קלוריות בבאגט שווארמה

מצב
השרשור נעול

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי,
רציתי לדעת כמה קלוריות (בערך כמובן) יש בבאגט שווארמה עם מה שכלול בזה סלטים חומוס טחינה וכו…?

בן 1000 ל- 3000 קלוריות. תבין שמספיק כף אחת נוספת של טחינה בשביל עוד 100 קלוריות, לכן המנעד הרחב.
אין לך איך להוציא הערכה מדויקת ממה שאכלת כי אתה לא יודע את הכמויות של התכולה.
תתקדם הלאה לארוחה הבאה ותנסה איכשהו לפצות על זה באימון אירובי אינטנסיבי 😀

תעריך כל רכיב בנפרד ותגיע להערכה גסה.
אם אתה אוכל פעם ב - בכל מקרה ההערכה חסרת חשיבות.

• פותח/ת השרשור
תעריך כל רכיב בנפרד ותגיע להערכה גסה.
אם אתה אוכל פעם ב - בכל מקרה ההערכה חסרת חשיבות.
איך אפשר לחשב את זה ? זה נראה לי בלתי אפשרי…כאילו איך אפשר לדעת כמה חומוס הוא שם לדוגמא, אני לא מעריך מדויק אני רוצה לקבל כיוון בערך, לדעתך כמה יש בבאגט שווארמה טחינה חומוס וקצת צ׳יפס ?

אכלת , נהנת.. תמשיך הלאה.
זה משנה עכשיו 1000 קל' יותר או פחות?
אין לך שום דרך לדעת... זה באמת באסה שאוכלים בחוץ ורוצים לדעת "פחות או יותר" כמה קל' יש במנה.. 😅

• פותח/ת השרשור
אכלת , נהנת.. תמשיך הלאה.
זה משנה עכשיו 1000 קל' יותר או פחות?
אין לך שום דרך לדעת... זה באמת באסה שאוכלים בחוץ ורוצים לדעת "פחות או יותר" כמה קל' יש במנה.. 😅
יש לי סך קלוריות מסוים בצ׳יט שאני יכול ״לבזבז״ ביום צ׳יט בגלל זה אני שואל…אכלתי באגט שווארמה מכובד ו4 מאפים מרובעים ממש קטנים עם שוקולד רוצה לדעת שלא עברתי את ה1700 קלוריות

לדעתי, אתה מפתח אובססיביות וזה לא בריא לנפש.
גם אם תכין בעצמך, יכולה להיות סטייה בחישוב.

אתה יכול לחסוך בקלוריות אם תיקח פיתה במקום באגט או חמגשית(אישית מעדיף).

1686419232186.png

תחליף את הלאפה בבאגט.

היי,
רציתי לדעת כמה קלוריות (בערך כמובן) יש בבאגט שווארמה עם מה שכלול בזה סלטים חומוס טחינה וכו…?
אם הייתי צריך לשער הייתי אומר 1,000-1,500 קל' כתלות בתכולה.
בטח שלא מגיע ל3,000 קל' כמו שצוין פה קודם, וברור שגם לא לפצות באירובי או שטות כזו.

אם זה חד פעמי - להמשיך הלאה.

זה בדיוק הסיבות שאני לא אוכל בחוץ בכלל ...פשוט לא אפשרי לדעת מה קורה מבחינה קלורית וגם זה לא בריא כול השמן והזבל שמטגנים ומכינים את הסלטים והשווארמה...באלך שווארמה ? אתה יכול לעשות בבית ותוכל למדוד הכול במדוייק איך שאתה מכין וגם בריא יותר...

בן 1000 ל- 3000 קלוריות. תבין שמספיק כף אחת נוספת של טחינה בשביל עוד 100 קלוריות, לכן המנעד הרחב.
אין לך איך להוציא הערכה מדויקת ממה שאכלת כי אתה לא יודע את הכמויות של התכולה.
תתקדם הלאה לארוחה הבאה ותנסה איכשהו לפצות על זה באימון אירובי אינטנסיבי 😀
וואוו... באמת בגט עם שווארמה זה 1000 קלוריות? נשמע הרבה אבל כנראה נכון מבחינת ballpark, הבשר שמן, הטחינה לבד זה ים קלוריות.

בואנה 3 בגטים כאלה ביום אתה מסודר 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית