עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני באמת ממורמר כולם מתעללים בי פה בגלל הדיסטלקציה שלי ובגלל שיש לי בעיות אז אני לא מדבר כמו אדם רגיל פשוט כואב לי שגם בחורות פה צוחקות עלי כי אני מאוד מעריך בחורותעדיין לא הבנתי איך הנכות שלך קשורה?
גם אנשים בלי נכות יכולים להיות ממורמרים.
קצת ציניות וצחוק לא הרגה אף אחד.
אל תהיה כבד כמו מוט של דדליפט.
הו לאלאלא, אני לא חושבת שהיא כתבה את זה במטרה לצחוק עליך באופן אישי, אלא סתם בציניות... :0
ואני לא מכירה אותך, אבל גם מעולם לא הכרתי אדם שהוא אפס מאופס.... וחבל שאתה אומר ככה על עצמך...
אולי נשלח את שניכם לחדר כושר להתאמן מול המראה על העלאת הערך העצמי? 😆
@ליאמוש
לא יודעת אם אתה טרול בחיי. אבל למען הסר ספק. אל תהיה כבד ותזרום קצת עם ההומור....במילים אחרות- אל תהיה הילד שמזכיר למורה שהיו שיעורי בית. תהיה קליל. ואני לא בחורה,אני גבר עם תיאבוןאני באמת ממורמר כולם מתעללים בי פה בגלל הדיסטלקציה שלי ובגלל שיש לי בעיות אז אני לא מדבר כמו אדם רגיל פשוט כואב לי שגם בחורות פה צוחקות עלי כי אני מאוד מעריך בחורות
ככה נותנים לי פה להרגיש אף אחד לא לוקח אותי ברצינות אפילו מנהל האתר לא מקבל אותי ליעוץ אישי
לא יודעת אם אתה טרול בחיי. אבל למען הסר ספק. אל תהיה כבד ותזרום קצת עם ההומור....במילים אחרות- אל תהיה הילד שמזכיר למורה שהיו שיעורי בית. תהיה קליל. ואני לא בחורה,אני גבר עם תיאבון
אני באמת ממורמר כולם מתעללים בי פה בגלל הדיסטלקציה שלי ובגלל שיש לי בעיות אז אני לא מדבר כמו אדם רגיל פשוט כואב לי שגם בחורות פה צוחקות עלי כי אני מאוד מעריך בחורות
ככה נותנים לי פה להרגיש אף אחד לא לוקח אותי ברצינות אפילו מנהל האתר לא מקבל אותי ליעוץ אישי
נכה 100% שעושה סקוואט ודדליפט? מרשים מאוד.אני לא יכןל לאכול גלידה אני רגיש לחלב
אני חיי הם גהינום תודה ששמת לב
אני סיזכופרן ונכה 100% ואת כרגע צחקת על הכים אני אולי 0 אבל אני בחיים לא יצחק על בן אדם נכה גם בי יש טיפה אנושיות
הראתי למעלה תהודעת נכותנכה 100% שעושה סקוואט ודדליפט? מרשים מאוד.
אני כל הזמן שואף למעלה היום עברתי תאוריה אחרי שנה של מלחמות עם משרד הרשיו שלא רצו לתת ליחצי מהפורום כאן דיסלקטים, ואם זה לא היה פוגע בפרטיות שלהם הייתי כותב את השמות שלהם כאן ועכשיו.
אף אחד לא שונא אותך בגלל דיסלקציה. אח שלי דיסלקט, והוא אחד האנשים עם הרגישות, טקט, והכישרון הכי מוצלח שראיתי בחיים.
מעצבן אותי שכל האשכול שלי נגרר חספאם 90%
יש לי שני חברים טובים עם סכיזופרניה, אין לי שום סיבה לזלזל בבן אדם בגלל הסכיזופרניה או מחלת נפש אחרת. הם לא יושבים ממורמרים, אחד עבד קשה והוציא רשיון נהיגה ומנהל חיים מדהימים, ותמיד תקשר אלי לפטפט. והשני הספיק לסיים ש"ס בגיל 20 (למי שלא מבין, זה הישג עצום שאנשים לא מספיקים גם בגיל 40, אני עוד לא הספקתי).
ההפרעות או המחלות שלך לא מגדירות אותך כבן אדם, ולא קשורים לסיכוי שלך לקבל חברים והערכה.
חלק מחברי הפורום מתקשים לנהל איתך שיחה כי אתה לפעמים מתעלם ממה שכותבים לך, ונכנס איתם ראש בראש.
תתעניין באנשים כאן, תלמד לתקשר עם אנשים בצורה בריאה, זה לא בושה.
אני גם נהייתי נכה 100% מביטוח לאומי, ולשמחתי שללו לי את זה.
ואני יכול לציין המון אחרים.
מעולם לא השתמשתי בתג נכה שלי לשום דבר בעולם, כי התעקשתי שאני יכול להיות ולהצליח בחיים כמו שאני בלי זה.
ברגע שאתה מסתכל על עצמך כנכה, אתה מתחיל להיות מוגבל וממורמר.
עצה קטנה, תאמין בעצמך.
אני לא נתתי לנכות שלי להיות תירוץ בשבילי, ותאמין לי שזה היה יכול להיות התירוץ הכי גדול בעולם.
במקום זה לקחתי את זה כאתגר, רציתי להוכיח לעצמי שעם נכות אני יכול לצאת מזה, ולכבוש גביעים.
אני עכשיו יושב בבית ומסתכל על שלושת הגביעים שלי (בלי עין הרע), והתעודה של שלוש שיאי ישראל, ותמונה שלי עם אישתי (שהיא הגביע הכי חשובה מכולם). ויודע שאני יכול להיות מה שאני רוצה לא משנה מה מישהו חושב עלי.
ולנסות משהו ולהיכשל בו לא מפחיד אותי, כי זה חלק מהחיים. אבל מפחיד אותי לא לנסות משהו, כי כך אני בטוח אכשל.
כן, אני עדיין מחזיק את התג נכה בארנק למרות שפג התוקף שלו מלפני שנים, כדי שלא אשכח מה זה להיות שם.
אבל תתפלא, הרבה אנשים בלי נכויות סובלים וממורמרים, או עוברים דברים קשים, אבל המצליחים מתעלים על זה.
ישבתי בתחרות פאוורליפטינג, והקשבתי לסיפורים של המתחרים. ושמעתי על גירושין, חוסר ביטחון עצמי, כשלונות חוזרים בחיים, אבל הם התעלו על עצמם השקיעו את הנשמה שלהם בתחביב בלי שום תירוצים, ועשו היסטוריה, לא רק לצופים, לעצמם.
ממליץ לך בחום להתעלות על עצמך, ולחפש בתוך עצמך את הכוח לשאוף גבוה למרות התירוצים.
חשבת שאנשים מזלזלים בך, במציאות אף אחד כאן לא ידע שיש לך הפרעות עד ששיתפת.אני כל הזמן שואף למעלה היום עברתי תאוריה אחרי שנה של מלחמות עם משרד הרשיו שלא רצו לתת לי
אני שנה לא מעשן סיגריות ו4 שנים לא משתמש בסמים,אבל אני שונא את זה שרק מספאמים לי פה אני כולה ביקשתי שתינהגו איתי בכבוד .
הריי כל הקטע פה בפרום זה לעזור אחד לשני וזה שאנשים לא מסכימים פה עם הדעות שלי זה לא סיבה להוציא ממני ליצן.
אני הייתי חרדי ואני יודע מזה לסיים ש"ס הייתי לומד חזק למרות כל הבעיות שלי בהבנה .אני אומר את זה כי אנשים מזלזלים בי ומתיחסים עלי כטיפש וככה הם גורמים לי להרגיש בלי לשאול בלע לדבר איתי חרצו את גורלי ויחרומי אותי ,וככה זה כל הזמן בגלל שאני דיסלקס אנשים מזלזלים אןתי וזה כואב לי.
באמת? תעברי על התגובות שלו בשרשורים אחרים ותדעי 🙄לא יודעת אם אתה טרול בחיי.