הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שווארמה טרייה

tal95132

משתמש מתחיל
207
10
נק' מוניטין:
13
207
10
שלום לכולם, היום באתי הביתה והופ הפתעה האישה הכינה שווארמה..

חפשתי כמה הערכים התזונתיים ל100 גר' מבושל
ולא מצאתי ככ
אחכ חפשתי באפליקציית MyfitnessPal
וזה הראה לי 127 קלוריות ל100 גר'

לא נראלי הגיוני כי בחזה עוף יש 150 קלוריות ל100 גר'
ובשווארמה יש יותר שומן..

אשמח לעזרה

האפליקציה יודעת יותר טוב מאיתנו ...אישית הייתי מסתמך על האפליקציה
גם האפליקציה לא, אני משתמש בה המון ויש פה ושם פאקים בקלוריות בהרבה מאכלים שלי כבר יצא להתקל. בכל מקרה שווארמה פעם ב... אף אחד לא מת

• פותח/ת השרשור
גם האפליקציה לא, אני משתמש בה המון ויש פה ושם פאקים בקלוריות בהרבה מאכלים שלי כבר יצא להתקל. בכל מקרה שווארמה פעם ב... אף אחד לא מת

צודק, אבל מרוב שזה טעים חשבתי לשלב את זה קבוע בתפריט, בגלל זה שאלתי מה הערכים התזונתיים.

לא הייתי שואל אם זה חד פעמי..

צודק, אבל מרוב שזה טעים חשבתי לשלב את זה קבוע בתפריט, בגלל זה שאלתי מה הערכים התזונתיים.

לא הייתי שואל אם זה חד פעמי..
אני אגיד לך מה, אני לא אגיד לך "אם כתוב אז כתוב" אני לא רוצה להטעות, אני לפני חודש חודשים הכנתי פסטה והיה כתוב לי שזה 300 קלוריות ועל העטיפה היה כתוב לי 200. ברור שפה זה יחס של 100 ולאף אחד לא אכפת אבל אם לאנשים כמוך זה כן אכפת זה יהיה מובן, האמת שלי זה כן היה אכפת.. בכל מקרה תנסה לברר בגוגל (לרוב עוזר... תתפלא)

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך מה, אני לא אגיד לך "אם כתוב אז כתוב" אני לא רוצה להטעות, אני לפני חודש חודשים הכנתי פסטה והיה כתוב לי שזה 300 קלוריות ועל העטיפה היה כתוב לי 200. ברור שפה זה יחס של 100 ולאף אחד לא אכפת אבל אם לאנשים כמוך זה כן אכפת זה יהיה מובן, האמת שלי זה כן היה אכפת.. בכל מקרה תנסה לברר בגוגל (לרוב עוזר... תתפלא)

תאמין לי ניסיתי, לא ישר באתי פתחתי פוסט

הם מדברים שם ר על שווארמה שאוכחים בחוץ..

לא משנה אכתוב מה שכתוב באפליקציה..
תודה על העזרה חברים

שווארמה זה לא מאכל שהייתי מצפה שיהיה מדוייק.
שווארמה יכולה להיות מעגל, בקר, הודו וכו׳ וכו׳ וכו׳...

מאיזה בשר היא השתמשה? האם השתמשה רק בתבלין או עוד דברים?

• פותח/ת השרשור
שווארמה זה לא מאכל שהייתי מצפה שיהיה מדוייק.
שווארמה יכולה להיות מעגל, בקר, הודו וכו׳ וכו׳ וכו׳...

מאיזה בשר היא השתמשה? האם השתמשה רק בתבלין או עוד דברים?

וואלה נראלי עוף מבחינה ויזואלית זה נראה בדיוק כמו חזה עוף רק חתוך רצועות

אחת היתרונות של האפליקציה זה שהיא בנויה ממאכלים שאנשים פשוט הוסיפו אליה, זה למה אתה תראה לפעמים הרבה מנות עם ערכים לא שיגרתיים.
(חלק גדול מהמנות אני הוספתי בתקופת ההתחלה שלא היה בר קוד 😃)

אבל אפשרלהסיק מזה שאין שם שום דבר מדויק..

@tal95132 שווארמה מלאה בשמן בדרך כלל כי היא יושבת על הספירלה, ובלי כמויות אדירות של שמן היא מתייבשת..
אם אשתך עשתה את זה משקית מוכנה, תסרוק את הברקוד, ואם לא, תמצא כמה ערכים של שווארמה (באינטרנט או באפליקציה) ותראה כמה כל אחד רחוק מהשני בערכים, ותוסיף לממוצע או לערך שנראה לך סביר פשוט שמן במידה והיא הוסיפה לבישול..

האפליקציה יודעת יותר טוב מאיתנו ...אישית הייתי מסתמך על האפליקציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית