נק' מוניטין:
430
- 1,143
- 256
- כן. בבית.
אני מבין שיש קשר בין הרגשה של רעננות באימון לבין מאזן נוזלים טוב בגוף, ואני מבין ששריר שיש בו יותר נוזלים יתפקד יותר טוב מבחינת ביצועים.
הרבה מאמנים מדברים על חשיבות העניין של שתייה במהלך אימון ועל החשיבות של לא להגיע "יבש" לאימון.
וכאן לב העניין:
לאחרונה אני מתאמן בבקרים, כי לוגיסטית זה הזמן הכי מתאים ואין לי ממש זמן אחר בתנאי החיים הנוכחיים.
קם ב-05:30-06:00, מתחיל אימון ב-06:30-06:50, משך האימון כחצי שעה.
5-6 פעמים בשבוע, חד"כ בתוך הבית.
אני מרגיש יבש בבקרים.
אני קם ושותה 2 כוסות מים, אוכל קופסת טונה או קוטג', מוציא את הכלבה, עובר בשירותים, ורק אז מתחיל אימון, כלומר אני ער איזה 30-50 דק' עד תחילת האימון כדי שמה ששתיתי ייספג קצת בגוף.
מה אפשר לעשות כדי להרגיש יותר טרי בבוקר?
לשתות כשאני קם בלילה?
אם אני מתאמן אחה"צ בד"כ אני מרגיש יותר טוב וגם יש מצב שמצליח להרים יותר/יותר חזרות.
טיפים/רעיונות?
הרבה מאמנים מדברים על חשיבות העניין של שתייה במהלך אימון ועל החשיבות של לא להגיע "יבש" לאימון.
וכאן לב העניין:
לאחרונה אני מתאמן בבקרים, כי לוגיסטית זה הזמן הכי מתאים ואין לי ממש זמן אחר בתנאי החיים הנוכחיים.
קם ב-05:30-06:00, מתחיל אימון ב-06:30-06:50, משך האימון כחצי שעה.
5-6 פעמים בשבוע, חד"כ בתוך הבית.
אני מרגיש יבש בבקרים.
אני קם ושותה 2 כוסות מים, אוכל קופסת טונה או קוטג', מוציא את הכלבה, עובר בשירותים, ורק אז מתחיל אימון, כלומר אני ער איזה 30-50 דק' עד תחילת האימון כדי שמה ששתיתי ייספג קצת בגוף.
מה אפשר לעשות כדי להרגיש יותר טרי בבוקר?
לשתות כשאני קם בלילה?
אם אני מתאמן אחה"צ בד"כ אני מרגיש יותר טוב וגם יש מצב שמצליח להרים יותר/יותר חזרות.
טיפים/רעיונות?