הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן אתם מתאמנים כבר?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך
מסכים עם הכל חוץ מהחלק המודגש (כמובן שזה אינדיוידואלי). בתור מישהו שזה התחבחב שלו ולא העיסוק העיקרי בחיים זה נכון שזה ממוקם גבוה בסדר העדיפויות אבל הייתי אומר בכל זאת להבין שבסופו של דבר זה תחביב ויש לפעמים דברים חשובים יותר (לא להפסיק לגמרי אף פעם אבל לתת את המקום שלו)

לא הבנת אותי, אני לא מדבר על ראש סדר עדיפיות כשיש משפחה, ילדים וכו, ברור לי כשאהיה נשוי ועם ילדים (בעזרת השם) יהיה לי הרבה הרבה פחות זמן ל 6 אימונים בשבוע. אבל גם אני עובד כל היום וגר לבד וגם לי יש לנקות את הבית, להכין אוכל וכו' וכו' ועדיין אני מוצא זמן ללכת כל יום וזה בא הרבה על חשבון לבקר חברים, ללכת לפעמים סתם לאכול עם המשפחה בחוץ וכו'

אולי 3 חודשים...ברצף אולי חודש וקצת.
לאט לאט נכנסת לזה ולומדת לאהוב.
ובתקווה שזה רומן שלא יפסק.

לא הבנת אותי, אני לא מדבר על ראש סדר עדיפיות כשיש משפחה, ילדים וכו, ברור לי כשאהיה נשוי ועם ילדים (בעזרת השם) יהיה לי הרבה הרבה פחות זמן ל 6 אימונים בשבוע. אבל גם אני עובד כל היום וגר לבד וגם לי יש לנקות את הבית, להכין אוכל וכו' וכו' ועדיין אני מוצא זמן ללכת כל יום וזה בא הרבה על חשבון לבקר חברים, ללכת לפעמים סתם לאכול עם המשפחה בחוץ וכו'
אה זה כן בהחלט

• פותח/ת השרשור
דרכתי בחד"כ לראשונה לפני כ 20 שנה, התחלתי באמת להתאמן ברצינות לפני 5 שנים, לפני שנתיים הפסקתי כמעט לגמרי בגלל אילוצים, בכמה חודשים האחרונים סוף סוף חזרתי להתאמן קבוע אבל הרבה פחות מפעם בגלל אילוצי זמן והתאוששות.

מסכים עם הכל חוץ מהחלק המודגש (כמובן שזה אינדיוידואלי). בתור מישהו שזה התחבחב שלו ולא העיסוק העיקרי בחיים זה נכון שזה ממוקם גבוה בסדר העדיפויות אבל הייתי אומר בכל זאת להבין שבסופו של דבר זה תחביב ויש לפעמים דברים חשובים יותר (לא להפסיק לגמרי אף פעם אבל לתת את המקום שלו)

אני אענה עליי. לא ידעתי כמעט כלום על תזונה, חוץ מזה שצריך לאכול הרבה חלבון כשמתאמנים, זהו. וגם פעם הייתה מוטיבציה פעם לא, אז התאמנתי און-אוף כל הזמן. ב 2014 גיליתי את הפורום וגם נכנסתי לאימוני כוח וממש "התמכרתי" לכוח וללהעלות משקלי עבודה, וגם כשידעתי יותר על תזונה התוצאות היו הרבה יותר טובות.
אני אגיד על עצמי שאני נכנסתי ב־2 ל־2017, על 115 קילו, לפני כן אני זוכר שהייתי 125...
כל החיים שלי הייתי שמן וכל זה, גם היו דברים במשפחה אז הייתי עם צלקות בנפש אבל לקחתי את עצמי בידיים והורדתי כלכך המון, שקלתי בשיא שלי בצבא 71
גם אני לא הבנתי המון דברים, לא ידעתי שבחיטוב אסור סוכר וזה לא ידעתי מה זה ציט דיי ציט מיל העמסת פחמימות בלה בלה לא ידעתי כלום הייתי עושה המון טעויות עכשיו כשאני מסתכל על זה לאחור... עם השנים גם אני השכלתי והכל, אני אישית הגעתי לפה דרך חיפושים רבים בגוגל, הבנתי שב־FXP כל הספאמרים והאידיוטים נמצאים ופה יש חבר'ה על רמה... בלי קשר היום אני מרגיש הרבה יותר טוב וגם מושכל, ועדיין ממשיך להשכיל. גם לי היו הרבה פעמים ימי מוטיבציה שאני בעננים וכאלו שלא. מה שכן זה שאני נורא נוקשה עם התזונה שלי ומלא אנשים וחברים סביבי תמיד מעירים לי על זה, התחיל לא מזמן כשחברים בקטנה צחקו שאני מחשב קלוריות וכו, אני אישית יודע שאני בדרך הנכונה - פחות משנה לי אז מה אומרים

מה זאת אומרת ברצינות? מה עשית כל זמן שהיה שבעצם אמרת לעצמך שעכשיו אתה לוקח את זה ברצינות?
סתם התאמנתי כדי להיות גדול יותר, אחרי שעליתי במסת השריר די נמאס לי סתם ללכת בשביל לראות מעט תוצאות סובייקטיביות, אז החלטתי ללכת על ספורט ספציפי, ואחרי שהתחלתי עם פאוורליפטינג התחלתי להשקיע באמת

התחלתי לפני שנתיים בערך כשהייתי בן 14 על 50 קילו בערך, הגעתי לפורום לפני קצת יותר משנה ומאז אני מתאמן רציני (לבילדינג) ולמדתי מפה את רוב הידע של ועכשיו אני בן 16, שוקל כרגע 70 קילו על 1.70 ויחסית חטוב ותכל'ס בזכות הפורום פה השגתי את המטרה שלי להיות גדול, חזק וחטוב (ברור שאני רוצה עוד ואני ממשיך להתקדם).
אולי יום אחד אני אעבור לפווארליפטינג...🙄

אם מדובר רק על חדר כושר ואימוני כוח אז משהו כמו 7 שנים
אם על ספורט בכללי אז מגיל 6 בערך אני התחלתי לטייל בעולם האומנויות לחימה עד שהגעתי לאימוני כוח וכאן נשארתי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית