הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון - שבוע שלישי

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי האתר, כאמור אתמול נכנסתי לשבוע השלישי בסייקל ועדיין לא מרגיש שום דבר שונה, לא מסה, לא כוח, לא תופעות לוואי ובקיצור פשוט כלום, מה זה אומר בעצם, שהחומר פח?
או שלפעמים זה פשוט לוקח יותר זמן?
אשמח לתשובות, תודה

• פותח/ת השרשור
לגבי מאזן קלורי חיובי ולגבי אימנוים אני עושה הכל כמו שצריך, לא הייתי נכנס לעולם של החומרים אם לא הייתי צובר ידע וניסיון באופן מקיף על פיתוח גוף וכ'ו
לגבי חברה אני משתמש בג'נסיס

לגבי מאזן קלורי חיובי ולגבי אימנוים אני עושה הכל כמו שצריך, לא הייתי נכנס לעולם של החומרים אם לא הייתי צובר ידע וניסיון באופן מקיף על פיתוח גוף וכ'ו
לגבי חברה אני משתמש בג'נסיס
קצת מתנגש עם זה שאתה רק בן 20 לא?

• פותח/ת השרשור
קצת מתנגש עם זה שאתה רק בן 20 לא?
אשמח להבין איך זה קשור למה ששאלתי, כל אחד בפורום הזה מנסה רק לעקוץ כל היום במקום לעזור, כבר אמרתי את זה הרבה פעמים ואומר את זה שוב, אם אין תשובה לא חייבים לענות, זה לא העיקר להגיד משהו כדי לצאת חכם, שתיקה יפה לחכמים

אשמח להבין איך זה קשור למה ששאלתי, כל אחד בפורום הזה מנסה רק לעקוץ כל היום במקום לעזור, כבר אמרתי את זה הרבה פעמים ואומר את זה שוב, אם אין תשובה לא חייבים לענות, זה לא העיקר להגיד משהו כדי לצאת חכם, שתיקה יפה לחכמים
כי אתה מדבר שטויות כנראה רחוק שנות אור מצורך לעשות סייקל וסך הכל מחפש קיצור דרך אין לי בעיה עם זה אבל כן יש לי בעיה שאתה כותב
שיש לך ידע וניסיון שאלו שני דברים שאין לך

• פותח/ת השרשור
כי אתה מדבר שטויות כנראה רחוק שנות אור מצורך לעשות סייקל וסך הכל מחפש קיצור דרך אין לי בעיה עם זה אבל כן יש לי בעיה שאתה כותב
שיש לך ידע וניסיון שאלו שני דברים שאין לך
אה נכון סליחה, שכחתי שאתה יודע מה כל אחד הספיק לצבור בחיים שלו, בקיצור במקום לבלבל את המוח אל תגיב וזהו, יותר טוב לי ויותר טוב לך, כשתהיה לך תשובה רלוונטית דבר איתי, עד אז תחסוך ממני את המוסר העלוב והמיותר שלך כי אתה כרגע שופט אנשים על סמך כלום

אה נכון סליחה, שכחתי שאתה יודע מה כל אחד הספיק לצבור בחיים שלו, בקיצור במקום לבלבל את המוח אל תגיב וזהו, יותר טוב לי ויותר טוב לך, כשתהיה לך תשובה רלוונטית דבר איתי, עד אז תחסוך ממני את המוסר העלוב והמיותר שלך כי אתה כרגע שופט אנשים על סמך כלום
מוזמן לכתוב את הנותנים שלך ולהוכיח שאני צודק

• פותח/ת השרשור
בקיצור חברים אני בזה הרגע אפסיק להתייחס לאנשים שרק מחפשים איך להעיר במקום לעזור כי אין להם תשובות רלוונטיות, לכל מי שיש תשובה רלוונטית לשאלתי אשמח לשמוע, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית