הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כוח לא שווה מסת שריר?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
יש פה הרבה ויכוחים על תוכניות כוח לעומת סתם תוכניות בילדינג וההמלצה הגורפת בפורום למתחילים זה לעבוד על כוח כי בשלב הזה יש קורלציה מאוד גדולה בין כוח להיפרטרופיה.
רוב הטענות פה הן:"ראית מישהו עם 130 בנץ' שהחזה והיד האחורית שלי לא גדולים?" אני באמת גם חשבתי ככה ולכן התחלתי להתמקד בכוח אבל בסרטון הזה:
מדברים על החלקים האלה ועומאר איסאף בעצמו אומר ואני מצטט:"כולם אמרו לי שכשאני אעשה 315 פאונד בנץ' אני אהיה גדול אבל הסתכלתי במראה ופשוט לא", בנוסף דעה אישית אני גם רואה הרבה במכון שמרימים משקלים מכובדים ואכן לא נראים כאלה גדולים מה אתם חושבים על זה ומה דעתכם על מה שנאמר פה בפודקסט?

אתה מדבר מבחינת מסת שריר או כוח?
בשניהם הציפיות שלי וההקבלה למרות שכולם אומרים לא להסתכל על אחרים אבל זה הדרך היחידה לתאם ציפיות זה באמת חברים שלי והסביבה. אני מקווה שאתה מאמין לי ומבין לפי כמות ההתעניינות שלי פה בפורום שהפסדתי לא יותר מ4 אימונים בשנה וחודשיים האחרונות (לא כולל דילואדים כמובן) ואני אוכל מספיק חלבון וקלוריות (עולה במשקל בקצב טוב).
עכשיו מבחינת תוצאות במסת שריר שזה הסובייקטיבי אז כן, ברור שרואים עליה אבל לעומת חברים שלי שאחד מהם עושה אולי 2 אימונים בשבוע וגם זה בקושי, השני מתאמן חרא ובשלישי אומר לי שהוא אוכל חלבון רק בימים שהוא מתאמן ובשאר הימים לא ובכל זאת הם כמוני אם לא יותר שריריים ובדי פחות זמן...
מבחינת כוח תגיד לי אם 62.5 בנץ' 67.6 סקוואט 100 דלליפט 35 פרס ל6 חזרות על משקל של 57.5 כרגע זה טוב? נכון, מתוך השנה ו2 הייתי ב4 חודשי חיטוב ואז רק 5 חודשי מסה שלאחריהם עוד 4 חודשי חיטוב (הייתי שמן ובחיטוב הראשון סיימתי מוקדם מידי) וכרגע אני חודש וחצי בסייקל שני של מסה אבל עדיין, בתור מתאמן מתחיל דם בחיטוב הייתי צריך לעלות אבל זה קרה רק בחיטוב הראשון וגם זה לא וואו
אתה מדבר על חברים שנראים שריריים יותר, ומסתכל איך הם נראים, כמה הם מרימים.
ידידי היקר אני לא מכיר אותך אבל אני משער שאתה נורא צעיר. ובגיל שלך ובמשקל 50 קילו אל תצפה להזיז הרים ואל תשווה את עצמך לאחרים.
אם אתה מתאמן תמשיך להתאמן ברצינות מגיל צעיר ותלמד תוך כדי ותוך כמה שנים אתה תראה איפה אתה תהיה ואיפה חברים שלך יהיו.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על חברים שנראים שריריים יותר, ומסתכל איך הם נראים, כמה הם מרימים.
ידידי היקר אני לא מכיר אותך אבל אני משער שאתה נורא צעיר. ובגיל שלך ובמשקל 50 קילו אל תצפה להזיז הרים ואל תשווה את עצמך לאחרים.
אם אתה מתאמן תמשיך להתאמן ברצינות מגיל צעיר ותלמד תוך כדי ותוך כמה שנים אתה תראה איפה אתה תהיה ואיפה חברים שלך יהיו.
אני בן 20, ואני רק 1.63 אז אתה לא יכול לצפות ממני לשקול 80
2.בגלל זה אמרתי בהתחלה שאני גם לא אוהב להשוות אבל הוא שאל אותי אולי יש לי ציפיות לא ריאליות ולכן אמרתי שאם חברים שלי שלא משקיעים אפילו חצי ממה שאני אז גם בהנחה ויש לי גנטיקה גרועה אני אמור להיות יותר מהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית