הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחיזה משולבת בדדליפט וטרפזים

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
אני מושך באחיזה משולבת כשגב כף היד הימנית לפני המוט וגב כף היד השמאלית מאחורי המוט (מקווה שזה מובן) ואני מרגיש שהטרפז הימני עובד הרבה יותר חזק מהשמאלי, יש לזה קשר לאחיזה או שזאת סתם תחושה כל עוד הטכניקה נכונה?
ניסיתי להחליף פוזיציות בידיים בכל סט אבל לא נוח לי כשהידיים הפוכות ממה שאני רגיל, והוק גריפ קשה לי במשקלים שאני עובד איתם.
אחיזה קלאסית תפתור את המצב או שאין קשר לאחיזה? יש עבודה על אמות באחיזה קלאסית או רק במשולבת?
תודה לעוזרים.

לרוב האנשים יש חוסר איזונים בגבהים או אורכים בין צדי הגוף, זה בנוסף לאחיזה המשולבת יכול לגרום ליד אחת להיתלות יותר הצידה מהשניה ואתה תרגיש את זה בטרפזים. תנסה לשחק עם רוחב האחיזה של כל כף יד בנפרד עד שתמצא מה נוח לך

• פותח/ת השרשור
לרוב האנשים יש חוסר איזונים בגבהים או אורכים בין צדי הגוף, זה בנוסף לאחיזה המשולבת יכול לגרום ליד אחת להיתלות יותר הצידה מהשניה ואתה תרגיש את זה בטרפזים. תנסה לשחק עם רוחב האחיזה של כל כף יד בנפרד עד שתמצא מה נוח לך

אחיזה קלאסית כשגב כף היד של שתי הידיים נמצא לפני המוט תפתור את בעיית הסימטריה?
באחיזה קלאסית האמות פחות עובדות מאחיזה משולבת?

אחיזה קלאסית כשגב כף היד של שתי הידיים נמצא לפני המוט תפתור את בעיית הסימטריה?
זה ייצור לך בעיה אחרת.
הבעיה היא לא חוסר סימטריה בפעילות השרירים, אלא אתה פשוט אוחז במרחקים שונים מאמצע המוט, אתה רק צריך לסדר את זה

באחיזה קלאסית האמות פחות עובדות מאחיזה משולבת?
לא, בשתיהן אתה מחזיק את המוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית