הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להתאמן עם משקולות במקום TRX

אתה מצפה שנתמצת לך את זה ב 2 שורות בפורום?

יש לך 2 אפשרויות :
או ללמוד לבד ע"י קריאה בפורום וסרטוני הדגמה ביוטיוב או לקחת מאמן אישי לפחות לחודש הראשון

• פותח/ת השרשור
אתה מצפה שנתמצת לך את זה ב 2 שורות בפורום?

יש לך 2 אפשרויות :
או ללמוד לבד ע"י קריאה בפורום וסרטוני הדגמה ביוטיוב או לקחת מאמן אישי לפחות לחודש הראשון
אם כך שלח לי לינקים

• פותח/ת השרשור
אם יש לך אפשרות כלכלית והידע שלך שואף לאפס הייתי ממליץ לך לקחת מאמן אישי ו/או יעוץ לפחות לתקופה הקרובה.
לא שאני חורץ גורלות אבל נראה כאילו אתה מתקשה ללמוד דברים בסיסים לבד. וזה בסדר, כל אחד והתחומים שלו.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך אפשרות כלכלית והידע שלך שואף לאפס הייתי ממליץ לך לקחת מאמן אישי ו/או יעוץ לפחות לתקופה הקרובה.
לא שאני חורץ גורלות אבל נראה כאילו אתה מתקשה ללמוד דברים בסיסים לבד. וזה בסדר, כל אחד והתחומים שלו.

אני אנסה לקרוא מאמרים
ובמקביל אקח ייעוץ

השטרן מבלבל..

יש אצלי פער בין היכולת הקוגניטיבית שלי ליכולת החברתית

א. קודם כל מודעות עצמית זה אחלה וזה בר פיתרון.

ב. אנחנו בשנת 2019 הכל היום נגיש, רק צריך לגשת לגוגל ולחפש מה שאתה רוצה, אם לאחר שהתאמצת ועשית ניסיונות ומשהו לא היה ברור אז אתה מוזמן לפנות ואני בכל אופן אנסה לעזור.
אני אנסה לקרוא מאמרים
ובמקביל אקח ייעוץ

מעולה, אם אתה בעניין של ייעוץ מקוון ולא פרונטלי שיכלול לך גם תפריט תזונה ותשובה לכל שאלה אז אני ממליץ בחום על מייק.

• פותח/ת השרשור
א. קודם כל מודעות עצמית זה אחלה וזה בר פיתרון.

ב. אנחנו בשנת 2019 הכל היום נגיש, רק צריך לגשת לגוגל ולחפש מה שאתה רוצה, אם לאחר שהתאמצת ועשית ניסיונות ומשהו לא היה ברור אז אתה מוזמן לפנות ואני בכל אופן אנסה לעזור.

מעולה, אם אתה בעניין של ייעוץ מקוון ולא פרונטלי שיכלול לך גם תפריט תזונה ותשובה לכל שאלה אז אני ממליץ בחום על מייק.
מה המייל שלו?

מה המייל שלו?

@Mike תלחץ על הפרופיל של המשתמש (זה הוא) משם יש לך כניסה לכל העסק. אם כי...אם תבחר לעשות ייעוץ דרך האינטרנט אתה כנראה תצטרך גם ייעוץ בנפרד לגבי איך לבצע תרגילים מסוימים 1 על 1 במציאות ולא דרך הודעות, 2-3 אימונים רק להבין את המינימום איך לא להיפצע. זה לא חובה ויש אנשים שמצליחים גם בלי (כי הם קוראים ומצליחים להעתיק) אבל חלק לא קטן נפצע בגלל כשלים שטותיים בתרגילים עצמם ולא בתכנון האימונים אז תמיד עדיף.

@נתנאל שטרן 11
אגב אני רואה שאתה פותח הרבה שרשורים לאחרונה, ראשית אשריך על הרצון ללמוד

שנית ובלי קשר לנושא הזה, יש לך פה אפשרות לחיפוש בפורום, הפורום פועל הרבה שנים כבר, וכמעט וכל שאלה שתרצה לשאול כנראה ששאלו אותה אלפי פעמים וענו עליה גם באלפי זוויות שונות..

אם אתה הולך לאיבוד מאיפה להתחיל ללמוד, תתחיל לחפש שאלות שמעניינות אותך בחיפוש 😉
יעזור לך גם להיות ממוקד יותר בשאלות שלך כשתפתח נושאים אם תראה צורך..

@נתנאל שטרן 11
אגב אני רואה שאתה פותח הרבה שרשורים לאחרונה, ראשית אשריך על הרצון ללמוד

שנית ובלי קשר לנושא הזה, יש לך פה אפשרות לחיפוש בפורום, הפורום פועל הרבה שנים כבר, וכמעט וכל שאלה שתרצה לשאול כנראה ששאלו אותה אלפי פעמים וענו עליה גם באלפי זוויות שונות..

אם אתה הולך לאיבוד מאיפה להתחיל ללמוד, תתחיל לחפש שאלות שמעניינות אותך בחיפוש 😉
יעזור לך גם להיות ממוקד יותר בשאלות שלך כשתפתח נושאים אם תראה צורך..
אחלה תגובה
ראיתי פה שהרבה מנסים לעקוץ אותו
לא יפה

אחלה תגובה
ראיתי פה שהרבה מנסים לעקוץ אותו
לא יפה

ביום הראשון שהבחור פתח שרשור הבנתי שיש קצת פער קטן מבחינה חברתית (חס וחלילה מבלי להעליב, פשוט יצא לי לעבוד עם הרבה אנשים מכל הסוגים בשירות ואני מצליח להבין מתי זה מגיע מחוצפה ומתי זה מגיע ממקום אחר)

התגובות של החברה ישר השתנו לאחר התגובה שציטטתי שלו, יש פה הרבה משתמשים חדשים חצופים ולעיתים גם מעט עצלנים, תמיד היה ותמיד יהיה, אז אני מבין מאיפה זה מגיע.. 😃

אבל את התגובות אחרי כיף לראות..
איך ישר כולם התחילו להיות סופר סובלניים מיד אחריי התגובה שלו..
מראה שיש הרבה רצון של אנשים לעזור ולא סתם להגיב..

יש אצלי פער בין היכולת הקוגניטיבית שלי ליכולת החברתית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית