הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איבוד מסה בעת מחלה

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
חטפתי קלקול קיבה מהגיהינום עקב אכילת בשר שכנראה תוקפו פג. כתוצאה מכך סבלתי (ועודני סובל) משילשולים בלתי פוסקים וחולשה גופנית קיצונית המתבטאת בכך שפשוט כל השרירים בגוף שלי תפוסים.
רגליים, ידיים, גב, חזה... הכל.

אני בגירעון קלורי רציני עם למעלה מ36 שעות ללא שום אכילה פרט לשתיית מים בכמויות קטנות.

(עדכון - חזרתי כבר לאכול אבל ממש ממש מעט, וכבר עברו מעל 48 שעות)

אני מניח שיש תהליך של איבוד מסת שריר כלול במצב שאני נמצא בו (גם על המשקל, ירדתי 2.5 ק"ג למרות שכנראה הרוב נוזלים).
במילים אחרות הגוף במצב קטבולי לחלוטין.

האם ההשערה שלי נכונה?
ואם כך, ייתכן שייקח לי כמה אימונים עד שאחזור לעצמי, מהרגע שאחזור להתאמן?

אני מניח שיש תהליך של איבוד מסת שריר כלול במצב שאני נמצא בו (גם על המשקל, ירדתי 2.5 ק"ג למרות שכנראה הרוב נוזלים).
במילים אחרות הגוף במצב קטבולי לחלוטין.

האם ההשערה שלי נכונה?
ואם כך, ייתכן שייקח לי כמה אימונים עד שאחזור לעצמי, מהרגע שאחזור להתאמן?

רוב הירידה היא ירידה של בנוזלים (אם זכור לי לנכון אתה היית בעודף קלורי בתקופה האחרונה, מבטיח שרוב הירידה מקורה מנוזלים)

לא מאבדים מסת שריר מהר כל כך, וגם אם כן איבדת, זה יהיה מעט, ותחזור בקלות כשתחזור לכשירות.
- יתכן שתרד קצת במשקלי עבודה, אבל אתה תחזור אחרי מספר אימונים, וחזרה לעודף הקלורי

אל תנסה גם להעמיס באוכל בגלל הפחד מהירידה במשקל, תן למערכת העיכול את המנוחה שהיא זקוקה לה על מנת להבריא

תרגיש טוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אקח לאט לאט את החזרה..
ככה זה אחרי ימים כאלה מרגישים כמו צימוק מיובש שמנסה לחזור להיות ענב ...
חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית