוח לך ופשוט תישאר על זה ותתמיד
????
אם לא הבנת ישלי הפרש של 100 קלוריות מאותו אוכל, מה הקשר התמדה פה?
בדרך כלל אני מחשב קלוריות לפני בישול - לקחתי 200 גרם פסטה (שזה 700 קלוריות), בישלתי מדדתי שוב ועכשיו יוצא שזה 600 קלוריות, אם אני הולך לפי הערכים של אחרי הבישול(על אותה אריזה)השאלה שלך לא מובנת לי. ''להתעלם מהמבושל?'' מה זאת אומרת להתעלם מהמבושל, אתה שואל מה יותר מדויק? פסטה אחרי בישול סופגת נוזלים ולכן החישוב יהיה פחות מדויק.
בדרך כלל אני מחשב קלוריות לפני בישול - לקחתי 200 גרם פסטה (שזה 700 קלוריות), בישלתי מדדתי שוב ועכשיו יוצא שזה 600 קלוריות, אם אני הולך לפי הערכים של אחרי הבישול(על אותה אריזה)
רציתי להבין אם זה הגיוני שעל אותה אריזה תיהיה סטייה כזאת על אותו מוצר.אבל אמרתי לך שאחרי בישול זה פחות מדויק כי זה סופג נוזלים, אז למה אתה שואל? אתה רוצה לחשב מים? לא נותן כלום.
רציתי להבין אם זה הגיוני שעל אותה אריזה תיהיה סטייה כזאת על אותו מוצר.
אלך לפי הלא מבושל אם ככה
אבל החברה גם מדדה אחרי בישול עם מים את הקלוריות ועדיין יש סטייה, זה מה שלא היה ברור
פאק מה, רציני? בא לי למות אני גם הייתי עושה את זה ככה.. בודק אחרי הבישול.השאלה שלך לא מובנת לי. ''להתעלם מהמבושל?'' מה זאת אומרת להתעלם מהמבושל, אתה שואל מה יותר מדויק? פסטה אחרי בישול סופגת נוזלים ולכן החישוב יהיה פחות מדויק.
פאק מה, רציני? בא לי למות אני גם הייתי עושה את זה ככה.. בודק אחרי הבישול.
זה כנל גם עם עוף? מלא פה אמרו לי כן לפני בישול לבדוק וכאלה שאחרי. מה אתה אומר כדאי?
האמת שאני לא אוכל פסטה זה יותר ככה אצלי עם אורז חחחח זה עדיין נחשב? 😃גם אני בודק את הפסטה לאחר בישול (זה קצת פחות מדויק) אבל באופן שלא ממש משנה לי. אם אתה רוצה שיא הדיוק תבדוק לפני.
וזה לא עובד ככה עם עוף כי יש הבדל. פסטה סופחת נוזלים לאחר הבישול (נצבר משקל שהוא מים) לעומת עוף שהוא כבר עם מים ויוצאים ממנו הנוזלים בבישול (המשקל נהיה יותר מדויק מכיוון שיש יותר אחוז עוף במשקל הכולל) לכן אם תרצה למדוד במדויק את העוף אתה תמדוד אחרי ואם תרצה לבדוק במדויק את הפסטה אתה תבדוק לפני. במילים פשוטות איפה שיש פחות נוזלים ויותר ממה שאתה אוכל, זה יותר מדויק.
עם העוף זה לא יהיה מדויק גם אחרי, אבל יותר מדויק (כי עדיין ישארו נוזלים)
האמת שאני לא אוכל פסטה זה יותר ככה אצלי עם אורז חחחח זה עדיין נחשב? 😃
וכן חצי שנה בערך הייתי מודד עוף לפני בישול. אוי ואבוי לי.😵