הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כבר גרון ומוגלה...הייתם לוקחים אנטיביוטיקה?

• פותח/ת השרשור smith
  • פורסם בתאריך

smith

משתמש מתחיל
113
9
נק' מוניטין:
13
113
9
תפסה אותי מחלה עם כאב גרון ומוגלה בגרון,אני מאלה שנגד לקחת ישר אנטיביוטיקה,אתמול הכאבים היו יותר חזקים והיום יש שיפור,הייתם לוקחים את האנטיביוטיקה?תמיד מזהירים לא להגזים עם הצריכה שלה.
חג שמח

• פותח/ת השרשור
לא חייבים להפסיק לקחת אנטיביוטיקה באמצע כדי שחיידק יפתח עמידות. זה יכול לקרות גם תוך תקופה מלאה. כל מה שקורה זה בעצם מוטציות בחיידק והן אלה ששורדות

מי שמצליח לשרוד את המחלה ללא אנטביוטיקה לדעתי מביא את המערכת החיסונית שלו לחיידק אופטימלי,אין כמו לתת לגוף לפתח נוגדנים לבד וככה זה מאין החיסון הכי טוב שיש.

מי שמצליח לשרוד את המחלה ללא אנטביוטיקה לדעתי מביא את המערכת החיסונית שלו לחיידק אופטימלי,אין כמו לתת לגוף לפתח נוגדנים לבד וככה זה מאין החיסון הכי טוב שיש.
זה נכון כשאתה תינוק וילד. אל תזרוק סתם דברים

• פותח/ת השרשור
פשש איזה גבר אתה אחי!! אני מעריץ אותך!! אתה אושיית פורום!! ישר זרקת מוניטין שלילי חח,אני לא כמוך מאלה שנהנים לתת או לתת מוניטין שלילי,או מאלה שרוצים שיהיה להם מוניטין כי זה לא מעניין אותי..אז שלא תוכל להנות לפעם הבאה אז אני מצטער שהורדתי את אפשרות המוניטין חח,אני מקווה שתוכל לחיות בלעדי זה אבויה.

ורק שתדע שגם בגיל מבוגר אם תיתן לגוף שלך להתמודד עם חיידק מסויים לפעם הבאה הוא יהיה יותר מחוסן.

נערך לאחרונה:
פשש איזה גבר אתה אחי!! אני מעריץ אותך!! אתה אושיית פורום!! ישר זרקת מוניטין שלילי חח,אני לא כמוך מאלה שנהנים לתת או לתת מוניטין שלילי,או מאלה שרוצים שיהיה להם מוניטין כי זה לא מעניין אותי..אז שלא תוכל להנות לפעם הבאה אז אני מצטער שהורדתי את אפשרות המוניטין חח,אני מקווה שתוכל לחיות בלעדי זה אבויה.

ורק שתדע שגם בגיל מבוגר אם תיתן לגוף שלך להתמודד עם חיידק מסויים לפעם הבאה הוא יהיה יותר מחוסן.
כמה דרמטיות...:(

• פותח/ת השרשור
לא דרמטיות,אני לא מאלה שחושבים לתת או לא לתת מוניטין או לקבל,והצחיק אותי איך זה הדבר הראשון שהוא חשב לעשות..

תן לי לנחש. יש לך תואר שני באימונולוגיה?
לא תרשום שטויות לא תקבל מוניטין שלילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית