הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון עם פלטפוס

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
אהלן לכם אנשים יקרים!
שוב נפל בחלקי לאמן אדם אם מגבלה רפואית, הייתי שמח לדעת אם יש דגשים למיניהם לאימון אדם עם פלטפוס..?
תודה רבה לעונים שיהיה אחלה של שבוע!

קראתי על זה בעבר, יש כמה דעות בנושא חלק אומרים שעבודה עם נעלי הרמה תסייע במצבים כאלו ליצור הקשתה בכף הרגל, לבעלי פלטפוס לעיתים יכול להיות בעיות וקושי בתנועתיות בהוצאת ברכיים בסקוואט לדוגמא וכאבים בדד ליפט וסקוואט עם נעל לא תומכת, ועם פלטפוס חמור

לי באופן אישי עבד דווקא בדיוק ההפך, היה לי פלטפוס בעבר, והיום המצב השתפר פלאים בעקבות זה שכבר כמה שנים אני מחזק את כף הרגל, בעיקר בעבודה ואימונים יחפים עם נעלי יחפים..

ולכן לדעתי כדאי לנסות להבין אם יש כאבים או מוגבלות, עם נעל הרמה בתרגילים מורכבים לפלג גוף תחתון בשרשרת סגורה, ולהתייעץ עם פיזיוטרפיסט במקביל גם כן, אולי יתן לך נקודות למחשבה, או יחזק את האופציה של חיזוק כף הרגל בעבודה יחפה..

נערך לאחרונה:
פלטפוס ברמת העיקרון הוא לא מגבלה, כמובן זה תלוי ברמת הפלטפוס והאם הוא הוביל לבעיות מבניות אחרות והאם הוא גורם לכאבים.
כל עוד לא מדובר על רמה חמורה, מניסיון שלי עבודה יחפה ולימוד של תפקוד נכון של כף הרגל עוזר מאוד ואפילו עוזר להתגבר על חלק מהבעיות של הפלטפוס

אהלן לכם אנשים יקרים!
שוב נפל בחלקי לאמן אדם אם מגבלה רפואית, הייתי שמח לדעת אם יש דגשים למיניהם לאימון אדם עם פלטפוס..?
אני עם פלטפוס, לא קל כל כך.. אבל בעיקר כשמגיעים למשקלי עבודה כבדים. אז הרגשתי את כאבי הברכיים שהתחילו לצוץ.

נעליים טובות, מדרסים, טכניקה טובה - ויהיה בסדר.

וואלה? הבנתי שזה טוב וממש שקלתי לקנות.
אתה לא ממליץ? הכוונה לשרוולים כמו של rehband.
זה עוזר.
שומר על הברכיים חמות.
אבל פלטפוס יכול לגרום לפציעות אחרות בהיעדר שאר הדברים שציינתי, מניסיון.

אהלן לכם אנשים יקרים!
אני ממש נעלב שקראת לזה מגבלה רפואית.
יש לי את הפלטפוס כנראה הכי חמור בפורום.
אין לי מדרסים כי הרגל שלי שוחק כל מדרס תוך חודש.
היום אני לובש איזה נעל שבא לי, ואולסטאר בסקוואט ודדליפט, אין לי שום מגבלה או כאב, וברוך ה' הרגליים שלי החזיקו המון משקל.

לדעתי דגש על טכניקה נכונה בסקוואט עוזרת המון. וכמובן ללמוד ללכת עם הבהונות קדימה ולא כלפי חוץ כמו ברווז.

בפלטפוס תמיד מניחים את משקל הגוף על העקב ולא על הבהונות, כדאי לעשות תרגילים על בהונות, כמו לקפוץ בחבל וללמוד לדרוך על הבהונות כשהולכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית