הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש תרופות מסוימות שפוגעות בכושר הגופני?

כן.
אנטיביוטיקה לדוגמה, בזמן נטילה תפגע לך בכושר.
ריטלין מדכא תיאבון, אז אני רואה הרבה שנוטלים אותו שלא אוכלים מספיק, וממילא זה פוגע באימון. אם תצליח לאכול מספיק עם ריטלין, זה לא יפגע.

לא כל תרופה פוגעת באימונים, וגם יש כאלה שפוגעים בצורה עקיפה.

תוכל להתיעץ עם הרופא שלך על זה, או שתפרט כאן תרופה ספציפית שאת מסתקרן עליה ונוכל לענות לך.

• פותח/ת השרשור
כן.
אנטיביוטיקה לדוגמה, בזמן נטילה תפגע לך בכושר.
ריטלין מדכא תיאבון, אז אני רואה הרבה שנוטלים אותו שלא אוכלים מספיק, וממילא זה פוגע באימון. אם תצליח לאכול מספיק עם ריטלין, זה לא יפגע.

לא כל תרופה פוגעת באימונים, וגם יש כאלה שפוגעים בצורה עקיפה.

תוכל להתיעץ עם הרופא שלך על זה, או שתפרט כאן תרופה ספציפית שאת מסתקרן עליה ונוכל לענות לך.

zyprexa

בגדול היא לא פוגעת בכושר הגופני, לפחות לא בצורה ישירה.
אם תופעות הלוואי מונעות ממך להתאמן אז כן, הכושר שלך יפגע, אבל רק ממחסור באימונים.
מצד שני אחת מתופעות הלוואי האפשריות זה תזיזות, אז זה יכול לשחק לטובתך

• פותח/ת השרשור
בגדול היא לא פוגעת בכושר הגופני, לפחות לא בצורה ישירה.
אם תופעות הלוואי מונעות ממך להתאמן אז כן, הכושר שלך יפגע, אבל רק ממחסור באימונים.
מצד שני אחת מתופעות הלוואי האפשריות זה תזיזות, אז זה יכול לשחק לטובתך
מה שכן התרופה הזו גורמת להשמנה

מה שכן התרופה הזו גורמת להשמנה
היא גורמת לזה ע"י הגברה של התיאבון, ואני חושד שגם ע"י שינוי בתגובה ההורמונלית. אלה דברים שספורט ותפריט מסודר יפתרו לחלוטין

שינויים בתגובה של תאי השומן והשריר לאדרנלין, ואולי גם לאינסולין (לגבי זה אני לא בטוח, צריך לדעת את המנגנון המדויק של התרופה) יכולים לפגוע קלות ביכולת שלהם לשחרר ולשרוף שומן.
אלה לא שינויים דרסטיים, וזה למה אכילה נכונה וספורט פותרים כמעט לחלוטין את הבעיה הזאת

ריטלין מדכא תיאבון, אז אני רואה הרבה שנוטלים אותו שלא אוכלים מספיק
זמן מחצית חיים של ריטלין זה בערך 4 שעות. אחרי 4 שעות, התאבון חוזר ובגדול אז אפשר לתזמן את הארוחות בצורה מסודרת.

בתרופות שיש בהן את החומר הפעיל של ריטלין עם מנגנון השהייה לשחרור התרופה כל 4 שעות זה בהחלט באסה.

• פותח/ת השרשור
שינויים בתגובה של תאי השומן והשריר לאדרנלין, ואולי גם לאינסולין (לגבי זה אני לא בטוח, צריך לדעת את המנגנון המדויק של התרופה) יכולים לפגוע קלות ביכולת שלהם לשחרר ולשרוף שומן.
אלה לא שינויים דרסטיים, וזה למה אכילה נכונה וספורט פותרים כמעט לחלוטין את הבעיה הזאת

תראה לי בבקשה מאיפה לקחת את המידע הנ"ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית