הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך המלצה ל pre workout טוב שיתן לי אנרגיה

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
אהלן, לפני אימון אני מרגיש יחסית עייף וכוס קפה שחור חזק לא עושה תעבודה (אולי קצת).

ההתלבטות שלי היא בין התוסף c4 cellucor לתוסף אחר שמכיל קפאין שתמליצו לי עליו.

נ.ב אני על קריאטין יום יומי מזה שנה וחצי ואני רוצה להפסיק איתו ולהחליף ב pre workout מסוים שתמליצו עליו.

אין כלכך קשר בין המעבר מקריאטין לפרה וורקאוט הם לא שייכים לאותם מטרות

בכל אופן אם אתה הולך על קנוי תוודא שיש כמה שיותר מחומרים חשובים
קפאין, בטא אלנין, קריאטין ניטראט אם יש זה טוב, נניח ציטרולין מאלט (לא חושב שיש לו השפעה כזו טובה אבל על פי הבנתי אחלה פאמפ)
ארגינין גם אחלה פאמפ

מה אתה לא צריך? Bcaa במידה ואתה לא על בטן ריקה, גלוטמין ועוד חומצות אמינו בקיצור.

אם אני לא טועה mr hyde עונה לקטגוריה של כמה שפחות דברים מיותרים וכמה שיותר קפאין (אומר לא מניסיון תקנו אותי במידת הצורך)

אם לא אחד מוכן תקנה מהמצרכים שרשמתי פה שהדגש של הפרה וורקאוט יהיה קפאין בטא אלנין יכול להיות אחלה
קריאטין ניטראט לא יודע עד כמה הוא נמכר בנפרד ומאתרים מוכרים אז לא יודע אם להמליץ על זה
קצת פחמימה ואם באלך איזה משהו לפאמפ (ממה שרשמתי)

אם יש לכם משהו להוסיף/לשנות מוזמנים כי אני לא מדבר מניסיון חוץ מקפאין שאני משתמש אלא מהרבה קריאה (שזה גם אחלה )

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית