הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בכמה קלוריות וחלבון הייתם מעריכים את הארוחה שבתמונה?

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
מעניין אותי איך אתם מעריכים את החישוב (לא צ'יט ולא ניסיון לצ'יט, אכילה שפוייה כחלק מתכנית מסה).

upload_2022-12-4_16-24-39.png

אין לי כוח לחשב את זה אבל אני אגיד לך מה אני הייתי עושה

סלט אישי - הם רשמו לך את המשקל שלו שזה כבר אחלה, בהנחה ואין שמן או קרוטונים/רטבים ושיט כזה, אז תקח את כל הרכיבים של הסלט ותעשה ממוצע קלורי ל100 גרם, ממה שיוצא לי בראש זה בערך 25-30 קל'
את זה תכפיל ב3.5 וזה הערך קלורי של הסלט, זה יוצא ככל הנראה איזור ה100 קלוריות

פיצה אישית - אם לא אכפת לך אתה יכול לשקול את הפיצה ולהסתמך על ערך קלורי של פיצה ל100 גרם ואז להכפיל את הערך הזה במשקל של הפיצה(אם 200 קלוריות והפיצה 150 גרם אז להכפיל ב1.5)
לחילופין אפשר לזרוק הערכה לדעתך או לחפש באינטרנט קלוריות לפיצה אישית מבצק דק

תן קצת יותר פרטים שנלמד.

אילו פרטים?
למה אחרי חודש? כי סתן, ככה יצא, הייתי בלוז עמוס שלא היה לי זמן אפילו להזמין אוכל אלא רק להכין, מה שגם קשה לי לוותר על חלק מהאוכל הקבוע שלי וכשאני מזמין אוכל זו, ארוחה אחרונה לצד אחת הארוחות שלי ( נגיד ביצים + האוכל שאני מזמין)
תוסיף לזה ששבועיים הייתי חולה ובלי תאבון אז מעזרתי הרבה בשייקים.
נשארו לי כ 3 חודשים למסה אז עכשיו "אהנה" יותר מהאוכל כי כשאני בחיטוב אני לא אוהב לסטות ס"מ ימינה או שמאלה ואז מצטער שבדיעבד לא ניצלתי יותר את המסה.

מה שאני בא להגיד, תהנה מהמסה, גם אם אתה פה ושם תהיה בפלוס קלורי של 600-700 קלוריות באותו היום אז לא קרה כלום.

אין רע בפיצה מידי פעם, כבר שוחחנו על זה רבות בפורום.

תודה רבה על הפירוט המהפנט!
התכוונתי לפרטים לגבי הפיצה והגלידה חח

זמן איכות עם מישהי

מגש פיצה יוונית - בולגרית, זיתים שחורים, בצל סגול ותירס
ו 2-3 כדורים מגולדה עם אחד הרטבים ( האמת שלא אכלתי גולדה קרוב לשנה אז הגיע הזמן)

• פותח/ת השרשור
זמן איכות עם מישהי

מגש פיצה יוונית - בולגרית, זיתים שחורים, בצל סגול ותירס
ו 2-3 כדורים מגולדה עם אחד הרטבים ( האמת שלא אכלתי גולדה קרוב לשנה אז הגיע הזמן)
מדהים. תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית