נקודת שיא של החיטוב

נתן לוי

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם,
בהנחה ואני כבר חצי שנה במסה כלומר מאזן קלורי חיובי וצברתי מסה ואני עומד על בערך 9 א.ש, ואני מעוניין להתחיל חיטוב כדי לרדת ל 6 א.ש
איך יודעים באמת כמה זמן לבצע את החיטוב על מנת להגיע לשיא החיטוב כלומר לנקודה שבה כבר נאבד יותר שריר מאשר שומן ובעצם נעשה יותר נזק מתועלת?
לצורך הדוגמא עם אדם כזה יעשה שנה חיטוב זה לא שיוכל לרדת ל 2 א.ש אלה ייעצר מתישהוא..תודה לעונים.

אני מניח שאם אתה מציב לעצמך מטרה של 6 אחוז שומן תצטרך תזונאי ומאמן טוב בשביל שיידע להתאים את זה עבורך אחרת תאבד הרבה מסה בדרך

למה לפגוע בגוף שלך ולהרעיב את עצמך הריי להחזיק כל החיים 6 אחוז לא תחזיק .
ואם אתה לא מתחרה אז תדעתי זה דבר חסר אחריות אתה חיי פעם אחץ

שלום לכולם,
בהנחה ואני כבר חצי שנה במסה כלומר מאזן קלורי חיובי וצברתי מסה ואני עומד על בערך 9 א.ש, ואני מעוניין להתחיל חיטוב כדי לרדת ל 6 א.ש
איך יודעים באמת כמה זמן לבצע את החיטוב על מנת להגיע לשיא החיטוב כלומר לנקודה שבה כבר נאבד יותר שריר מאשר שומן ובעצם נעשה יותר נזק מתועלת?
לצורך הדוגמא עם אדם כזה יעשה שנה חיטוב זה לא שיוכל לרדת ל 2 א.ש אלה ייעצר מתישהוא..תודה לעונים.

בדרך כלל אנשים לא תחרותיים מכוונים למספרים שמהם אתה מתכנן להתחיל את החיטוב.

אז תרשה לי לשאול אותך, איך גילית כמה אחוז שומן אתה? אם יש לך תמונה, ואין לך בעיה, תשתף, כי יכול להיות שאתה טועה..
והדרך להגיע למטרה שלך היא הרבה יותר פשוטה ממה שאתה חושב

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל אנשים לא תחרותיים מכוונים למספרים שמהם אתה מתכנן להתחיל את החיטוב.

אז תרשה לי לשאול אותך, איך גילית כמה אחוז שומן אתה? אם יש לך תמונה, ואין לך בעיה, תשתף, כי יכול להיות שאתה טועה..
והדרך להגיע למטרה שלך היא הרבה יותר פשוטה ממה שאתה חושב
אסביר...
כמובן שזה לא החיטוב והמסה הראשונים שלי אני כבר שנים מתאמן אבל רק לפני שנתיים החלטתי ללכת למתחרה+מאמן מספר אחד בארץ שלא אגיד את שמו על מנת שיתן לי תפריט תזונה וילווה אותי בחיטוב . באותו יום הוא מדד אותי על 10.5 א.ש ולאחר החיטוב מדד אותי על 6.6 א.ש.
זה נידמה קצת אבל זה בעיקר כי לא היה לי שומן אבל גם לא כול כך שריר.
היום ניתן להגיד שעליתי כמה קילו ודי שמרתי על אחוזשומן נמוך אז מעריך בערך 9 . את החיטוב הקרוב רוצה לנסות לבד כי אני מרגיש שאני מכיר הכי טוב את הגוף שלי..וגם כי בעזרתו ירדתי 4 קילו בחודש שזה נראה לי יותר מידי איבוד שריר.
איך בכול זאת אוכל לדעת באיזה נקודה אני בשיא שבה ממנה רק אאבד שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית