הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ candito training bench press

tartar

משתמש פעיל
472
80
נק' מוניטין:
106
472
80
לאחר 3 מחזורים של התכנית הרגילה של ג'וני קאנדיטו שש שבועות למי שמכיר (תקוע בלחיצת חזה המון זמן).
אני הולך לתת לתכנית שלו (bench press program) הזדמנות, התכנית היא לחיצת חזה 5 ימים ברצף ולאחר מכן אימון רגליים רק על מנת לשמור על המשקלים (2 ימים ברצף) , כמו שאתם רואים זה מאוד אינטנסיבי אשמח לקבל ייעוץ בנוגע לכמה דברים שאני לא סגור עליהם
1. אני רוצה להוסיף 3 סטים של חתירה כל שהיא ו 5 סטים של מתח ? אני יודע שאני צריך לאזן את המשיכות והלחיצות שלי על מנת לשמור על המפרק, יהיה זה נכון לעשות את זה בכל יום של הלחיצות?
2. אני רוצה להוסיף אירובי 3 פעמים בשבוע לסיבולת לב ראה ( חשוב לי נורא להישאר בריא בסופו של דבר ) יהיה זה בעייתי עם התכנית הזאת? אני צריך לעשות פחות אירובי מה אתם מציעים ?
מעוניין לשמוע את הצעתכם ומקווה שתצליחו לעזור לי להחליט
תודה רבה.

אני לא מכיר את התוכנית (לינק?) אבל אם היא לא מכילה משיכות, ואין בה מקום מובנה לתרגילי עזר שבהם תוכל להוסיף משיכות והרבה - לא הייתי עושה אותה.

אני לא מכיר את התוכנית ולא נכנסתי לקישור אבל לפי מה שאתה מתאר פה מדובר על כמות אימונים די רצינית ולא יודע אם תצליח בכלל להחזיק אותה/יש צורך בזה... מה עם לנסות סמולוב לבנצ' או התוכנית של אד קוהן??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית