הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים לגב ולרגליים

מיתר19

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אני עושה לגב מתח רחב פולי עליון חתירה במכונה ייעודית ודדליפט ולרגליים סקוואט ותרגיל לתאומים ואני מתלבט מה להוסיף אולי פשיטת ברך ואולי כפיפת ברכיים ולגב האם זה בסדר. תוכנית AB

אם אתה מתקדם עם התכנית, אז כן, להשאיר את הקיים, ואם אתה מרגיש שחסר לך נפח לרגליים, אז ניתן להוסיף..

אבל תרשה לי להעיר את עיניך ברשותך..
בלי קשר לתרגיל לרגליים ולתרגילים לגב..

בדרך כלל כשאנשים פחות מנוסים ומקצועיים, הולכים על תוכניות פחות מוכרות, גם אם למעשה תוכניות שכתבו בעצמם, התוצאות לא מגיעות בקצב שהן צריכות להגיע..

אני משער שאתה מתאמן מתחיל, ובשלבים האלו יש לך יתרון גדול של יכולת התאוששות מהירה, וברגע שמלבישים עליך תוכנית עם נפח רחב מידי, אתה פוגע בקצב ההתאוששות וההסתגלות של הגוף ולמעשה גם לא מנצל את מלוא ההיתרון שיש לך לדחוק את הגוף לקצה בחוכמה בכל אימון ולהתקדם בזכות זה קדימה בקצב קבוע ומהיר, לכן יש הרבה חשיבות לתכנית "חכמה" שתתאים לרמה שלך.

לכן מה שאני מציע, זה לשים בצד רגע מה להוסיף או לא, ולהבין האם התכנית הזו (שבנית או קיבלת) היא הגיונית, ואם הייתה בה הרבה מחשבה מלפני שהוגשה לך..

ובעיקר לשאול את עצמך כרגע האם התקדמת עם התכנית מתחילת האימונים? האם היה קצב עליה קבוע? ואם כן איך היה נראה מבחינת הביצוע? ובמידה ואינך יכול לענות על השאלות האלו, כנראה שיש מה לשנות וזה לא רק הוספה של תרגיל לרגליים 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה ועשיתי ברגליים סקוואט פשיטת ברך כפיפת ברכיים תרגיל לתאומים וגם דדליפט וחשבתי זה יותר מדי אז רציתי להוריד תרגיל אחד מזה. ודבר שני בגב לא התקדמתי כל-כך..

קודם כל תודה על התשובה ועשיתי ברגליים סקוואט פשיטת ברך כפיפת ברכיים תרגיל לתאומים וגם דדליפט וחשבתי זה יותר מדי אז רציתי להוריד תרגיל אחד מזה. ודבר שני בגב לא התקדמתי כל-כך..
פשיטות וכפיפות ברכיים די מיותר בשבילך. אני ממליץ לעשות:
סקוואט
דדליפט
אפשר להכניס פה תרגיל כמו לאנג׳ים או לג פרס....
תאומים

• פותח/ת השרשור
פעמיים בשבוע אני עושה את זה עם גב. אז לעשות סקוואט תרגיל לתאומים פשיטת ברך וכפיפת ברכיים זה יהיה בסדר ולגב מתח רחב פולי עליון וחתירה
או במקום פשיטה לאנצים ולהשאיר ככה

אני לגב הייתי עושה רק מתח וחתירה כי פולי עליון עובד בתכלס על אותו דבר כמו שמתח עובד, פשוט הייתי מוסיף עוד סטים
לרגליים אפשרי סקוואט לקוואדס וגלוטב, דד ליפט לגב תחתון והאמסטרינגס וגלוטס, לאנגים לקוואדס, ואפשר גם לשלב גוד מורנינגס להאמסטרינגס גלוטס גב תחתון ועליות תאומים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית