הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון גרוע

Strongstone

משתמש פעיל
394
300
נק' מוניטין:
407
394
300
אהלן. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ויצא ככה שנחתי 3 ימים רצוף שמן הסתם רק היו אמורים לתרום להתאוששות. הממה, קרה ממש ההיפך. הייתי אמור לסגור היום בבנצ 97 קילו ל 10*4 כאשר שבוע שעבר עשיתי 95 קילו ל 10*5. מה שקרה זה שסגרתי 10*2 עלובים ובסט השלישי בכלל יצא לי 6 חזרות והגעתי לכשל. איך לעזאזל זה הגיוני בכלל כשיש לי בכללי בנצ 120 5*5? אני יודע שיש ימים ויש ימים אבל עם משקל כזה מגוכך זה נראה לי לא הגיוני. יש מצב שלא הכנסתי מספיק קלוריות/חלבון ב 3 ימים האלה? זה פשוט מוזר כי דווקא בסקוואט, שהוא תרגיל יותר אינטנסיבי כביכול, התקדמתי היום אבל בבנצ קרה הדבר ההזוי הזה. היד האחורית שלי פשוט ״הפסיקה לעבוד״.. הייתי מבין אם נניח הייתי נח יום יומיים אבל נחתי 3 ימים וזה לא עזר בכלל..

אתה לא רובוט שאפשר לצפות שמה שאתה יכול לעשות היום אתה תעשה גם מחר וביום למחרת, יש ימים גרועים, קורה.
גם לפעמים אחרי שנחת יותר מהרגיל אתה יוצא מהמעגל שהיית בו עד עכשיו, ולפעמים מרגישים את זה יותר

• פותח/ת השרשור
גבר תירגע, קורה לטובים מבנינו, תתאפס על עצמך ותן בכל הכח באימון הבא. אתה תהיה בסדר
אני רגוע אחי פשוט מוזר שבסקוואט התקדמתי ובבנצ קורה דבר מוזר כזה.

אתה לא רובוט שאפשר לצפות שמה שאתה יכול לעשות היום אתה תעשה גם מחר וביום למחרת, יש ימים גרועים, קורה.
גם לפעמים אחרי שנחת יותר מהרגיל אתה יוצא מהמעגל שהיית בו עד עכשיו, ולפעמים מרגישים את זה יותר

נכון אבל נחתי כולה 3 ימים איך זה הגיוני. ועזוב שעשיתי שבוע שעבר 50 חזרות עם 95 קילו והיה דווקא סבבה לחלוטין.. ממש מבאס הדבר הזה כי ציפיתי לסגור היום 97 קילו ל 10*4 ולהמשיך הלאה. אותי יותר הפתיע הסקוואט.

קרה לי בדיוק אותו דבר בשבוע שעבר (אמנם לא במשקלים שלך) - בקושי הצלחתי לסיים 5x5 עם 60 ק''ג, אבל בסקוואט העליתי את המשקל מ95 ל100, 3x6 עם מקום לעוד.
היום הבנץ' שלי היה 67.5 והלך הרבה יותר חלק.

כנראה שסתם לא הלך לא טוב היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית