עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה מנצח במנת החלבון הזאת? ב 100 גרם חזה עוף טרי יש 25+~ גרם חלבון ויותר זול גם..היתכן שמצאתי מנת חלבון (לעצלנים) בעלת ערך טוב וגם מחיר טוב,וכמובן מחיר הוגן?
**לא מפרסם את שם המותג
חזה עוף(רוסט מתובלן)
ערכיים: 18-20 גרם חלבון ל100 גרם מוצר
2-6 גרם שומן
מחיר 29.90₪
מסכים איתך.לא גבר. יש לפעמים מבצעים על חזה עוף - 100 של 4-3 קילו.
זה 29.90 לקילו ?מסכים איתך.
לכן רשמתי לעצלנים,להוציא מהניילון הישר למחבת
ואת המבצעים הם עושים פעם ב...
פה מחיר קבוע למנת הגשה
550גרםזה 29.90 לקילו ?
יקר רצח550גרם
יוצא שתי מנות (בהנחה שאוכלים 250 גרם)
סקופ חלבון של מייפרוטאין ללא טעם,21 גרם חלבון בשקל ו30 אגורות.היתכן שמצאתי מנת חלבון (לעצלנים) בעלת ערך טוב וגם מחיר טוב,וכמובן מחיר הוגן?
**לא מפרסם את שם המותג
חזה עוף(רוסט מתובלן)
ערכיים: 18-20 גרם חלבון ל100 גרם מוצר
2-6 גרם שומן
מחיר 29.90₪
סקופ חלבון של מייפרוטאין ללא טעם,21 גרם חלבון בשקל ו30 אגורות.
לא נראה לי שתמצא יותר זול מזה.
ברור לי שאי אפשר להתחרות בזה.סקופ חלבון של מייפרוטאין ללא טעם,21 גרם חלבון בשקל ו30 אגורות.
לא נראה לי שתמצא יותר זול מזה.
95 אחוז מהאנשים לא אוהבים את הללא טעם של מייפרוטאין,אבל אפשר להכין איתו שייקים ולשים 2 סקופים ואתה אפילו לא מרגיש אותו.ברור לי שאי אפשר להתחרות בזה.
לכן רשמתי מנה לעצלנים,מהשקית למחבת.
למקרה שנתקעים,ממהרים,או שבא שינוי.
בכל אופן אני טעמתי וממש אהבתי.
הבלי טעם זול משמעותית מאשר עם טעם?95 אחוז מהאנשים לא אוהבים את הללא טעם של מייפרוטאין,אבל אפשר להכין איתו שייקים ולשים 2 סקופים ואתה אפילו לא מרגיש אותו.
מלא חלבון,זול ואם אתה יודע גם להכין דברים זה ממש יעזור לך.
דיברתי על מזון מוצק! אוכל!95 אחוז מהאנשים לא אוהבים את הללא טעם של מייפרוטאין,אבל אפשר להכין איתו שייקים ולשים 2 סקופים ואתה אפילו לא מרגיש אותו.
לא יודע על איזה טעמים נפלת אבל אתה טועה. כנראה לא ניסית את כל הטעמים. אבל בכל מקרה על טעם ועל ריח...אותו מחיר, פשוט הטעמים שלהם על הפנים.
הוא זול יותר ב30-40 שקל אם אני לא טועההבלי טעם זול משמעותית מאשר עם טעם?
Wtf הטעם הכי טוב שלהם רוב מי שטעם שיצא לי לדבר איתו אמר שזה הכי עדיף לקנות95 אחוז מהאנשים לא אוהבים את הללא טעם של מייפרוטאין,אבל אפשר להכין איתו שייקים ולשים 2 סקופים ואתה אפילו לא מרגיש אותו.
עם חלב זה בסדר,אבל כאלה שהבאתי להם לשתות עם מים פשוט ירקו את זה.Wtf הטעם הכי טוב שלהם רוב מי שטעם שיצא לי לדבר איתו אמר שזה הכי עדיף לקנות
מדי פעם יש כאלה שממש סבלו אין לי מושג למה
יכול להיות, אני לא שותה שום אבקה עם מים 90% בלתי נסבלים עבורי וה10% סתם פחות טעימים פי כמה וחבלעם חלב זה בסדר,אבל כאלה שהבאתי להם לשתות עם מים פשוט ירקו את זה.