הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשבון בנק דיגיטלי

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אהלן!
אני מעוניין לפתוח חשבון בנק כמו פפר, הבעיה שאני גם אזרח ארהב ולכן לא יכלתי לפתוח חשבון בפפר.
כרגע יש לי חב בפועלים, אבל מרגיש לי לא נוח, סניפים נסגרים על ימין ועל שמאל, והאפלקציה לא ברורה מהתכלית.

בארהב היה לי חשבון בנק דיגיטלי, וזה היה נוח בטירוף, הכל עובד מהר, ללא עמלות, אפליקציה ברורה ומסודרת.

ממש רוצה להתחיל דף חדש מאז שחזרתי לארץ וחשוב לי לפתוח חשבון שכזה ולהתחיל ממנו את החיים שוב בארץ, הוא יהיה חשבון מרכזי שלי להפקדות ולמשיכות, ככה שנוחיות חשובה לי מאוד, הבעיה שפפר היה המקום הכי מדויק למה שאני מחפש ואני לא יכול לפתוח שם חשבון, אשמח לשמוע המלצות אם מישהו מנוסה בעניין 😃

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה לסגור את החשבון בפועלים ולסגור חובות במידה ויש ולפתוח חשבון בבנק קטן יותר כמו בינלאומי, איגוד וכדומה
לעבוד מסודר עם כרטיס אשראי, הוראות קבע וכו, ואם אתה צובר הון כלשהו לצבור אותו בקופות גמל שיצברו לך ריבית כמו שצריך ולא בבנק.

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה לסגור את החשבון בפועלים ולסגור חובות במידה ויש ולפתוח חשבון בבנק קטן יותר כמו בינלאומי, איגוד וכדומה
לעבוד מסודר עם כרטיס אשראי, הוראות קבע וכו, ואם אתה צובר הון כלשהו לצבור אותו בקופות גמל שיצברו לך ריבית כמו שצריך ולא בבנק.

אני חושב לפתוח פשוט חשבון נוסף, ולהכניס את כל הכסף שיש לי בו לקופת חיסכון שם, האם זה לא רעיון טוב כל כך?

והמליצו לי על בנק מזרחי

מה רע בבנק גדול ובפרט פועלים ?

• פותח/ת השרשור
מה רע בבנק גדול ובפרט פועלים ?

לי באופן אישי לאחר שחזרתי מארהב, והיה לי שם ח.בנק מחברה בשם chase
הבנתי א. שהפועלים קצת מאוד מרגיש כמו בנק שעובד בצורה פיזית יותר מאשר דיגיטלית, בנק של פעם.
וללא הבנקאית האישית שלי כנראה שהייתי מתפוצץ כבר מזמן על הבנק מהרבה סיבות, שבראשון נוחיות..

האפלקציה לא נוחה לחלוטין.
הכניסה למשתמש מעצבנת ושוואת ערך לשאלות רובוט באתרים.
לא מצליח להבין שום דבר בפירוט (משיכות וכו')
והכל עם עמלות.

פשוט מרגיש שזה 180 מעלות מההרגשה שהייתה לי בחשבון דיגטלי אמריקאי שלא היה מורכב בכלל.

אבל פשוט היה נוח, ברור, מהיר ונתן לי הרגשה שאני מפוקח ומודע יותר על החשבון שלי, מה שהבנק הזה לצערי לא נותן הרגשה..

נערך לאחרונה:
פתחתי חשבון בפועלים לפני שהתגייסתי, ספציפית הסניף שהייתי בו היה זוועה. סגרתי ופתחתי בבנק לאומי מעבר לכביש, היה בסדר עד שהייתי צריך לקבל מהם שירות כלשהו. סגרתי ופתחתי במזרחי טפחות לייב - הייתי מאוד מרוצה (היו כמה שיהוקים בהתחלה אבל זה סתם מזל רע) אם לא הייתי עוזב את הארץ, הייתי נשאר איתם. גם ההורים שלי היו מאוד מרוצים.

בלי קשר, אני לא בטוח מה זה חשבון דיגיטלי, גם פה באוסטרליה יש לי חשבון ואני בחיים לא מגיע לסניף (לא הייתי מאז שפתחתי חשבון אני מאמין).

האפליקציה של דיסקונט מעולה ממש, פרקטית וברורה. רוב הפעולות היומיומיות מתאפשרות שם. תכלס לא הייתי בסניף איזה שנה.

*מעבר לפעולות יומיומיות אין לי מושג איך הם, עוד לא היו לי מצבים או בקשות מיוחדות שדורשים התייחסות אחרת, או שבוחנים איך הם באמת

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

קופות גמל הן מחוץ לבנק? אין קופת גמל בחברות הבנקים? רציתי להשאיר את הסכום באיזו קופת חיסכון ולהשאיר אותו בחשבון ולעבור לחשבון חדש עם המשכורת הראשונה..
בלאומי דיגיטל יפתחו לך על אף היותך אזרח אמריקאי

השאלה אם הבנק נוח, היום הרבה חברות פותחות לאזרחי ארהב, יותר מאשר שלא, אבל נוחיות זה הדבר שכרגע הכי קריטי בשבילי, ועניין הפטור מעמלות.

יש מישהו שמשתמש בחשבון הדיגיטלי של בנק יהב?

נערך לאחרונה:
תחכה שנתיים ותירשם לבנק הדיגיטלי החדש שעומד לקום במדינת ישראל

אני אישית בבנק דיסקונט וממש מרוצה מכל דבר כולל מהאפליקציה, אבל בואו לא נשלה את עצמנו, כל בנק טוב ברגע שאתה מכניס כסף, שזה קשור להלוואות, לחובות וכ'ו אף בנק כבר לא מוצלח, אין מה לעשות זו דרך העולם.

• פותח/ת השרשור
תחכה שנתיים ותירשם לבנק הדיגיטלי החדש שעומד לקום במדינת ישראל

איזהבנק חדש?
אני אישית בבנק דיסקונט וממש מרוצה מכל דבר כולל מהאפליקציה, אבל בואו לא נשלה את עצמנו, כל בנק טוב ברגע שאתה מכניס כסף, שזה קשור להלוואות, לחובות וכ'ו אף בנק כבר לא מוצלח, אין מה לעשות זו דרך העולם.

שמעתי שדיסקונט מעולים האמת, אני מניח אבל שאין להם חשבון דיגיטלי שהוא כמעט וללא עמלות, אלא שמדובר בחשבון רגיל עם אפליקציה טובה פשוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית