הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיפי חלבון ואבקות

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
שלום לכולם,

לאחרונה אני מוצא יותר שימוש בתוספי תזונה כמו חטיפי חלבון ואני קונה במחירים של 14 ~ שקל לחטיף עם 35 גרם חלבון.

יש הרבה חברות שונות וזה קצת מבלבל, אשמח לשאול את דעת ההמון ולשאול איפה הכי שווה לרכוש אבקות וחטיפי חלבון כיום, גם מחול זאת אופציה.

תודה מראש!

לדעתי אבקות ותוספים חוץ מחטיפים (רק בגלל הטעם)
הכי איכותיים, וזולים, הם לדעתי בחברת מיי פרוטאין, פשוט חברה מדהימה, שלא מפסיקה להפתיע.
הכמויות שאני קונה, ואיכות המוצרים והסכום הסופי הם פשוט ברמה שאין לה לדעתי מתחרים..
Myprotein Israel

אם אתה מחפש משהו מחול יש לך את איירהב.
הנה קישור לאתר: iHerb.com - Vitamins, Supplements & Natural Health Products - iHerb.com
ואני יכול להגיד לך שלפי דעתי הרוב פה ימליצו לך על חטיף החלבון קומבטא בטעם חמאת בוטנים או משהו כזה.
אבל גם הטעם הזה: MusclePharm, Combat Crunch, קוקוס-שוקולד, 12 חטיפים, 63 גרם ביחידה
סבבה. (תדפדף שם יש עוד טעמים)
בכללי, לא מזמן היה אשכול על חטיפי חלבון של ליאמוש אז הנה האשכול, אתה מוזמן להעמיק שם ולראות אולי איזשהו חטיף יימצא חן בעיינך...
אגב - זה גם תקף לאבקות החלבון. יש גם באתר הזה אבקות חלבון. אבל זה שוב פעם אם אתה מחפש משהו מחול ולא כל-כך אכפת לך. האתר מדהים ורוב האנשים בפורום הזה מזמינים ממנו.
חטיפי חלבון

לדעתי אבקות ותוספים חוץ מחטיפים (רק בגלל הטעם)
הכי איכותיים, וזולים, הם לדעתי בחברת מיי פרוטאין, פשוט חברה מדהימה, שלא מפסיקה להפתיע.
הכמויות שאני קונה, ואיכות המוצרים והסכום הסופי הם פשוט ברמה שאין לה לדעתי מתחרים..
Myprotein Israel
איזה טעמים של אבקה אתה ממליץ?

איזה טעמים של אבקה אתה ממליץ?

אני מכין גיינרים בבית ככה שטעם בראוניז מדהים בשביל זה מבחינתי.

שוקולד אגוז, לר רע עם הרבה חלב
מוקה - טעים אם אתה אוהב מתוק
בננה - גם טעים, אבל לי מתוק מידי, ממש טעם כמו של סוכריות גומי בננה

וניל - טעים אבל גם מעט מתוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית