הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן

njfgn jg

משתמש מתחיל
244
0
נק' מוניטין:
299
244
0
כרגע אני כבר 6 חודשים במסה אבל רק בזמן האחרון נהייתי רציני יותר.

נתונים:
גובה: 1.69
משקל: 72 ק"ג

פרונט רפוי:

מהצד:

גב רפוי:

באק דאבל:

פרונט:

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על הגנטיקה?
איך הגוף יחסית ל6 חודשים של אימונים? כמו שאמרתי רק בתקופה האחרונה התחלתי להיות יותר רציני.

תלמד סקוואט ודדליפט תעשה SS

אל תפגע אבל אתה לא נראה כמו אחד שמתאמן ואוכל

• פותח/ת השרשור

אצלי במכון אין אפשרות לסקוואט חופשי כי אין כלוב, אי אפשר לשים את המוט על המקבילים והמנהל לא מרשה לשים את המוט על המעמד של הבנץ'.

אולי בקרוב אני אעשה SS עם סקוואט בסמיט'/לג פרס במקום סקוואט רגיל ולחיצת כתפיים במקום פרס.

מבלבל, לא יודע אם זה תאורה או צלם גרוע, אבל יש תמונות שהייתי מביא 14% ויש תמונות שהייתי מביא 16%

• פותח/ת השרשור
מבלבל, לא יודע אם זה תאורה או צלם גרוע, אבל יש תמונות שהייתי מביא 14% ויש תמונות שהייתי מביא 16%

התאורה לא משהו, הצלם היה די בסדר.

שמע עכשיו בלבלת אותי
אני לא יודע אם להתחיל לחטב כבר

אתה דווקא נראה לי יותר 13% והתמונות פה לרעתך, הבטן זו רק אשליה של בטן מלאה, רואים מהבק שאתה לא מעל 13%.

ביחס למי הוא לא נראה אחד שלא מתאמן ואוכל?

הוא בהחלט לא נראה לי אחד שמתנזר מאוכל .. 😉

אל פותח האשכול, אתה נראה מצויין, הגב והחזה נראים טוב. יחד עם זאת, מחמאות רציניות יותר תקבל אחרי עוד כמה חודשים של אימונים. אפילו בתמונה של ה"באק דבל" הצל נראה מרשים יותר ממך ...

ביחס למי הוא לא נראה אחד שלא מתאמן ואוכל?

הוא בהחלט לא נראה לי אחד שמתנזר מאוכל .. 😉

אל פותח האשכול, אתה נראה מצויין, הגב והחזה נראים טוב. יחד עם זאת, מחמאות רציניות יותר תקבל אחרי עוד כמה חודשים של אימונים. אפילו בתמונה של ה"באק דבל" הצל נראה מרשים יותר ממך ...

כואב כמה שזה נכון

תגיד מה ההיקף יד שלך אחי? ולדעתי אתה לא צריך חיטוב אבל יפה רואים גוף.

אצלי במכון אין אפשרות לסקוואט חופשי כי אין כלוב, אי אפשר לשים את המוט על המקבילים והמנהל לא מרשה לשים את המוט על המעמד של הבנץ'.

אולי בקרוב אני אעשה SS עם סקוואט בסמיט'/לג פרס במקום סקוואט רגיל ולחיצת כתפיים במקום פרס.
תניח את המוט על הווים של הסמית משין אצלנו זה מתאים בידיוק......(אבל יש אצלנו גם כלוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית