הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף עד 20 שקל

Danielbhdjx

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אני עושה הזמנה קטנה מIHERB וחסר לי 20 שקל בשביל משלוח חינם, יש לכם איזה המלצות לתוסף שיכול לעזור?
יש לי כרגע קריאטין קפאין וחלבון

אני עושה הזמנה קטנה מIHERB וחסר לי 20 שקל בשביל משלוח חינם, יש לכם איזה המלצות לתוסף שיכול לעזור?
יש לי כרגע קריאטין קפאין וחלבון

אם את אוהב לשתות מתוק תוך כדי אימון אתה יכול להזמין אמינו של מאסל פארם ב 30-40 ש"ח
או מולטי ויטמין בצורת גומי
או שייקר

• פותח/ת השרשור
אם את אוהב לשתות מתוק תוך כדי אימון אתה יכול להזמין אמינו של מאסל פארם ב 30-40 ש"ח
או מולטי ויטמין בצורת גומי
או שייקר
אם אני אוהב לשתות מתוק באימון אז אני אקנה כבר 2 ליטר קולה זירו ב5 שקל חחח

• פותח/ת השרשור
באמת מה הבעיה? לפי מה שהבנתי גם חומצות אמינו לא בדיוק יעילות... ובגל מקרה אני מוציא את הגזים מהקולה לפני אז ככה שזה לא יעשה בחילה באמצע האימון, אז למה להוציא 40 שקל על ה5 גרם חלבון שיהיה לי באמינו?

באמת מה הבעיה? לפי מה שהבנתי גם חומצות אמינו לא בדיוק יעילות... ובגל מקרה אני מוציא את הגזים מהקולה לפני אז ככה שזה לא יעשה בחילה באמצע האימון, אז למה להוציא 40 שקל על ה5 גרם חלבון שיהיה לי באמינו?

א. סייגתי ורשמתי - אם אתה אוהב לשתות מתוק במהלך האימון
ב. בקופסא שעולה 30-35 ₪ יש כ 30 מנות, קצת יותר משקל למנה - יותר זול מקולה?
ג. נתתי בכמה אפשריות, לא צריך לפתוח על זה דיון

אם אני אוהב לשתות מתוק באימון אז אני אקנה כבר 2 ליטר קולה זירו ב5 שקל חחח
אם אתה בוחר כבר בשתייה מתוקה הייתי בוחר במשהו בעל קלוריות ולא בקולה זירו. משקה פירות או אפילו סתם משקה קל לא דיאט.
משקה איזוטוני כמו גאטורייד ואלה, יש גם אבקות להכנה.

בקשר ל20 פשוט תחפש חטיפי אנרגיה או משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית