הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קונפליקט הג'ינס - נושא לאנורקסים בלבד

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
אז ככה, אני כרגע בחיטוב, ירדתי בערך ממידה 33 למידה 29-30.

קניתי אתמול ג'ינס חדש, בהתחלה לקחתי מידה 29, יחסית צמוד ברגליים, אבל יש לי עוד איזה 2-3 אחוז לרדת ואני ארד עוד במותן וברגליים, האמת שהג'ינס טיפה לחץ במותן אבל הוא יתרחב ואני מאמין שישב עלי טוב מאוד כשאני ארד עוד 2-3 אחוז.

בסוף החלפתי למידה 30, כבר רופף במותן, אבל יושב טוב ברגליים, ובתור אחד שלא מתאמן יותר מדי על הרגליים ומתכנן להתחיל, חשבתי לעצמי, אחרי 2-3 שבועות עם סקוואטים מידה 29 ישב עלי כמו קונדום, לא משנה כמה שהג'ינס יכול להתרחב.

העניין שאני בטח ארד במותן עוד, והג'ינס יהיה גדול עלי (אני לא מתכוון לשים חגורה) וברגליים הוא ישב טוב, מה אני עושה? להחליף שוב ל-29? :D

אני יודע שזה אשכול לאנורקסים, אבל:
אחי, מידה 29? (אני מניח שזה המקבילה של 40, כן?) אתה לא חושב שאם תרד עוד קצת תיעלם לגמרי?

• פותח/ת השרשור
כן, זה המקבילה של 40.
אני לא יכול לרדת מתחת ל29, מבחינת מבנה ורוחב, יש לי כמה ג'ינסים שהם 30 שלבשתי כשהם היו קצת קטנים עלי ועכשיו הם גדולים עלי (ברמה שאני צריך להרים אותם כל 50 מטר) ככה שחבל, מצד שני את ה-30 הנוכחי אני לא חושב שיש לי איך להרחיב, במיוחד שגם 29 עולה עלי.

מסכים לגמרי שהגזמתי עם האנורקסיה ואני מתכוון לסיים את החיטוב ולהתחיל מאסה עד-דלא-ידע, תאמינו לי שנשבר לי הזין מכל האירובי וההרעבה העצמית הזאת, רק המותניים מפריעות לי :(

אני יודע שטחנו לך במוח על הנושא הזה 700 פעם, אבל אתה בטח מבין שמידה 40 לגבר זה דיי מוגזם. בתור אחד שניסה שנים להוריד את המותניים שלו, אני אומר לך שיש סיכוי סביר שאתה הולך להיתקע בלופים אינסופיים של עליית 4 קילו ב"מאסה" וכניסה מיד לחיטוב מרוב היסטריה. אני מכיר גם אנשים שהגיעו ל-8%, יבשים כמו הנגב, עם מותניים. ג'ינס 40 זו אינדיקציה טובה מאוד לזה שאתה צריך לשנות פאזה.

אלללללללללללללה אחיייייייי חיטובבבבבב לרדת 10 מידות בג'ינס כי בנות לא אוהבות רגליים גדולות אחייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

אני יורד
ה48 כבר רופף
תכף נחזור ל 46 (אבל משום מה התחת והירכיים שלי לא נכנסים בו)

מותן ירדתי 2 חורים בחגורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית