הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Candito strength and hypotrophy

• פותח/ת השרשור Flotz
  • פורסם בתאריך

Flotz

משתמש מתחיל
24
3
נק' מוניטין:
18
24
3
היי, לפני חודש+- התחלתי את התכנית הלינארית של קנדיטו. לאחרונה התחלתי לשים לב שהפלג גוף תחתון שלי מתחיל להיות פיזית יותר דומיננטי ומתחיל אפילו לקבל אפקט trex(רגליים גדולות לעומת גוף עליון וידיים קטנות) וככה גם בהתקדמות במשקלים והיקפים(בסקוואט ודדליפט התקדמתי יפה אבל בבנץ אני הרבה יותר מתקשה להעלות באופן קבוע משקלים ובהיקף.) ככה גם הידיים.
ממליצים אולי לעבור לתכנית יותר מאוזנת מבחינת חלוקה לגוף עליון ותחתון?

לרוב זה אינדיקציה שהגוף שלך יכול להתמודד עם הרבה נפח, אז זה אומר שאתה יכול להוסיף עוד נפח או עוד ימי בנצ' קלים

• פותח/ת השרשור
לרוב זה אינדיקציה שהגוף שלך יכול להתמודד עם הרבה נפח, אז זה אומר שאתה יכול להוסיף עוד נפח או עוד ימי בנצ' קלים
בכמה אחוז מהrm1 מומלץ לעשות בימים קלים? כמו בימי ההיפוטרפיה בעצם?

בכמה אחוז מהrm1 מומלץ לעשות בימים קלים? כמו בימי ההיפוטרפיה בעצם?
אתה יכול לעשות בימים הקלים ווריאציות שמצריכות פחות משקל (כמו דאמבלים, בנצ' עם רגליים מורמות, שיפוע עליון), או לעבוד במשקלים נמוכים יותר, נגיד 80% מהיום הכבד

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות בימים הקלים ווריאציות שמצריכות פחות משקל (כמו דאמבלים, בנצ' עם רגליים מורמות, שיפוע עליון), או לעבוד במשקלים נמוכים יותר, נגיד 80% מהיום הכבד
הבנתי, תודה רבה גבר עזרת לי מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית