עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חייבים להפסיק לקחת אנטיביוטיקה באמצע כדי שחיידק יפתח עמידות. זה יכול לקרות גם תוך תקופה מלאה. כל מה שקורה זה בעצם מוטציות בחיידק והן אלה ששורדות
זה נכון כשאתה תינוק וילד. אל תזרוק סתם דבריםמי שמצליח לשרוד את המחלה ללא אנטביוטיקה לדעתי מביא את המערכת החיסונית שלו לחיידק אופטימלי,אין כמו לתת לגוף לפתח נוגדנים לבד וככה זה מאין החיסון הכי טוב שיש.
כמה דרמטיות...:(פשש איזה גבר אתה אחי!! אני מעריץ אותך!! אתה אושיית פורום!! ישר זרקת מוניטין שלילי חח,אני לא כמוך מאלה שנהנים לתת או לתת מוניטין שלילי,או מאלה שרוצים שיהיה להם מוניטין כי זה לא מעניין אותי..אז שלא תוכל להנות לפעם הבאה אז אני מצטער שהורדתי את אפשרות המוניטין חח,אני מקווה שתוכל לחיות בלעדי זה אבויה.
ורק שתדע שגם בגיל מבוגר אם תיתן לגוף שלך להתמודד עם חיידק מסויים לפעם הבאה הוא יהיה יותר מחוסן.
תן לי לנחש. יש לך תואר שני באימונולוגיה?פשש איזה גבר אתה אחי!! אני מעריץ אותך!! אתה אושיית פורום!! ישר זרקת מוניטין שלילי חח,אני לא כמוך מאלה שנהנים לתת או לתת מוניטין שלילי,או מאלה שרוצים שיהיה להם מוניטין כי זה לא מעניין אותי..אז שלא תוכל להנות לפעם הבאה אז אני מצטער שהורדתי את אפשרות המוניטין חח,אני מקווה שתוכל לחיות בלעדי זה אבויה.
ורק שתדע שגם בגיל מבוגר אם תיתן לגוף שלך להתמודד עם חיידק מסויים לפעם הבאה הוא יהיה יותר מחוסן.