הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך חוות דעת על ה pre workout הזה לשיפור תוצאות הריצה

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
אהלן, אני מתאמן בחדר כושר כבר שנתיים ומשתמש בגיינר/אבקת חלבון (תלוי בתקופה אם זה חיטוב או מסה) ובקריאטין.

הנקודה היא שאני גם רץ ורוצה לשפר את תוצאות הריצה שלי, השאלה שלי האם התוסף שארשום תכף יעזור לי בכך או שזה סתם שטות? חבר שלי אמר לי שבצבא לפני בר אור הוא היה לוקח את זה והיה תמיד משפר תוצאה. ובכללי מה דעתכם על התוסף הזה לחגר כושר, הוא באמת מביא עוד כוח?

pre workout c4

התוסף היחיד שאני מכיר שיכול לעזור בריצה, וגם זה אולי זה בטא אלאנין. וקפאין כמובן.
מה שיותר מטריד אותי הוא העניין של האבקת חלבון. אתה יודע מה השימוש של אבקת חלבון וגיינר?

קפאין מוכח כמשפר יכולות אירוביות
יש שם חומרים שלא יתרמו כלל ככה שלדעתי עדיף לקנות את החומרים שאתה רוצה לבד
בטא אלנין יכול להיות אחלה
קפאין
אולי טאורין (אני לא יודע איך ההשפעה שלו...)
וזהו בגדול

• פותח/ת השרשור
התוסף היחיד שאני מכיר שיכול לעזור בריצה, וגם זה אולי זה בטא אלאנין. וקפאין כמובן.
מה שיותר מטריד אותי הוא העניין של האבקת חלבון. אתה יודע מה השימוש של אבקת חלבון וגיינר?

כן, מה גורם לך לחשוב שאני לא יודע?
אני מתאמן כשנתיים עם תפריט מסודר..
קפאין מוכח כמשפר יכולות אירוביות
יש שם חומרים שלא יתרמו כלל ככה שלדעתי עדיף לקנות את החומרים שאתה רוצה לבד
בטא אלנין יכול להיות אחלה
קפאין
אולי טאורין (אני לא יודע איך ההשפעה שלו...)
וזהו בגדול

ומה שרשמתי, למה לדעתך לא טוב?

מה שרשמת שבחיטוב אתה לוקח אבקת חלבון ובמסה גיינר.
זה לא היה בניסיון להעליב או משהו, אלא פשוט זה משהו שאני נתקל בו פה כל כמה ימים

אני מתאמן כשנתיים עם תפריט מסודר..

ומה שרשמתי, למה לדעתך לא טוב?
על מה מדובר c4?
הרבה חומרים שלא תורמים באמת יותר ממנה של חלבון+קפאין+קריאטין (קבוע או ציטראט שביחיד הוא לא כלכך קל להשגה) ובטא אלנין (קבוע אם אני לא טועה 5 ימים בשבוע הולך גם סבבה)

אם מדובר על גיינר למרות שלא נראה לי הוא תיסוף מיותר לאדם שלא במצב קיצוני של תיאבון (יעני חוסר)

אגב לריצה קריאטין ספק תורם ובכללי 250 מג קפאין בערך וקצת פחמימה לפני ריצה זה הכי טוב שתוכל לעשות, בטא אלנין יכול לעזור אבל זה לא בידיוק נועד לריצות, אולי לאינטרוולים הוא טוב לא יודע בידיוק לגבי זה

בכל אופן תתמקד בעיקר שזה התקדמות, לא שזה בעיה לצרוך תוספים רק מנסה להעביר את המסר שהם יעזרו לך אבל אחרי הכל התקדמות מחושבת והדרגתית יותר חשובה
יחד עם תזונה.

• פותח/ת השרשור
על מה מדובר c4?
הרבה חומרים שלא תורמים באמת יותר ממנה של חלבון+קפאין+קריאטין (קבוע או ציטראט שביחיד הוא לא כלכך קל להשגה) ובטא אלנין (קבוע אם אני לא טועה 5 ימים בשבוע הולך גם סבבה)

אם מדובר על גיינר למרות שלא נראה לי הוא תיסוף מיותר לאדם שלא במצב קיצוני של תיאבון (יעני חוסר)

אגב לריצה קריאטין ספק תורם ובכללי 250 מג קפאין בערך וקצת פחמימה לפני ריצה זה הכי טוב שתוכל לעשות, בטא אלנין יכול לעזור אבל זה לא בידיוק נועד לריצות, אולי לאינטרוולים הוא טוב לא יודע בידיוק לגבי זה

בכל אופן תתמקד בעיקר שזה התקדמות, לא שזה בעיה לצרוך תוספים רק מנסה להעביר את המסר שהם יעזרו לך אבל אחרי הכל התקדמות מחושבת והדרגתית יותר חשובה
יחד עם תזונה.

שמע אחי... מעריך את הרצון שלך לעזור אבל הניסוח שלך מאד בעייתי ולא ברור, לר הבנתי מילה.
מה שרשמת שבחיטוב אתה לוקח אבקת חלבון ובמסה גיינר.
זה לא היה בניסיון להעליב או משהו, אלא פשוט זה משהו שאני נתקל בו פה כל כמה ימים

ומה הבעיה פה בדיוק?

ומה הבעיה פה בדיוק?
שאבקת חלבון זה דרך להשלים חלבון אם אתה לא מצליח לצרוך מספיק מהתזונה, גם בחיטוב וגם במסה.
גיינר זה אותו הדבר רק עם יותר קלוריות.
זה לא שחייבים להשתמש בהם, ולא חובה לפי תקופות

שמע אחי... מעריך את הרצון שלך לעזור אבל הניסוח שלך מאד בעייתי ולא ברור, לר הבנתי מילה.

ומה הבעיה פה בדיוק?

תעבוד על הבנת הנקרא אם ככה.
הוא אמר לך שיש בC4 המון דברים, אך שהם לא יתרמו לך יותר ממנה של קפאין+חלבון+קריאטין+בטא אלאנין.

הוא אמר שקריאטין לא בהכרח יעזור לריצות, ושעדיף להשתמש ב250 מ''ג קפאין+פחמימה.

בטא אלאנין עשוי לעזור בריצות אינטרוולים.

הוא המליץ לך להתמקד בהתקדמות שלך ולא בתוספים.

• פותח/ת השרשור
שאבקת חלבון זה דרך להשלים חלבון אם אתה לא מצליח לצרוך מספיק מהתזונה, גם בחיטוב וגם במסה.
גיינר זה אותו הדבר רק עם יותר קלוריות.
זה לא שחייבים להשתמש בהם, ולא חובה לפי תקופות

אני יודע את זה, אוקיי ו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית