נק' מוניטין:
40
- 236
- 22
תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן.
אנטיביוטיקה לדוגמה, בזמן נטילה תפגע לך בכושר.
ריטלין מדכא תיאבון, אז אני רואה הרבה שנוטלים אותו שלא אוכלים מספיק, וממילא זה פוגע באימון. אם תצליח לאכול מספיק עם ריטלין, זה לא יפגע.
לא כל תרופה פוגעת באימונים, וגם יש כאלה שפוגעים בצורה עקיפה.
תוכל להתיעץ עם הרופא שלך על זה, או שתפרט כאן תרופה ספציפית שאת מסתקרן עליה ונוכל לענות לך.
זה לא בשפה שליzyprexa
מה הכוונה?זה לא בשפה שלי
בכל מקרה יש לי אופציה לשאול את הרופאזה לא בשפה שלי
בגדול היא לא פוגעת בכושר הגופני, לפחות לא בצורה ישירה.zyprexa
מה שכן התרופה הזו גורמת להשמנהבגדול היא לא פוגעת בכושר הגופני, לפחות לא בצורה ישירה.
אם תופעות הלוואי מונעות ממך להתאמן אז כן, הכושר שלך יפגע, אבל רק ממחסור באימונים.
מצד שני אחת מתופעות הלוואי האפשריות זה תזיזות, אז זה יכול לשחק לטובתך
היא גורמת לזה ע"י הגברה של התיאבון, ואני חושד שגם ע"י שינוי בתגובה ההורמונלית. אלה דברים שספורט ותפריט מסודר יפתרו לחלוטיןמה שכן התרופה הזו גורמת להשמנה
היא גורמת לזה ע"י הגברה של התיאבון, ואני חושד שגם ע"י שינוי בתגובה ההורמונלית. אלה דברים שספורט ותפריט מסודר יפתרו לחלוטין
זמן מחצית חיים של ריטלין זה בערך 4 שעות. אחרי 4 שעות, התאבון חוזר ובגדול אז אפשר לתזמן את הארוחות בצורה מסודרת.ריטלין מדכא תיאבון, אז אני רואה הרבה שנוטלים אותו שלא אוכלים מספיק
שינויים בתגובה של תאי השומן והשריר לאדרנלין, ואולי גם לאינסולין (לגבי זה אני לא בטוח, צריך לדעת את המנגנון המדויק של התרופה) יכולים לפגוע קלות ביכולת שלהם לשחרר ולשרוף שומן.
אלה לא שינויים דרסטיים, וזה למה אכילה נכונה וספורט פותרים כמעט לחלוטין את הבעיה הזאת
צריך לחפש את זה, זה משהו שלמדתי מפרמקולוגיהתראה לי בבקשה מאיפה לקחת את המידע הנ"ל
אתה עובד בתור רוקח?צריך לחפש את זה, זה משהו שלמדתי מפרמקולוגיה
סטודנט לרפואהאתה עובד בתור רוקח?
איזו התמחות הכי מעניינת אותך?סטודנט לרפואה
אורטופדיהאיזו התמחות הכי מעניינת אותך?
דיברו על זה הרבה בעבר, תחפש. אפשרי להתאמן עם רואקוטן אבל בעייתי הרבה יותרמה לגבי רוקטאן? מה ההשפעה על חד"כ בעת הנטילה?
אתה גר בארץ? מה הסיכוי שתפרתה לי את כף היד לפני שלוש שנים בבארזלי? סתם לשאלהאורטופדיה